rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #315 kedy: 22. August , 2007, 15:29:18 » |
|
aspon sa na nic nehraju, je to cista radost a energia a nie prijeble hrozicske pozy, obtiahnute kozene gate a ocvokovane bundy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #316 kedy: 22. August , 2007, 15:30:43 » |
|
:D argumentacne si opat nesklamal Ten nazor beriem
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #317 kedy: 22. August , 2007, 15:33:07 » |
|
aaale to si ty... cakal som iggyho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #318 kedy: 22. August , 2007, 17:37:30 » |
|
aaale to si ty... cakal som iggyho Zas som dostal chut rypnut si do Dream Theater.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #319 kedy: 22. August , 2007, 19:27:59 » |
|
vlado_hudec toto som tu uz kdesi nechaval: ak si niekedy hral v kapele a mas povedomost o tom, co znamena, ze kapela "slape" tak si spocitaj, kolko ich tam je. ak si niekedy videl nazivo dychovy nastroj a mas povedomost, ako sa na tom hra, frazjue a ako sa to ladi, tak si spocitaj, kolko tam tych dycharov dokopy je ty "seriozny zaner" zrejme si ma nepochopil,ale nevadi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #320 kedy: 22. August , 2007, 20:05:42 » |
|
(...) ak si niekedy videl nazivo dychovy nastroj a mas povedomost, ako sa na tom hra, frazjue a ako sa to ladi, tak si spocitaj, kolko tam tych dycharov dokopy je ty "seriozny zaner" To nemyslis vazne, ved takato je v ska 1 kapela z miliona
|
|
« Posledná zmena: 22. August , 2007, 20:06:01 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #321 kedy: 23. August , 2007, 15:40:56 » |
|
Inac rastis poznas taliansku SKA kapelu Talco?? su dobri podla mna a ani mi tam nevadi ta taliancina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #322 kedy: 23. August , 2007, 15:45:21 » |
|
nepoznam, ja poznam asi iba 4 SKA kapely, z toho jedna sme my.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #323 kedy: 23. August , 2007, 15:54:18 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 23. August , 2007, 15:56:39 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #325 kedy: 26. August , 2007, 17:46:27 » |
|
Neviem, ja mam rad napriklad aj taliansky spevovy prejav, proste patri to k ich mentalite a k tej hudbe sa to hodi, neviem si tam skratka predstavit iny prejav. Takisto ako sa napr. hodi k flamencu isty chraplavy a placlivy "gypsy" prejav. A navyse romanske jazyky sa mi pacia, su velmi muzikalne, pruzne a citlive.
Ono netreba mat vyhrady k ziadnemu jazyku alebo hudobnemu prejavu , lebo ako Progrocker uz predtym poznamenal , clovek moze prist o vela dobrej muziky . Vyhrady (a aj to je casto vec vkusu a samozrejme zanru) treba mat skor k jeho zapracovaniu do hudobnych struktur , tzn. spravne frazovat , rytmicky , melodicky a harmonicky zvladnut hud. material a pri speve samozrejme co najcistejsie intonovat...a samozrejme to treba odprezentovat s patricnym hudobnym citenim . Niektori spevaci nemusia byt zrovna ikonou originality a napriek tomu moze ich spev zniet prijemne a pekne.A niekto sa zas moze snazit spievat inovativne a "nadcasovo"a moze to byt grc od zaciatku do konca . Najdolezitejsia je muzikalnost hudobnika .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #326 kedy: 29. August , 2007, 13:22:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #327 kedy: 02. September , 2007, 10:06:51 » |
|
Trivium - The Crusade nie ze by som nejako extra mal rad ale do tohto albumu som sa vcera dost seriozne zapocuval.. napriklad take To The Rats.. uff
|
|
« Posledná zmena: 02. September , 2007, 10:07:12 od hangar_18 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #328 kedy: 02. September , 2007, 10:11:17 » |
|
deep purple-in rock
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #329 kedy: 02. September , 2007, 10:13:32 » |
|
Ja si prave vychutnavam pochmurnost a desivu atmosferu albumu Heresie od kapely Univers Zero, idealne na nedelne predpoludnie. http://www.progarchives.com/album.asp?id=1365
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|