Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 03:38:25
Strán: 1 ... 742 743 [744] 745 746 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1734131 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #11145 kedy: 23. Október , 2011, 14:43:26 »

Raz ta trava zaucinkuje este horsie jak chlast mam taky pocit. Vidim to na kamosoch zo zakladky, uz teraz sa z nich stavaju asociali. Ani nechcem vediet, ake diery maju v mozgu z travy.  ha ha ha

Ale sak hul si, kludne. Kym mi nehulis pod blokom, tak nech sa paci.  Na zdravie!

btw, videjko od nas, znamy chlapec zo sidliska a takto dopadol z travy:   Bavím sa skvele Bavím sa skvele
a ten chalan bol predtým ako začal huliť normálny ? fajčí iba trávu alebo aj chlasta a berie pervitin ?
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #11146 kedy: 23. Október , 2011, 16:39:37 »

Bravooo  krasa, hned by som isiel, ale akosi to moc brzdia chlapci, to su nejaki oldskulaci  :)
(kde je to spyros?)

No neviem, ja by som to nedal. Ale len kvoli tomu, ze mam HTecko  Ja som čert..

Inak je to zjazd z Baranca v Zapadnych Tatrach. Cisty respekt.

ver mi hulím naozaj veľa .. momentálne je to tak mesiac vkuse každý deň - a to aj hašiš a veľké množstvá .. keby som takto pil tak som na ambulancii  Na zdravie!

A preco? Sex Ta nebavi? Nemas nejake zaluby? Kazdy den, to mi pride slusna zavislost.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #11147 kedy: 23. Október , 2011, 16:48:09 »

No neviem, ja by som to nedal. Ale len kvoli tomu, ze mam HTecko  Ja som čert..

aj vo videu je HT. to nieje o rame, ale o jazdcovi  :)
Zaznamenané

o-yep sro
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #11148 kedy: 23. Október , 2011, 16:52:05 »

klobuk dolu pred borcami ze to dali a ze sa na to vobec odhodlali, ale velmi dobre sa na to nepozorelo. prislo mi to ako pri lyzovani, ked borci davaju stenu skakanim a suchanim, lebo sa tam neda spravit jediny suvisly obluk bez toho aby sa zabili.
Zaznamenané

o-yep sro
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #11149 kedy: 23. Október , 2011, 17:00:28 »

Kamos bol tiez s HT na Baranci. Na turistickych chodnikoch v hentom ochrannom pasme ale uz bicykel vobec nie je povoleny, ci?
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #11150 kedy: 23. Október , 2011, 17:29:51 »

aj vo videu je HT. to nieje o rame, ale o jazdcovi  :)

2x full, 1x ht, ale aj tak si musim najst nejaku dalsiu vyhovorku. Je to nad moje momentalne sily. Zas dal som ine veci, ale nebudem pisat.

klobuk dolu pred borcami ze to dali a ze sa na to vobec odhodlali, ale velmi dobre sa na to nepozorelo. prislo mi to ako pri lyzovani, ked borci davaju stenu skakanim a suchanim, lebo sa tam neda spravit jediny suvisly obluk bez toho aby sa zabili.

Z  Baranca ide na zapad pekny zlab.

Kamos bol tiez s HT na Baranci. Na turistickych chodnikoch v hentom ochrannom pasme ale uz bicykel vobec nie je povoleny, ci?

No nie je. Tam mozu chodit hlavne harvestre a polovnici na gazikoch. iMHO bajk na chodniku je nulova devastacia prirody. A podobne ako pri extremnom lyzovani aj ten Baranec da realne par ludi, tak ako zjazd z Lomnicaku, takze tiez sa neda hovorit o nejakom niceni prirody... hlavne ked clovek vidi, co sa deje posledne roky v ramci developerskych a lesnickych aktivit  Bleee
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #11151 kedy: 23. Október , 2011, 17:41:27 »

No nie je. Tam mozu chodit hlavne harvestre a polovnici na gazikoch. iMHO bajk na chodniku je nulova devastacia prirody. A podobne ako pri extremnom lyzovani aj ten Baranec da realne par ludi, tak ako zjazd z Lomnicaku, takze tiez sa neda hovorit o nejakom niceni prirody... hlavne ked clovek vidi, co sa deje posledne roky v ramci developerskych a lesnickych aktivit  Bleee

Na zdravie! tak jest
Zaznamenané

o-yep sro
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #11152 kedy: 23. Október , 2011, 18:53:52 »

