Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
04. December , 2024, 20:48:34
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: liveman  (Prečítané 8653 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
liveman
nováčik
*
Príspevkov: 37

« kedy: 22. Január , 2007, 12:46:27 »

takze, uplny novacik som, nahravanie v cubase, 3 stopy, kvalita otras, no musim stravit vela info v kratkom case, vela softveru naraz :), pridavam nahravku od oasis live forever skladbu, ak poznate.je to nekvalitna nahravka, neviem vobec pracovat s cubase ani inymi mixazmi, dik, cakam aj kritiku, aby som vedel, co treba zlepsit, pouzite nahravanie v cubase na cisto, potom aplikovany plugin na gitaru DS1 a pre lavy kanal tubescreamer ts-9,s nastavenim drive 8,level 10, bicie plugin EZdrummer, odkaz na nahravku:

live_forever_project1.mp3
« Posledná zmena: 22. Január , 2007, 13:17:45 od Pitu » Zaznamenané

Les paul standard>Marshall JC 900>efect Tubescreamer TS-9 Ibanez(kvalita materialu max nespokojnost, crievka dobre>BOSS DS1>Moje ruky>+softverove krabicky,......
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 22. Január , 2007, 12:51:57 »

Tieto uploadovacie stranky su ako za trest. Stiahnem to a hodim ku nam na ftp.
« Posledná zmena: 22. Január , 2007, 13:18:50 od Pitu » Zaznamenané

liveman
nováčik
*

« Odpoveď #2 kedy: 22. Január , 2007, 12:53:29 »

oki
« Posledná zmena: 22. Január , 2007, 13:18:37 od Pitu » Zaznamenané

Les paul standard>Marshall JC 900>efect Tubescreamer TS-9 Ibanez(kvalita materialu max nespokojnost, crievka dobre>BOSS DS1>Moje ruky>+softverove krabicky,......
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #3 kedy: 22. Január , 2007, 13:06:44 »

Aku mas zvukovu kartu? Vies nahravat tak, aby si v reproduktoroch pocul gitaru hrajucu cez nejaky ten efekt v Cubase? Lebo pises, ze gitaru nahravas cistu a potom efektujes.

Dalej efektujes dost nevhodne, tie akordy sa zlievaju do "gule". Ta gitara je nahravana cez Line in? Odporucam ti okrem pluginu "krabicky" pouzit aj plugin "aparat".  Napr. na toto by sa mohol hodit Rednef Twin z toho isteho balicka VSTciek ako ten Tubescreamer a DS1 - Guitarsuite tusim. Skus sa s nim pohrat, normalne za ten Tubescreamer vloz este ten Rednef Twin, najskor nastav nejaky cisty zvuk na tom Twine a potom na skresleny zapni tu krabicku, drive na nej uber, level pridaj. Ja ho teraz pouzivam spolu s tym TS-9 a som s nim relativne spokojny :)
« Posledná zmena: 22. Január , 2007, 13:19:03 od Pitu » Zaznamenané

liveman
nováčik
*

« Odpoveď #4 kedy: 22. Január , 2007, 13:10:53 »

zvukovka je mainboard, doskovka, asio driveri, vstup mic, line in nejak neviem rozbehat, moji favoriti su ajtak aplitube alebo guitar rig, mam tam dobre sample, no vravim, nejak neviem zliepavat tie veci di kopy, preto som v kubase  nahral ciste stopy, a potom pluginy na to, toto moja 1 skladba bola :)
« Posledná zmena: 22. Január , 2007, 13:19:18 od Pitu » Zaznamenané

liveman
nováčik
*

« Odpoveď #5 kedy: 22. Január , 2007, 13:13:15 »

a nie neviem nahravat efektovo v cubase, len cisto, a potom na to dat plugin, aj tak cubase sa mi zda nejako komplikovany
« Posledná zmena: 22. Január , 2007, 13:19:29 od Pitu » Zaznamenané

bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #6 kedy: 22. Január , 2007, 13:15:27 »

Divne ze si nenapisal ako vsade ze davajde na soundclick (len skoda ze to malo kto tam dava - ale mozem odporucit je to tam pohodlne a vsetko pokope). Mal by si to odporucit dat ako reklamu niekde na zaciatok.
« Posledná zmena: 22. Január , 2007, 13:19:41 od Pitu » Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #7 kedy: 22. Január , 2007, 13:16:12 »

V Cubase si musis na stope zapnut input monitoring, aby si pocul gitaru zo vstupu uz aj s aplikovanymi efektami. Martin Ti dobre radi, aby si za krabicky pouzil este aparat (JCM900, Rednef...). Nepomozem si, ale tento balik od Simul Analog mi zneje stale najprirodzenejsie a to som akurat niekolko dni peclivo skumal Guitar Rig 2...
« Posledná zmena: 22. Január , 2007, 13:21:05 od Pitu » Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #8 kedy: 22. Január , 2007, 13:17:20 »

"som tu novy, ukazka od oasis" je tvoj nick  Huh!  :) Každý užívateľ má svoju vlastnú tému, treba si uviesť vždy svoj nick do predmetu, aby bol medzi tými témami poriadok. Žmurk
Zaznamenané

liveman
nováčik
*

« Odpoveď #9 kedy: 22. Január , 2007, 13:20:02 »

a este mi nieje jasne 1 vecicka, mam stopy, su celkom ciste, lenze nejde to exportovat ako audio, nijak neviem na to prist, preto nahravam uplne laicky, pustene cubase, na pozadi jet audio ,ktore nahrava, stereo mix, a uz tam s akvalita sumi hrozne
Zaznamenané

liveman
nováčik
*

« Odpoveď #10 kedy: 22. Január , 2007, 13:21:19 »

dik za napravau, som tu new :) nevim jak to tu chodi, prave citam pravidla fora a tie vecicky, !abych sme vsichni byli spokojenííí" :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 22. Január , 2007, 13:21:36 »

V Cubase si treba vyznacit, co, odkial a pokial chces renderovat ako audio.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #12 kedy: 22. Január , 2007, 13:22:07 »

Divne ze si nenapisal ako vsade ze davajde na soundclick (len skoda ze to malo kto tam dava - ale mozem odporucit je to tam pohodlne a vsetko pokope). Mal by si to odporucit dat ako reklamu niekde na zaciatok.
Chceme sa vratit k tomu, aby sa mp3 rozumne dali uploadnut priamo na forum do tych 3,5MB.
Zaznamenané

liveman
nováčik
*

« Odpoveď #13 kedy: 22. Január , 2007, 13:27:31 »

problem: na into monitoring oneskorene 2 sekundy odozva
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #14 kedy: 22. Január , 2007, 14:42:44 »

problem: na into monitoring oneskorene 2 sekundy odozva

Ak si na onboard zvukovku nainstalujes asi4all driver, dokazes sa dostat s latenciu podla konfiguracie PC kludne aj na 5ms.
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.064 sekund, 23 otázok.