Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 13:07:07
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Slobodna Europa  (Prečítané 13452 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #30 kedy: 31. Máj , 2007, 15:38:34 »

ja som zase cital niekde vyjadrenia mariana grexu (tusim SME), ze prvy basak tublatanky bol on, asi dve skusky, ale ze vtedy este nemala tublatanka meno a nakoniec dal prednost demikatu.
Zaznamenané

o-yep sro
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #31 kedy: 31. Máj , 2007, 15:45:26 »

Tak to potom nebola Tublatanka ešte ale kapela Nervy,bola to zostava Marian Grexa,Andrej Šeban,Maťo Ďurinda a Janko Fabrický,ked som ja absolvoval dve tri skúšky už to bola Tublatanka,aspon tak si pamätám ja,no môže to byť všelijak vtedy som pil všetko okrem smoly lebo tá tiekla pomaly he he he he
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #32 kedy: 31. Máj , 2007, 15:50:33 »

Ja si pamatam stare trio zostavu z koncertu DK Lamac v roku 1983, kde sa volali este Tublat. Kroje uz mali vtedy a bol to jeden z ich prvych koncertov (?)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #33 kedy: 31. Máj , 2007, 15:51:50 »

Ja si pamatam stare trio zostavu z koncertu DK Lamac v roku 1983, kde sa volali este Tublat. Kroje uz mali vtedy a bol to jeden z ich prvych koncertov (?)

Tu si uz taky mlady behal po rockovych koncertoch? Som frajer
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kero
nováčik
*
Príspevkov: 41

« Odpoveď #34 kedy: 27. Február , 2009, 21:47:45 »

juchuuuuuuuuuu stare dobre casy :) niekedy davno som bol aktivnym fanusikom Slobodky teraz to uz trosku opadlo nepocuvam to sice doma ale koncerty na festakoch potesia :) ... nie je nic lepsie ako si v lete zarevat ..... ŽIVOTE JE PES PLATÍÍÍÍÍ STARÁÁ PRAVDA ODVEKÁÁÁ .... atd  Bravooo Bravooo Bravooo Bravooo Bravooo Bravooo Bravooo
Zaznamenané

"... do i look like someone who cares about gods things ? I AM THE PAIN" ... ujo Pinhead (Hellraiser)
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #35 kedy: 06. Júl , 2011, 14:47:14 »

trosku ozivim temu... ked tak pocuvam prvy album Pakaren, ktory mam asi najradsej, tak kto tam nahraval gitary napr. v Golden beach alebo v Rock'n'rolle ? lebo podla mna velmi dobre sola, aj pekne zahrane...sveto ? diky, temo hovor  Bavím sa skvele
Zaznamenané

temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #36 kedy: 06. Júl , 2011, 16:06:13 »

trosku ozivim temu... ked tak pocuvam prvy album Pakaren, ktory mam asi najradsej, tak kto tam nahraval gitary napr. v Golden beach alebo v Rock'n'rolle ? lebo podla mna velmi dobre sola, aj pekne zahrane...sveto ? diky, temo hovor  Bavím sa skvele
Golden Beach a Rock N Roll nahrával gitary a sóla Peci Uherčík  Na zdravie!
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #37 kedy: 06. Júl , 2011, 16:17:00 »

:) som si myslel, ze niekto iny lebo nic proti svetovi alebo co, ale zneju uplne super po hracskej stranke, tak preto...lebo ked tak pocuvam golden beach, tak tam su uplne super aranzmany, aj 3 gitary nie ?
Zaznamenané

temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #38 kedy: 06. Júl , 2011, 16:33:59 »

:) som si myslel, ze niekto iny lebo nic proti svetovi alebo co, ale zneju uplne super po hracskej stranke, tak preto...lebo ked tak pocuvam golden beach, tak tam su uplne super aranzmany, aj 3 gitary nie ?
Sveťo je hlavne skladateľ a to je podstatné..napísal veľa hitov  Na zdravie! koniec koncov vždy sa nájde kto to zaranžuje a zahrá profesionálne
 Na zdravie!

http://www.webnoviny.sk/kultura/topfest-2011-bol-o-blate-slame-a-dobrej-/375771-clanok.html
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #39 kedy: 06. Júl , 2011, 16:49:35 »

Sveťo je hlavne skladateľ a to je podstatné..napísal veľa hitov  Na zdravie! koniec koncov vždy sa nájde kto to zaranžuje a zahrá profesionálne
 Na zdravie!

presne..ved jasne, o tom nepochybujem a ani mu nic nevycitam  :)
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #40 kedy: 20. Február , 2012, 15:18:54 »

super rozhovor  :)  http://korzar.sme.sk/c/6263932/pri-pomysleni-ze-by-mu-mobil-zhasol-takmer-pustil-do-gati.html
« Posledná zmena: 20. Február , 2012, 15:19:33 od mario bross » Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #41 kedy: 21. Február , 2012, 13:16:58 »

a o 10 rokov viac si z celeho svojho zivota moze spravit taku ucebnicu zivotneho freestyle a ryzovat najtazsie prachy za coaching pre najplnkovensich manazerov, co cely zivot presedeli v robote.

teda ak EU nerozlozi dovtedy europu za hranicu opravitelnosti  Som frajer
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #42 kedy: 23. Február , 2012, 14:11:56 »

Sveťo je hlavne skladateľ a to je podstatné..napísal veľa hitov  Na zdravie! koniec koncov vždy sa nájde kto to zaranžuje a zahrá profesionálne
 Na zdravie!

a jak tak na to pozeram,tak aj sofer ,ci  Popiskujem si
Uz viem co ti dam na 50ku  Bavím sa skvele 50ku demizon  burcaku Bavím sa skvele lebo MONO50ky sa mi uz minuli
« Posledná zmena: 23. Február , 2012, 14:12:23 od brdo prvy » Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #43 kedy: 13. Júl , 2012, 14:45:48 »

....jaaaaj chudákom čert bol dĺžen hrať v piatok 13teho na tej Podhájskej, hoci som to Temovi sľúbil, no do toho dažďa sa mi nechce No hanbím sa.. ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.054 sekund, 23 otázok.