Prosim Huh! Ten typek vyvija iniciativu aby ho ocurali na hlavu, ked dostane joint. Co je na tom nepochopitelne a kde tam vidis priestor na nejaku argumentaciu? Proste radsej sa necha degradovat na uroven najlacnejsej kurvy (suhlasi aj s tym, ze mu daju kok*tom po cele), akoby mal byt bez travy. Tu to konci. A ano, ten chalan bol na tom v pohode predtym samozrejme.
ja som daval travu  trikrat za den (samozrejme este nebola nelegalna) a v zivote som nemal abstak. to uz 10 rokov som ju ani nevidel. hinty chalani mali akurat iba travu ,tak sa isiel za nou posrat. videl som ovela viac najebancov co skakali z mosta a rozbijali hubu kazdemu kto isiel na okolo.  radsej by som niekoho ostal nez by ma mal drbnut bakulou po hlave... inak za mojej mladosti hulil travu uplne kazdy aj so sulikom na cele a vidis kam to dotiahol.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #11153 kedy: 23. Október , 2011, 18:58:57 »

Prosim Huh! Ten typek vyvija iniciativu aby ho ocurali na hlavu, ked dostane joint. Co je na tom nepochopitelne a kde tam vidis priestor na nejaku argumentaciu? Proste radsej sa necha degradovat na uroven najlacnejsej kurvy (suhlasi aj s tym, ze mu daju kok*tom po cele), akoby mal byt bez travy. Tu to konci. A ano, ten chalan bol na tom v pohode predtym samozrejme.

to si toto napisal zo srandy, akoze prilejem do ohna nejakou intergalaktickou kokotinou nech sa bavime, alebo to fakt myslis uplne vazne?
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11154 kedy: 23. Október , 2011, 19:32:29 »

pablo - a v holandsku ta trava ucinkuje inak ako na slovensku. a sak aj v rakusku sa da. myslis ze mame iny organizmus. hinto video je tvoja jedina skusenost?
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #11155 kedy: 23. Október , 2011, 19:37:08 »

ta otazka ta nemala urazit a zial pre teba, tvoja reakcia aj ked si sa velmi snazil, ma nedokaze urazit. mna len zarazilo, ze ci si take cosi fakt moze mysliet nejaky mlady clovek. ale vlastne chapem, nevedomost, predsudky, vychovne antidrogove koncerty skupin ako Aya dokazu zaujimave veci s clovekom porobit.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #11156 kedy: 23. Október , 2011, 19:38:18 »

najprv cigy, tak trava, tak tvrdsie a tak v pici  Bavím sa skvele

podla mna aj tu plati, ze daj prst a ujebu ti ruku, ci ?

Mam vedla seba zakladnu skolu uz cca 16 rokov a ked sa tak pozriem do minulosti, ako sa tie detiska zmenili... Hruza des :)
Este pred 10 rokmi pekne oblecene, normalne debatky, ked sa nahodou nejaka skupinka deti zastavila pred blokom a tak... Dnes roztrhane rifle, retaze po krku, po nohaviciach, kazde slovo pica, koko*t, skurvysyn, pojeb sa, atd... to, ze ciga v ruke a postavaju pod vchodom, aby ich ucitelky nevideli... ani nehovorim. Uz sa tesim, ked o dalsich 10 rokov budu s ihlami pobehovat.  Som metlak
Zaznamenané

marosisko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11157 kedy: 23. Október , 2011, 19:50:27 »

najprv cigy, tak trava, tak tvrdsie a tak v pici  Bavím sa skvele

podla mna aj tu plati, ze daj prst a ujebu ti ruku, ci ?

Mam vedla seba zakladnu skolu uz cca 16 rokov a ked sa tak pozriem do minulosti, ako sa tie detiska zmenili... Hruza des :)
Este pred 10 rokmi pekne oblecene, normalne debatky, ked sa nahodou nejaka skupinka deti zastavila pred blokom a tak... Dnes roztrhane rifle, retaze po krku, po nohaviciach, kazde slovo pica, koko*t, skurvysyn, pojeb sa, atd... to, ze ciga v ruke a postavaju pod vchodom, aby ich ucitelky nevideli... ani nehovorim. Uz sa tesim, ked o dalsich 10 rokov budu s ihlami pobehovat.  Som metlak
to nesie doba a vsevedomost. tie deti v 10 uz vedia o vsetkom. rodicia ani nemaju sancu korigovat ich myslienky. chalani v 12 fajcia a baby beru antikoncepciu ,alebo otehotneju. nechapem preco sa tak odsudzuju v tejto chvili prave drogy. alkohol sposobil ovela viac bolesti a tyrania. a chlasceme vsetci. poznam 100 alkoholikov, ktory ublizuju svojej rodine a drogovo zavisleho mozno jedneho. amen...
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #11158 kedy: 23. Október , 2011, 19:54:55 »

veď ma 40kg aj s botami to je do oči bijuce, že fúka, alebo to valí rovno do kábla a evidentne je z toho už pekne mimo... to nie je o tráve
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #11159 kedy: 23. Október , 2011, 19:59:25 »

ja som pocul ze o drogach vedia najviac ti co ich v zivote neskusili , volia roberta fica, chodia do kostola a maju vo vsetkom prehlad  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
Strán: 1 ... 742 743 [744] 745 746 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.15 sekund, 23 otázok.