Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
03. December , 2024, 21:42:54
Strán: 1 ... 194 195 [196] 197 198 ... 235 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: top 5 pre dnesny den  (Prečítané 680520 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #2925 kedy: 17. Marec , 2011, 17:34:16 »

ono v porovnani so svetovou scenou mi Collegium vzdy znel ako taky slabsi odvar z ELP, ...

ono sa to lahko da sklznut k porovnavaniam, ale ak si pocul vsetko od ELP a vsetko od Collegii, tak mozno obe collegiovske Live, ale skorej len ta prva je muzika na sposob ELP z LP Tarkus... ale kazda ta kapela mala podstatne sirsi zaber a tych podobnosti medzi nimi zase az tak vela nebolo...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #2926 kedy: 17. Marec , 2011, 17:35:46 »

infantilný artrock , nemam nič proti muzikantom ale ten prihriaty hlas Hamela mi nikdy moc nesedel , a aj Varga keby nedrogoval tak je len normálny konzervatorista ktorí to ani nedokončil ,ale za to že mali odvahu a invenciu na taketo veci v tej dobe - klobuk dole

a dalsi expert :) ale ani mne sa Hammel nikdy nepacil, to suhlasim s Tebou... ono to bolo mozno aj malinko trosku o tom, ze s Hammelom sa v tych dobach oplatilo kamaratit, ale ktovie ci to nie su len take famy a ci to vlastne dnes este niekoho zaujima  Popiskujem si
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #2927 kedy: 17. Marec , 2011, 17:36:40 »

prečo tu ja furt musím posobit ako rozbuška strašne by ma mrzelo keby sa progi a rastis zblbli pre blbost - oboch som si tak nejak oblubil a tak na zmierenie
      pozrite sa jej do výstrihu a počúvajte jej geniálny hlas a všetko bude zrazu fajn
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #2928 kedy: 17. Marec , 2011, 17:39:13 »

prečo tu ja furt musím posobit ako rozbuška strašne by ma mrzelo keby sa progi a rastis zblbli pre blbost - oboch som si tak nejak oblubil a tak na zmierenie
      pozrite sa jej do výstrihu a počúvajte jej geniálny hlas a všetko bude zrazu fajn

neboj, my ideme s progacom v piatok na pivo(pivaaaaa), ci si tam dame medzi nimi aj po drzke uz nehra rolu :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2929 kedy: 17. Marec , 2011, 17:42:01 »

pri vsetkej ucte k Tvojmu vkusu - vacsina tych Tvojich veci co si mi pustal akoze "hen, lepsie jak Collegium" - nejake tie talianske veci - tak mne to prislo ako blbosti...  Ja som čert..

Ale prosim Ta, instrumentalne sa moze Varga oproti talianskym klavesakom akurat vies co. :) Si vezmi, kto na svete z progfandov pozna Collegium a ako je to s talianskymi kapelami. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
stevino179
Hosť
« Odpoveď #2930 kedy: 17. Marec , 2011, 17:42:36 »

uf či by som sa pridal chmelovu polievočku ja možem ale to keby som šiel s Vami tak by ste ma po tretom asi zabili lebo ja potom dost trepem a podla Vás trepem aj bez toho ha ha ha
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #2931 kedy: 17. Marec , 2011, 17:43:11 »

pri vsetkej ucte k Tvojmu vkusu - vacsina tych Tvojich veci co si mi pustal akoze "hen, lepsie jak Collegium" - nejake tie talianske veci - tak mne to prislo ako blbosti...  Ja som čert..

S tymto tiez s tebou nesuhlasim. Collegium mam naozaj rad, ale taliansky prog je uplne niekde inde.  :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2932 kedy: 17. Marec , 2011, 17:43:25 »

uf či by som sa pridal chmelovu polievočku ja možem ale to keby som šiel s Vami tak by ste ma po tretom asi zabili lebo ja potom dost trepem a podla Vás trepem aj bez toho ha ha ha

Ved dojdi.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2933 kedy: 17. Marec , 2011, 17:44:04 »

S tymto tiez s tebou nesuhlasim. Collegium mam naozaj rad, ale taliansky prog je uplne niekde inde.  :)

Rasto nezvlada pocuvat taliancinu a pozna Vargu osobne, to preto je zaujaty. :) Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #2934 kedy: 17. Marec , 2011, 17:45:34 »

infantilný artrock , nemam nič proti muzikantom ale ten prihriaty hlas Hamela mi nikdy moc nesedel , a aj Varga keby nedrogoval tak je len normálny konzervatorista ktorí to ani nedokončil ,ale za to že mali odvahu a invenciu na taketo veci v tej dobe - klobuk dole

cital si tu vargovu biografiu? vies preco tu konzervu nedokoncil?
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #2935 kedy: 17. Marec , 2011, 17:46:07 »

ale ten Varga je podla mna výnimočný akurát tak vzhľadom a motorikou, ked som naposledy na nom bol tak to bolo riadne o ničom , počul som aj u nás na slovensku zopár podstatne menej známych kapiel s väčšou kvalitou . Ale samozrejme vrámci tej doby boli good aj ked Fermatu som mal radšej
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #2936 kedy: 17. Marec , 2011, 17:46:55 »

no vsak ale naco to porovnavat. ked si zoberes cele Collegia, co za tych 10 rokov dali von, tak to bola taka strasna zmeska roznej hudby, ze porovnavat to s nejakymi Banco del Mutuo Soccorso nema vobec ziadny zmysel...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2937 kedy: 17. Marec , 2011, 17:47:54 »

ked si zoberes cele Collegia, co za tych 10 rokov dali von, tak to bola taka strasna zmeska roznej hudby

Ved to, kopa priemeru a malo vynimocneho.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2938 kedy: 17. Marec , 2011, 17:48:49 »

Ale samozrejme vrámci tej doby boli good aj ked Fermatu som mal radšej

Aj ja, Fermata bola aspon relativne konzistentna a sekala jeden dobry album za druhym.
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #2939 kedy: 17. Marec , 2011, 17:49:35 »

cital si tu vargovu biografiu? vies preco tu konzervu nedokoncil?   nečítal nejak sa na neho neorientujem , len ma vždy sralo že ked chcel ist niekto v detve intelektuál musel počuvat Vargu - to je choré už s princípu
na to pivo raz isto prídem ale potom budem musiet aj niekde prespat alebo si pripomeniem staré stanično lavičkove časi a posed spiaceho pohoniča
Zaznamenané
Strán: 1 ... 194 195 [196] 197 198 ... 235 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.128 sekund, 23 otázok.