Lubo
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 14. Apríl , 2007, 06:35:49 » |
|
Hlavny je este rozdiel co hram. Ak hram blackmetal budem mat na cvicenie asi iny system ako ked hram jazz.(Aj ked nechapem co sa da cvicit na blackmetale ) V hudbe ktora je zalozena na improvizacii treba mat prehlad na nastroji ako prasa ine zasa treba napr v klasike kde sa v podstate len hra z not a clovek v podstate ani nemusi vediet co to hra.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 14. Apríl , 2007, 15:08:06 » |
|
V dobrej blackmetalovej kapele to bude asi o vymakanej rychlej a presnej pravacke. A dobrej kondicii pravacky, aby si uhral co treba na hodinovom koncerte trebars. Cize tu by som rozhodne cvicit doporucoval. V blackmetale nemusia byt sola zrovna zakazane, takze ak by sa rozhodol blackmetalovy gitarista poctit nas solom, bolo by tiez k veci, keby cvicenie zameriaval aj tymto smerom. A rozhodne by som blackmetalovej kapele odporucil aj poctivo skusat, nech to drzi pokope a nech to valcuje jak stroj.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 14. Apríl , 2007, 19:17:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 14. Apríl , 2007, 19:55:33 » |
|
napriklad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 16. Apríl , 2007, 12:59:50 » |
|
dopici, azda bubenik sa tam namaka najviac
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 16. Apríl , 2007, 13:11:17 » |
|
Hlavny je este rozdiel co hram. Ak hram blackmetal budem mat na cvicenie asi iny system ako ked hram jazz.(Aj ked nechapem co sa da cvicit na blackmetale ) V hudbe ktora je zalozena na improvizacii treba mat prehlad na nastroji ako prasa ine zasa treba napr v klasike kde sa v podstate len hra z not a clovek v podstate ani nemusi vediet co to hra. kurnik tak to s tou klasikou si riadne zadrel praveze aj v klasike musis vyborne poznat skladbu a mat v nej prehlad... ak uz nemusis vediet co hras tak to prave uz v spominanom blackmetale
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 16. Apríl , 2007, 13:12:03 » |
|
dopici, azda bubenik sa tam namaka najviac To sice hej, ale ani ti gitaristi nemozu byt zase uplne dreva, na to su blackmatalovi fanusici citlivi. Jak nemas pravacku jak treba, tak Ta ritualne po koncerte zozeru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 16. Apríl , 2007, 14:39:59 » |
|
napr v klasike kde sa v podstate len hra z not a clovek v podstate ani nemusi vediet co to hra.
To si asi nemyslel tak ako si to napisal... ved studujes na konzerve...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 16. Apríl , 2007, 14:44:03 » |
|
napr v klasike kde sa v podstate len hra z not a clovek v podstate ani nemusi vediet co to hra.
To si asi nemyslel tak ako si to napisal... ved studujes na konzerve... Veľa takých som poznal..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 16. Apríl , 2007, 14:47:21 » |
|
To si asi nemyslel tak ako si to napisal... ved studujes na konzerve... Veľa takých som poznal.. Ja Luba osobne nepoznam, ale nepripada mi ako tento pripad, ale mozno sa mylim...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 16. Apríl , 2007, 14:50:18 » |
|
To si asi nemyslel tak ako si to napisal... ved studujes na konzerve... Veľa takých som poznal.. Ja Luba osobne nepoznam, ale nepripada mi ako tento pripad, ale mozno sa mylim... Nepísal som o Lubovi, ale o tých, o ktorých aj on.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 07. Január , 2008, 10:54:14 » |
|
ja cvicim tak ze si pustim metronom na 120 a idem stredne (hnusne) rychlosti...najprvmusim vsetko zahrat spravne 3 krat..a potom dalsia struna...a mimo toho vela hram len tak...jamujem si a vymislam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 07. Január , 2008, 11:06:44 » |
|
otazka bokom...jak tu pitu howoril o notach a tak..je naozaj tak tazke sa to ucit... lebo ja asi budem musiet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 07. Január , 2008, 11:19:25 » |
|
otazka bokom...jak tu pitu howoril o notach a tak..je naozaj tak tazke sa to ucit... lebo ja asi budem musiet Nie je .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 07. Január , 2008, 13:02:24 » |
|
Nie je .
len treba chciet a vela cvicit
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|