Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 00:17:03
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vymena tela na strate  (Prečítané 3839 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« kedy: 15. Január , 2007, 19:20:50 »

Mam fender stratocaster mexicky standart. Niesom ziadny super nadany profi hrac. zahram co zahram a som s tym spokojny :) Kazdopadne su gitary moja mala vasen (jedna z mnohych) a prisiel cas ked mam chut nieco do gitary kupit. Chcel by som vymenit telo mojho strata za jelsovy 65 reissue made in japan, pretoze aj ked sa mi paci ako moja gitara hra a som s nou spokojny mam jednoducho chut kupit si nieco pre radost a vymena tela za cosi lepsie je asi jedina alternativa, kedze s krkom som spokojny (ma peknu kresbu, dalo by sa povedat ze je ockovany aj ked sa do mna pustia ludia ze na mexicke standardy sa ockovane nedavaju. ale vyzera tak a hlavne mi super sedi v ruke) a snimace som uz vymenil. A moja otazka smerovana k odbornikom :) Sadne krk zo standardu na ten reissue bez problemov ? Viem ze je to rovnaka menzura, ale predsa, nech povie niekto skusenejsi. Vopred dakujem za Vase odpovede. 
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 15. Január , 2007, 19:27:55 »

To mas moznost zohnat za par korun telo 65 reissue Strata? Alebo celu gitaru, ze by si tiez na jej hmatnik namontoval telo z Mexica? :)
Zaznamenané

Juraj_T
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 15. Január , 2007, 19:31:30 »

Na ebay-i sa da kupit take telo za cca 200 dolarov + postovne. Nie je to super vyhodne, ale cim som starsi a viac zarabam tak tym viac vydavkom mam na veci o ktorych som nikdy ani nesnival a preto jednoducho nemam 20 000 na celu gitaru :) Ale dat 5-6 tisic na telo a mozno o 2 roky si kupit nejaky pekny vintage krk nie je az take strasne :)
Zaznamenané
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #3 kedy: 15. Január , 2007, 19:41:44 »

Kup si rovno novu gitaru :) Budes mat aspon 2 gitary  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 15. Január , 2007, 19:45:15 »

Mal som kamosa, ktory mal mexiko standard maple neck a USA standard rosewood neck 22 prazcov a uplne bezproblemov tie krky medzi sebou vymenil, lebo sa mu to tak viacej nakoniec pacilo... Ale to boli klasicke standard modely. Ktovie, ci pri reissue nenastanu nejake problemy, aj ked myslim, ze by nemali.
Zaznamenané
Juraj_T
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 15. Január , 2007, 19:46:37 »

Ja nepotrebujem 2 gitary. Dobry stratocaster je podla mna univerzalna gitara na ktorej sa da hrat vsetko. Jasne ze by bolo pekne mat este telecaster, jaguar, a nejaky pekny gibson, ale tak clovek musi byt nohami na zemi :)
Zaznamenané
Juraj_T
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 15. Január , 2007, 19:49:00 »

No mne sa tie standardy nepacia, je mi jedno ci je to usa alebo mexiko standart, pripada mi to ze tie tela su robene dost "skaredo" Na reissue modeloch je frezovany priestor presne pre 3 single, pricom na standartoch je to akoby univerzalne robene tak ze by sa tam napchali aj 3 humbuckre. Jednoducho sa mi to nepaci :)
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #7 kedy: 15. Január , 2007, 19:51:16 »

...pricom na standartoch je to akoby univerzalne robene tak ze by sa tam napchali aj 3 humbuckre. Jednoducho sa mi to nepaci :)
To ma krasny nazov - swiming pool  ha ha ha
Zaznamenané

Juraj_T
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 15. Január , 2007, 19:53:29 »

jj ved to. A aj ked to mozno ani nema vplyv na zvuk co ja posudit neviem kedze som mal v ruke dokopy 3 rozne straty, ale nepaci sa mi to a aj ked je to zakryte pickguardom tak ja viem ze je to tam a na reissue je to spravene pekne.
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #9 kedy: 15. Január , 2007, 19:53:43 »

Mam fender stratocaster mexicky standart. Niesom ziadny super nadany profi hrac. zahram co zahram a som s tym spokojny :) Kazdopadne su gitary moja mala vasen (jedna z mnohych) a prisiel cas ked mam chut nieco do gitary kupit. Chcel by som vymenit telo mojho strata za jelsovy 65 reissue made in japan, pretoze aj ked sa mi paci ako moja gitara hra a som s nou spokojny mam jednoducho chut kupit si nieco pre radost a vymena tela za cosi lepsie je asi jedina alternativa, kedze s krkom som spokojny (ma peknu kresbu, dalo by sa povedat ze je ockovany aj ked sa do mna pustia ludia ze na mexicke standardy sa ockovane nedavaju. ale vyzera tak a hlavne mi super sedi v ruke) a snimace som uz vymenil. A moja otazka smerovana k odbornikom :) Sadne krk zo standardu na ten reissue bez problemov ? Viem ze je to rovnaka menzura, ale predsa, nech povie niekto skusenejsi. Vopred dakujem za Vase odpovede. 

predaj mexico a splasime z USA reissue za dobre prachy. nebol by si prvy ani posledny ;-)
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Juraj_T
pravidelný návštevník

« Odpoveď #10 kedy: 15. Január , 2007, 19:59:36 »

No neviem ako je to s kupou celej gitary. Vsetky veci ktore som si zatial kupil z ebay-u boli malickosti - tricka, hodinky, knizky, ap. Na nic z toho som neplatil dph ani clo. Ale kupit celu gitaru + zaplatit 20 percen zo sumy aj s postovnym, tak to ma uz nejak nelaka. A predavat svoju gitaru a mat s tym tahacky tiez velmi nie
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #11 kedy: 15. Január , 2007, 21:55:01 »

No na kupe radsej novej gitary nieco je. Vymenou tela mozno ziskas nieco na zvuku, ale kludne mozno ani nie. Akurat tak dobry pocit z pekne vyfrezovanych dier za 6 litrov :)
Zaznamenané
cutaj
pravidelný návštevník
Príspevkov: 175

« Odpoveď #12 kedy: 15. Január , 2007, 23:26:00 »

clo a DPH sa plati  nad 5000- 6000,-sk hodnoty materialu do ktoreho spada aj cana posty ... ( robil som speditera ak oklames colnika a papierovo ti na to pridu - platis pokutu tak bacha "" )Smútim
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #13 kedy: 16. Január , 2007, 09:23:01 »

jj ved to. A aj ked to mozno ani nema vplyv na zvuk co ja posudit neviem kedze som mal v ruke dokopy 3 rozne straty, ale nepaci sa mi to a aj ked je to zakryte pickguardom tak ja viem ze je to tam a na reissue je to spravene pekne.

Ja nemam nic proti experimentom, ale ked pises ze si mal v ruke zatial 3 rozne straty a navyse si s tvojou gitarou spokojny, urcite by som nesiel do takehoto "vylepsovania", urob si radsej inu radost.
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 23 otázok.