Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #11115 kedy: 23. Október , 2011, 10:31:45 » |
|
ved aj cigarety su len koli tomu legalne. ked vyhra sulik volby ,tak sa mame na co tesit. bude plna statna kasa a vsetci ludia budu mat dobru naladu. zajdes k obvodakovi a da ti recept na kokain .
vidím, že si to nepochopil.. Dekriminalizácia je o niečom inom - aby ty ako študent, ktorý si raz za čas dáš potajomky trávu, nemal zápis v registri trestov, keď ťa prichytia niekde fajčiť, prípadne si rovno nebol zavretý zopár rokov a potom celý život posratý.. A díler dostane toľko isto..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #11116 kedy: 23. Október , 2011, 10:36:53 » |
|
vidím, že si to nepochopil.. Dekriminalizácia je o niečom inom - aby ty ako študent, ktorý si raz za čas dáš potajomky trávu, nemal zápis v registri trestov, keď ťa prichytia niekde fajčiť, prípadne si rovno nebol zavretý zopár rokov a potom celý život posratý.. A díler dostane toľko isto.. to marosisko - presne to co vravi pitu... tak to maju v cesku a nemam pocit ze by tam dostavali predpisy na kokain... uz len to ze dokazes zrovnat lahku rekreacnu drogu ako je trava s tvrdou drogou ako je kokain svedci o tom ze v tom nemas vobec jasno...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #11117 kedy: 23. Október , 2011, 10:41:22 » |
|
...lahku rekreacnu drogu ako je trava s tvrdou drogou ako je kokain svedci o tom ze v tom nemas vobec jasno... no lebo ty v tom mas strasne jasno ked tu davas poucky z wikipedie o makkych a tvrdych drogach ja to vidim skor naopak, travu ako tvrdu drogu a kokain ako nezne pomaznanie ruzoveho zajaca
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #11118 kedy: 23. Október , 2011, 10:43:42 » |
|
rekreacne , sportove a profesionalne drogy
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #11119 kedy: 23. Október , 2011, 10:49:34 » |
|
no lebo ty v tom mas strasne jasno ked tu davas poucky z wikipedie o makkych a tvrdych drogach ja to vidim skor naopak, travu ako tvrdu drogu a kokain ako nezne pomaznanie ruzoveho zajaca ved sa maznaj so zajacom zo 5 rokov a som zvedavy co za gulas ti zostane v hlave...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #11120 kedy: 23. Október , 2011, 10:53:45 » |
|
ved sa maznaj so zajacom zo 5 rokov a som zvedavy co za gulas ti zostane v hlave...
a z coho by nezostal gulas v hlave, keby si sa tomu venoval poloprofesionalne az profesionalne? z niecoho sice viac, z niecoho menej, ale v podstate je to jedno.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #11121 kedy: 23. Október , 2011, 10:54:50 » |
|
a z coho by nezostal gulas v hlave, keby si sa tomu venoval poloprofesionalne az profesionalne? z niecoho sice viac, z niecoho menej, ale v podstate je to jedno.
no predstav si nieje to vobec jedno...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #11122 kedy: 23. Október , 2011, 10:55:35 » |
|
ved sa maznaj so zajacom zo 5 rokov a som zvedavy co za gulas ti zostane v hlave...
ešteže z travy nemôže byť guláš, poznáme poznáme...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #11123 kedy: 23. Október , 2011, 10:57:01 » |
|
niekomu ani drogy netreba aby mal gulas v hlave
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #11124 kedy: 23. Október , 2011, 11:00:03 » |
|
niekomu ani drogy netreba aby mal gulas v hlave asi tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #11125 kedy: 23. Október , 2011, 11:15:50 » |
|
toto je fajn dokument na tu temu. zohladnuju tam 3 kriteria, co to spravy uzivatelovy, mieru navykovosti a dopad na spolocnost. http://www.otv.sk/alkohol-horsi-nez-extaze-2009/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #11126 kedy: 23. Október , 2011, 12:17:18 » |
|
Chlasces furt, ekinu si das len na diskoteku, raz za tyzden...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #11127 kedy: 23. Október , 2011, 12:40:44 » |
|
Nech si hovorí kto chce čo chce, ale z trávy ( priznávam fajčím ju naozaj často ) som ešte nevidel človeka ležať na zemi s penou v ústach a nose, dochcatého a dosratého ako som videl z LEGALNÉHO chlastu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #11128 kedy: 23. Október , 2011, 12:45:01 » |
|
.... Toto fakt nepochopim, jak sa niekto moze dostat do toho. to by som musel byt na najhlbsom dne a chciet nadobro opustit tento svet. proste toto nepochopim.
skus, uvidis ako Ti potom ten mechanizmus pripadne uplne pochopitelny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #11129 kedy: 23. Október , 2011, 12:57:32 » |
|
Nech si hovorí kto chce čo chce, ale z trávy ( priznávam fajčím ju naozaj často ) som ešte nevidel človeka ležať na zemi s penou v ústach a nose, dochcatého a dosratého ako som videl z LEGALNÉHO chlastu. asi tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|