Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #585 kedy: 07. Február , 2008, 22:03:53 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #587 kedy: 08. Február , 2008, 13:01:52 » |
|
Al di Meola robi zo seba .... Endžoj : super...aspon vidno ze aj gitaristi tej najvacsej triedy sa vedia zabavat ako kazdy iny...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #588 kedy: 08. Február , 2008, 13:09:26 » |
|
Zábava ich drží na nohách pri tých vyčerpavajucích snôrách:))))Kedysi som bol na jazzakoch v PKO na pana PAKA.Nehorázne sa zabávali počas celého koncertu a pritom Pako vyzerá ako vážný suchár
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #589 kedy: 08. Február , 2008, 13:13:26 » |
|
Zábava ich drží na nohách pri tých vyčerpavajucích snôrách:))))Kedysi som bol na jazzakoch v PKO na pana PAKA.Nehorázne sa zabávali počas celého koncertu a pritom Pako vyzerá ako vážný suchár
hej hej...vizera fakt jak uplny suchar..kamenna tvar..ale vidno ze je to velka osobnost...lubi sa mi to video
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #590 kedy: 08. Február , 2008, 13:28:41 » |
|
Vedia byť odviazaný aj bez chlastu.Dobrý trapas som zažil v Prahe ked som bol s priatelkou na Malmsteena.Nanutil som sa do priestorov pre VIP.Organizovala to tam taká mladá češka.Vraj čo chcem?Ťeba nie hovorím jej.Ani by si sa nechytal-som schytal.Ale mal som už pár piv v sebe tak som bol neoblomný.Chcem plagát a PODPISAŤ!Nakoniec mi dala plagát,došiel Yngwie,ona mu niečo anglicky hovorí(ja angl. neviem bohužial)on sa smial ako praštený,poplácával ma po pleci,niečo mi hovoril a smial sa až mu tiekli slzy.Ja nahodil priblblý úsmev(po tých pivách to nebol problém:)))Schmatol podpísaný plagát a padal preč.Najlepšie že som ho pak vo vlaku zabudol.Nikdy sa už nedozviem na čom sa tak bavil:)))
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #591 kedy: 08. Február , 2008, 13:35:49 » |
|
Vedia byť odviazaný aj bez chlastu.Dobrý trapas som zažil v Prahe ked som bol s priatelkou na Malmsteena.Nanutil som sa do priestorov pre VIP.Organizovala to tam taká mladá češka.Vraj čo chcem?Ťeba nie hovorím jej.Ani by si sa nechytal-som schytal.Ale mal som už pár piv v sebe tak som bol neoblomný.Chcem plagát a PODPISAŤ!Nakoniec mi dala plagát,došiel Yngwie,ona mu niečo anglicky hovorí(ja angl. neviem bohužial)on sa smial ako praštený,poplácával ma po pleci,niečo mi hovoril a smial sa až mu tiekli slzy.Ja nahodil priblblý úsmev(po tých pivách to nebol problém:)))Schmatol podpísaný plagát a padal preč.Najlepšie že som ho pak vo vlaku zabudol.Nikdy sa už nedozviem na čom sa tak bavil:)))
fuha...to vie nasrat...srat na plagat..ja by som si snim chcel zahrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Male Pivo
|
|
« Odpoveď #592 kedy: 08. Február , 2008, 13:44:27 » |
|
srat na malmsteena , ale popis tu mladu cesku
|
|
|
Zaznamenané
|
Smith & Wesson: the original point and click interface
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #593 kedy: 08. Február , 2008, 13:45:14 » |
|
jak sa da vcirknut na vip???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #594 kedy: 08. Február , 2008, 13:49:22 » |
|
Tak niekde v študiu.Ale na koncerte nie.On má tuším hluchého zvukára.Nehorazný kravál.Neroroznal si jednotlivé nástroje.Oni na podiu majú asi odposluch O.K ale va sále hrôza.To isté bolo ked bol v PKO.Po dvoch skladbách sme so synom odišli.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #596 kedy: 08. Február , 2008, 13:54:11 » |
|
Ta bola super.Ale bola aj riadne nabubrelá.Najdôležitejšia proste.Stále do mna kaleráby pri tom hadzala.Ale aj na slovákov dost povyšenecky pozerala ako by som z mongolska bol.Uzemnil som ju že- ja su moravák- tak sa stiahla.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #597 kedy: 08. Február , 2008, 14:00:20 » |
|
Zvukár by mal robit svoju robotu na jednotku.Asi mali aparaty a PA na strahov:)))Ja s tými pivami v sebe som si nevšimol čo tam majú.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Male Pivo
|
|
« Odpoveď #598 kedy: 08. Február , 2008, 14:11:02 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Smith & Wesson: the original point and click interface
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #599 kedy: 08. Február , 2008, 14:14:42 » |
|
vazne brutal, 6 rokov som hraval futbal, teraz robim kung fu, ale aj tak by som toto nevedel dat dohromady ako tito chalani...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|