Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 24. Február , 2006, 18:16:46 » |
|
Ale USB (480Mb/s) je rychlejsie ako FireWire (393.216Mb/s). Ale FireWire je aj tak vraj rychlejsie.
Naposledy upravil martinlm, : 24.02.2006 o 18:19
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 24. Február , 2006, 18:22:22 » |
|
Vraj ide o to, že rýchlosť prenosu v USB sa mení, zatiažlčo vo FW je konštantná...stále som ale presvedčený, že na moje DOMÁCE nahrávanie je USB viac, než dosť. Skús si kliknúť na ten link, čo som tam ulepil. V kombinácií s tým Zakkyho Fast Trackom (tiež USB ) to na prvý pohžad vyzerá ako takmer luxusné riešenie za pohodovú cenu. teraz len čakám, čo mi fachmani povedia o úskaliach takejto alternatívy...možno sa niečo dozviem aj na dnešnom pive, dúfam, že dojde aj Rasťo.
Naposledy upravil Altostratus, : 24.02.2006 o 18:23
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 24. Február , 2006, 18:37:13 » |
|
S neserioznym HW som to myslel tak, ze trebars nejaky lacny noname motherboard a pod. - to su rizikovejsie situacie. Teda neviem, aky vselijaky HW sa pouziva do NB, ale pri PC to vie byt niekedy pestre . Zalezi od znacky a ceny konkretneho NB asi. V kazdom pripade ta kombinacia Zakkyho zvukovky a USB->MIDI srandy vyzera velmi sikovne a povazujem to ja osobne aj za \"rozumne peniaze\". (inak aka hviezda zo Zakkyho - a ani nevie ) Inak na Slovensku robi M-Audio Sunteq: http://www.studio.sk/bindex.php?area=produkty&man=12&cat=72&id=421
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 24. Február , 2006, 18:57:03 » |
|
Co narobis pri NB...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 24. Február , 2006, 19:32:09 » |
|
Inak akurá teraz som si všimol, že Zakky písal, že jeho karta stála nejakých 4200...ktovie, kedy ju kúpil...M-audio USB sranda stojí 1900..to je 6100 A tá druhá zvukovka, čo to má všetko v sebe stojí 6240...tak nevim...:unsure:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 25. Február , 2006, 22:20:24 » |
|
http://shop.muziker.sk/Default.aspx?content=detail&nid=3&nparams=kod_id:6148Toto asi bude ten Zakkyho zázrak...ak ku tomu splaším nejaký ten USB-MIDI interface (M-Audio Uno, alebo niečo také robí aj Yamaha) a bachnem do neho MIDI klávesnicu, to by mohlo byť ono... Alebo toto a nepotrebujem ani USB-MIDI srandu; táto klávesnica to má ževraj zabudované, ide priamo do USB Naposledy upravil Altostratus, : 25.02.2006 o 22:25
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 27. Október , 2006, 23:59:44 » |
|
Mr. Lado - záleží, či chceš externú alebo internú kartu; aké a kožko vstupov chceš, aby mala; či má mať mikrofónne predzosilovače a v akej kvalite a pod... Lebo presne tie dve, čo si uviedol, sú vo viacerých bodoch odlišné. Ale asi by mali byť kvalitou podobné.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 28. Október , 2006, 09:16:08 » |
|
Ziadna neni lepsia. Su diametralne odlisne (4in/4out vs. 2in externa). Maju rovnake prevodniky (rovnaky zvuk) ale otazka je, co vskutocnosti potrebujes.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mr.Lado
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 28. Október , 2006, 16:52:40 » |
|
No ja nikdy nebudem nahravat naraz viacej vstupov.. staci mi asik aj dva ale poriadne.Midi je vyhodov. Jedna sa mi o nahratie gitar, synth a spevu ale aby to malo co najlepsie prevodniky teda zvuk. Je lepsie ked tam budu ja predzosilnovace. Akurat ma zaujimalo ci usb nieje nejako nekvalitnejsie alebo co .. som ochotny invsetovat tak 6000sk. Ta usb sa mi zda praktickejsia kedze sa da ovladat hlasitost a intenzita priamo z panela a nie cez pc. takze neviem. Dikes
|
|
|
Zaznamenané
|
Sex, Gitary a Nu-Metal
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 28. Október , 2006, 17:03:46 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 26. December , 2009, 12:27:27 » |
|
Chystam sa zakupit zvukovku a vaham medzi Audiophile 2496 a Revolution 7.1 su v rovnakej cene ale neviem ktora sa viac hodi na hudbu (nahravanie, gitara cez PC...). Ma niekto skusenosti s tymito kartami?
Jednoznacne Audiophile, zacinal som s nou, kym som nepotreboval viac vstupov. Latencia v pohode, dobre si rozumie s windowsom, proste ziadny problem som nezazil. Keby este mala predzosilovac ako jej viacvstupova sestra tak by to bola uz uplne genitalna karta.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 26. December , 2009, 12:38:38 » |
|
Tato karta vypada tiez vyborne, normalne som bol prvy moment nadseny a uz som si ju skoro bezal kupit, ze si budem v robote nahravat do laptopu.......aaaaaale potom ma zarazila ta bitova hlbka to myslia vazne ze len 16 bit Tak to riadne posrali, taka malickost ako ako to vie odradit.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 26. December , 2009, 12:46:15 » |
|
Pozri sa na tu transit usb, ta je 24bit ale odstup signal/sum ma 100db, ta co si ty dal ma 101db. Takze sa tymi bitmi riad fakt len orientacne. Mne by skor vadilo iba 48kHz vzorkovacia f.
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
|