Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 05:21:48
Strán: 1 ... 741 742 [743] 744 745 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1734250 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #11130 kedy: 23. Október , 2011, 13:04:11 »

Nech si hovorí kto chce čo chce, ale z trávy ( priznávam fajčím ju naozaj často ) som ešte nevidel človeka ležať na zemi s penou v ústach a nose, dochcatého a dosratého ako som videl z LEGALNÉHO chlastu.  Zdravíčko
Nemáš z toho ale spomalené reakcie a celkovo nie si vytretý ako sa hovorí :)?
Mám zopár kamarátov, ktorí to tiež často fajčia a určite nepatria do kategórie intelektuálov s ktorými by osm chcel mať niečo do činenia v mojej firme napríklad, ale možno to je tým, že ani pred tým neboli bohvie aké hlavičky.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
olko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 314

\m/

« Odpoveď #11131 kedy: 23. Október , 2011, 13:04:50 »

Nech si hovorí kto chce čo chce, ale z trávy ( priznávam fajčím ju naozaj často ) som ešte nevidel človeka ležať na zemi s penou v ústach a nose, dochcatého a dosratého ako som videl z LEGALNÉHO chlastu.  Zdravíčko

Ved aj v tom dokumente bola marihuana pod alkoholom, ale bolo tam aj to, ze moze spustit u ludi schyzofreniu ak som tomu spravne porozumel  Na zdravie!  Zdravíčko
Zaznamenané

Primarne basak.

Prog is Love, Prog is Life.

Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #11132 kedy: 23. Október , 2011, 13:09:37 »

vsetko skodi... ale ked to clovek berie s mierou ( teraz narazam len na alkohol ), tak sem tam reset nezaskodi :) tou mierou myslim to, ze cely tyzden chodi do skoly, roboty a potom sa chce v piatok uvolnit a zabavit. nevravim, ze to bez toho nejde, ale...  :)

Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #11133 kedy: 23. Október , 2011, 13:16:25 »

z posledného mariovho príspevku ma napadá, že tento systém školstva je dáky čudný, že chodí do školy cez týždeň, by to pripadalo tak, že v tej škole sa vlastne človek učí, ale prd u mňa to je tak, že chodím do školy a vo voľnom čase sa učím.  Bavím sa skvele
O čom to je potom  Bavím sa skvele? Mali by spoplatniť to školstvo, aby som si mohol platiť zato, že tam strácam čas.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #11134 kedy: 23. Október , 2011, 13:30:14 »

http://vimeo.com/27449983 - toto je lepsie ako trava, koks a borovicka dokopy. Tolko vyplavite adrenalinu a endorfinu, ze dovidenia.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #11135 kedy: 23. Október , 2011, 13:38:47 »

http://vimeo.com/27449983 - toto je lepsie ako trava, koks a borovicka dokopy. Tolko vyplavite adrenalinu a endorfinu, ze dovidenia.

Bravooo  krasa, hned by som isiel, ale akosi to moc brzdia chlapci, to su nejaki oldskulaci  :)

(kde je to spyros?)
« Posledná zmena: 23. Október , 2011, 13:40:43 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #11136 kedy: 23. Október , 2011, 13:46:54 »

vsetko je samozrejme o tom, ci poznas mieru, ze ano. keby si spraskal tolko jointov kolko poldecakov palenky ta dostane do takeho stavu, tak by si 2x v poriadku tiez nebol.

parada, buduci rok budem musiet zaradit viacej terenu do jazdenia, taketo videjka dokazu navnadit.
« Posledná zmena: 23. Október , 2011, 13:50:16 od styrioci » Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #11137 kedy: 23. Október , 2011, 13:52:25 »

Nemáš z toho ale spomalené reakcie a celkovo nie si vytretý ako sa hovorí :)?
Mám zopár kamarátov, ktorí to tiež často fajčia a určite nepatria do kategórie intelektuálov s ktorými by osm chcel mať niečo do činenia v mojej firme napríklad, ale možno to je tým, že ani pred tým neboli bohvie aké hlavičky.

Ťažko sa to posudzuje na sebe, určite mi to minimálne zmenilo pohľad na život k lepšiemu. Vytretosť to asi nie - chodím na VŠ, zatiaľ to zvládam, tak isto aj moji kamaráti, ktorí hulia každý deň nemajú žiadné takéto problémi ( študenti VŠ, alebo pracujú - jeden si dokonca tento týždeň ide kúpiť byt  :) ). Na druhej strane si nemyslím, že by to nebolo škodlivé. Dokonca aj tá závyslosť existuje ( aj keď len psychycká ), vidím to aj na sebe, že keď prídem unavený z roboty tak mám chuť sa vykvasiť a umotať si brčko.  Proste všetkého moc škodí, ide o to, že keď ma chytia s 1g trávy budem mať sakra problém a pritom je to oproti chlastu neškodné.

vsetko je samozrejme o tom, ci poznas mieru, ze ano. keby si spraskal tolko jointov kolko poldecakov palenky ta dostane do takeho stavu, tak by si 2x v poriadku tiez nebol.
ver mi hulím naozaj veľa .. momentálne je to tak mesiac vkuse každý deň - a to aj hašiš a veľké množstvá .. keby som takto pil tak som na ambulancii  Na zdravie!

« Posledná zmena: 23. Október , 2011, 13:54:50 od traktor » Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #11138 kedy: 23. Október , 2011, 13:54:53 »

Akurat na to treba trosku skill a hlavne pohybovy talent.  Je mi do plaču
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #11139 kedy: 23. Október , 2011, 13:56:18 »

parada, buduci rok budem musiet zaradit viacej terenu do jazdenia, taketo videjka dokazu navnadit.

a co toto ?
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #11140 kedy: 23. Október , 2011, 14:18:09 »

Vytretosť to asi nie
najprv si skontroluj kolko hrubiek si spravil v tom poste  :) (aj ked nedavam tomu priamy suvis s tvojim hulenim)

a co toto ?
i to je fajne, ale dropy su uz mimo mna  :)
« Posledná zmena: 23. Október , 2011, 14:23:28 od styrioci » Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #11141 kedy: 23. Október , 2011, 14:20:27 »

najprv si skontroluj kolko hrubiek si spravil v tom poste  :)
najprv si uvedom či to je kvôli tráve, alebo kvôli tomu, že neviem pravopis  ?§!.

edit: tak načo prispievaš k diskusii ?
edit2: ty bez diakritiky máš v každom druhom slove chybu  Popiskujem si
« Posledná zmena: 23. Október , 2011, 14:25:46 od traktor » Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #11142 kedy: 23. Október , 2011, 14:32:09 »

fandim traktorovi aj zetoru   Bravooo Na zdravie!  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #11143 kedy: 23. Október , 2011, 14:38:58 »

Raz ta trava zaucinkuje este horsie jak chlast mam taky pocit. Vidim to na kamosoch zo zakladky, uz teraz sa z nich stavaju asociali. Ani nechcem vediet, ake diery maju v mozgu z travy.  ha ha ha

Ale sak hul si, kludne. Kym mi nehulis pod blokom, tak nech sa paci.  Na zdravie!

btw, videjko od nas, znamy chlapec zo sidliska a takto dopadol z travy:   Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 23. Október , 2011, 14:40:03 od Branko » Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #11144 kedy: 23. Október , 2011, 14:42:35 »

ja by som si pod tvojim blokom kludne aj pichol.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 741 742 [743] 744 745 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.136 sekund, 23 otázok.