Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
04. December , 2024, 20:34:29
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SoundFactory - Ride On The Clouds  (Prečítané 3323 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
SoundFactory
Hosť
« kedy: 11. Január , 2007, 07:33:21 »

Prehananie sa po oblakoch:
http://jrigo.profitux.cz/mp3/skladby_2006/Ride_On_The_Clouds.mp3
« Posledná zmena: 11. Január , 2007, 10:13:04 od Pitu » Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 11. Január , 2007, 08:55:02 »

Vypocul som si a musim povedat,ze je to fajn. Konecne nejaka normalna nahravka,po vsetkych tych "experimentoch",co som tu  v poslednej dobe pocul...zvukovo sa mi to tiez paci. Tie bicie su zive,ci sample? Ak by som ti mal nieco vytknut,tak je to trosku jednotvarne,casto sa tam podla mna opakuje ten jeden motiv dookola..no a este 1-2 falosne vytiahnute tony ku koncu :)...ale ako celok sa mi to pacilo. Prihod este nieco Žmurk
Zaznamenané
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #2 kedy: 11. Január , 2007, 09:28:45 »

Zo začiatku mi klavír, neviem prečo, pripomína "Six Degres... "od DT. Gitara je v pohode, ríf mi príde trochu gíčový. A tie vysoké vitiahnuté tóny  na koncy neladily niektoré.
Ako celok je to pekné.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #3 kedy: 11. Január , 2007, 10:01:46 »

velmi prijemne na pocuvanie..musim dat klobuk dole  Zdravíčko  Žmurk

misofg: mne ten prvy gitarovy prvy motiv nieco pripomina, a nie som si isty ci tiez, nie nieco do DT  Som metlak
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #4 kedy: 11. Január , 2007, 10:32:59 »

Jednoduchý ale veľmi príjemný motív. Dobre sa to počúva, fajn vecička. Žmurk

Čo sa týka prevedenia - v melódiach mi nevadí nič, je to aj rytmicky pekne zahraté, jedine v sólach ma občas trochu zaskočili rozpačité nábehy na vytiahnuté tóny. S takýmito vecami do budúcna popracovať a bude to úplne do pohody. Žmurk
Zaznamenané

opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #5 kedy: 13. Január , 2007, 09:46:59 »

nie je čo vytknúť, až na tie tóny na konci. To je jediná chybička.
Je to zvukovo a farebne bohaté, čo by v takomto štýle hudby malo byť...aj obsahuje dostatok nápadov, ktoré robia nutnú zmenu. Bicie sú veľmi dobre urobené.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #6 kedy: 14. Január , 2007, 01:33:34 »

Dobre, neni moc co hodnotit. Trochu mam obcas rozladeny pocit, ale mozno mam uz takto v noci halucinacie :). Nepaci sa mi lacny procesorovy zvuk gitary, ale to uz sa do toho zbytocne rypem...
Zaznamenané
ewerfile
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 146

« Odpoveď #7 kedy: 14. Január , 2007, 10:28:07 »

Bolo to celkom super. Nerád by som hovoril o negatívoch. Ale musím pretože nabudúce to môže byť lepšie. Naozaj ťažko sa mi hľadá to čo by som ti mal vytknúť. Ale jedna vec je to, (a to naozaj jediná) že je to trošku zle vymixované. Tá gitara by mala ísť o kulilinčok nižšie. A troška basov. Ale to normálne ľudské ucho u poslucháča nejak neregistruje. A poďme k dobrým správam. Páčilo sa mi ako si pracoval s melodickým ozdobami a harmóniou. Vidno, že sisi dal záležať i na efektoch, hlavne tá sharmonizovaná gitara, vyreverbované grand piano a to loudness maximizer drums. Veľa šťastia a teším sa na ďalšie nahrávky.
Zaznamenané

Slavo
SoundFactory
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 01. Február , 2007, 10:48:03 »

Pridávam najnovsiu skladbu. Nie je to sice gitarova vec, ale orchestralka.
http://jrigo.com/mp3/skladby_2006/Infinitus_Sanctus_Numen.mp3
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #9 kedy: 01. Február , 2007, 13:01:51 »

toto si fakt robil ty? no tak to by ma zaujimalo,ze AKO si to robil :)...ten muzsky vokal je odkial? a popis blizsie,ze ako robis,ake softy pouzivas,ake sample a tak...znie to dobre  Som frajer
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #10 kedy: 01. Február , 2007, 19:18:33 »

No vsak vokal sample, nie? :) Nie su to vsetko sample, snad okrem gitary? Pocul som to naobed, tak si uz nepamatam, celkom. Pamatam si len nenormalne dobry zvuk.
Zaznamenané

mucha
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #11 kedy: 01. Február , 2007, 19:58:24 »

Neuveritalné Smútim
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #12 kedy: 02. Február , 2007, 21:44:07 »

Zopakujem sa - tu neni co hodnotit. Je to profesionalna praca, prefesionalne vybavenie... Zameranim sudiac podla Tvojho webu ani nie je prilis dovod davat sem do rubriky "ukazky/nahravky uzivatelov" Tvoje prace, ale to len naokraj :). Samozrejme kedykolvek hocico prihod, ja si to rad vypocujem :).
Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #13 kedy: 03. Február , 2007, 08:39:01 »

Infinitus - dobrá profesionálna práca. Už dlhšie uvažujem spraviť niečo podobné, nejaké "etno". Ja by som sa možno držal tých akustických nástrojov počas celej skladby a nedával tam od polovičky analógové bicie a tiež nedal piano, pre mňa je to trošku otrepané, skôr nejaké rockové sólo na gitare (to by bolo ešte otrepanejšie, hehehe), aby to chytilo väčšie napätie, ale to je všetko vec vkusu. Inak je to veľmi dobré.
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 23 otázok.