demolator
nováčik
Príspevkov: 37
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 18. Júl , 2008, 14:06:27 » |
|
uz nebucham... bol som posledny bubenik, no vdaka mojmu permanetnemu chlastaniu a absenciam na skuskach (alebo aj ked som dosiel tak som mal extremnu opicu) som bol nahradeny automatickzm bubenikom, ktory ma extremne spomalil haha... Ale ked zacnu padat meteority a pride Armageddon, s kapelou este vydam nejaky material
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
demolator
nováčik
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 18. Júl , 2008, 14:14:36 » |
|
haha...bola to vlastne moja prva kapela, do ktorej som isiel hrat na jar 2006 a hral som tam do konca leta 2007, potom som kapelu opustil a isiel hrat do kapely Strygon, s ktorou som posobil uz pocas toho...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 18. Júl , 2008, 14:31:21 » |
|
potom si konence zakotvil v legende....
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
demolator
nováčik
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 18. Júl , 2008, 14:33:30 » |
|
Tak tomu ver... ta pekelna zostava ktoru som dosiahol je hodna tym najvacsim legendam ! Gitarista so skupiny ZLO, basak z Radiation a moja kokotnost INFERNAL HELLKULT TRIO
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 18. Júl , 2008, 14:34:56 » |
|
...v ktorej hrava so Sigim black doom ambient a popri tom si zahra nejaky ten rokenrol aj s nami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
demolator
nováčik
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 18. Júl , 2008, 14:36:04 » |
|
...v ktorej hrava so Sigim black doom ambient a popri tom si zahra nejaky ten rokenrol aj s nami Nie so Sigim planujem black/thrash/death smrt v style Beherit, Blasphemy, Sarcofago, Von a podobne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 18. Júl , 2008, 14:37:44 » |
|
Tak tomu ver... ta pekelna zostava ktoru som dosiahol je hodna tym najvacsim legendam ! Gitarista so skupiny ZLO, basak z Radiation a moja kokotnost INFERNAL HELLKULT TRIO myslel som inu legndu ty terresttrial kokotism
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 18. Júl , 2008, 14:43:29 » |
|
Nie so Sigim planujem black/thrash/death smrt v style Beherit, Blasphemy, Sarcofago, Von a podobne...
ja mam potom s tebou v plane urobit nejaky hentai/jungle/pussy/lesbian/fekal/cacophonic/riot/extreme/hardcore blues-punk crossover...side project k tbobu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
demolator
nováčik
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 18. Júl , 2008, 14:45:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 18. Júl , 2008, 14:47:33 » |
|
beriem...ale chcem tam ramones prinos v tom, ze sa vysereme na nic hovoriace sola a bude to len pure music a rebelia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
demolator
nováčik
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 18. Júl , 2008, 14:48:59 » |
|
beriem...ale chcem tam ramones prinos v tom, ze sa vysereme na nic hovoriace sola a bude to len pure music a rebelia to je absolutna samozrejmost !! a nihilizmus ala Sid Vicious
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 18. Júl , 2008, 14:50:13 » |
|
to je absolutna samozrejmost !! a nihilizmus ala Sid Vicious nebudem hravat brnkatkom, ale ziletkami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
demolator
nováčik
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 18. Júl , 2008, 15:01:54 » |
|
Ked sme pri tych projektoch hlada sa gitarista na styl black/thrash/death metal (ortodoxne vplyvy kapiel ako Celtic Frost, Sodom, Bathory, Tormentor, Sarcofago, Blasphemy, Beherit, Mayhem-1991, Goatvulva, Von, Imperator) . BA a okolie... podmienky : nesmie byt abstinent, lekarske diagnozy vyhodou, zmysel pre extremnu blasfemiu a znesvecovanie. v pripade zaujmu poslite spravu. Hellkult !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 18. Júl , 2008, 15:39:50 » |
|
Ked sme pri tych projektoch hlada sa gitarista na styl black/thrash/death metal (ortodoxne vplyvy kapiel ako Celtic Frost, Sodom, Bathory, Tormentor, Sarcofago, Blasphemy, Beherit, Mayhem-1991, Goatvulva, Von, Imperator) . BA a okolie... podmienky : nesmie byt abstinent, lekarske diagnozy vyhodou, zmysel pre extremnu blasfemiu a znesvecovanie. v pripade zaujmu poslite spravu. Hellkult !
ja by som siel ale mozem asi o mesiac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|