Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 22:33:31
Strán: 1 ... 743 744 [745] 746 747 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1741409 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #11160 kedy: 23. Október , 2011, 20:05:06 »

ja som pocul ze o drogach vedia najviac ti co ich v zivote neskusili , volia roberta fica, chodia do kostola a maju vo vsetkom prehlad  Bavím sa skvele

Bavím sa skvele Bravooo
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #11161 kedy: 23. Október , 2011, 20:06:12 »

ja som pocul ze o drogach vedia najviac ti co ich v zivote neskusili , volia roberta fica, chodia do kostola a maju vo vsetkom prehlad  Bavím sa skvele
volia kdh. fico tiez daval. niekde sa o tom vyjadril. uz to olutoval a zatajil...
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #11162 kedy: 23. Október , 2011, 20:08:04 »

zdroj facebook...

Pride muz do sauny, kde skupinka Jamajcanov fajci travu. Sadne si dalej a snazi sa nevsimat si ich. Po chvilke jeden z nich vstane a priblizi sa nukajuc mu jointa. Muz zdvorilo odmietne. Zakratko mu vsak opat jeden z Jamajcanov nuka potiahnut si. Muz hovoriac: "Viete, so mnou to nic nerobi ..." opatovne odmieta. Ked mu po treti krat ponukaju jointa, tak privoli a ukazujuc, ze to na neho naozaj neposobi, silno potiahne. Vzapati mu ten Jamajcan schmatne kluce a spolu s ostatnymi vybehne zo sauny. Muz sa rychlo spamata a vybehne za nimi. Jamajcania mu zatial vezmu veci zo skrinky, ponaskakuju do jeho auta a fujazdia prec. Nahy muz naskoci do najblizsieho taxika a naviguje vodica sledovat zlodejov. V hustej premavke ale Jamajcanov stratia. Taxikar zastavi pri nejakom lese. Nahy muz si uvedomi, ze nema cim zaplatit. Taxikar si ho chvilu prezera a vravi: "Ale mohli by sme sa vyrovnat inak..." .... nahy, okradnuty, znasilneny, sam v lese uz celkom rezignuje. Uz sa mu chce len srat. Tak si cupne k najblizsiemu stromu...a odrazu mu jeden z Jamajcanov poklepe po pleci: "Pocuj kamo, neser nam tu v saune!"
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #11163 kedy: 23. Október , 2011, 20:15:56 »

dobre dobre, neviem co si vycital vsetko z toho komentu, ale asi privela nato aby malo zmysel nieco vysvetlovat. ja mam vlastne skusenosti a hotovo, nebudem sa o tom viac bavit.

ty v tejto teme pracujes s emociami, nie s rozumom, inac by ti bolo jasne, ze z toho vasho toulenoveho kamosa taku socku trava spravit nemohla. v prvom rade si za to moze sam a ked uz chceme ukazovat prstom na nejake drogy, tak by som to videl na teko alebo piko do kabla. presne kvoli takymto postojom zalozenych na cistej nevedomosti a predsudkoch stoji pokriveny pohlad celej spolocnosti na tuto problematiku. ludi a hlavne deti treba vzdelavat a nie zakazovat a demonizovat drogy. tato bu-bu metoda ma za nasledok akurat tak presne opacny efekt. Ked sa o tejto teme chces bavit, tak sa prosim ta opieraj o vedecke studie ucinkov a nasledkov drog a o vlastne skusenosti s nimi. lebo mam taky pocit, ze tvoje skusensti su asi len tie, co si videl na sidlisku, ze si nechava toulenak oplieskat zalud o celo pre travu.
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #11164 kedy: 23. Október , 2011, 21:07:12 »

ty v tejto teme pracujes s emociami, nie s rozumom, inac by ti bolo jasne, ze z toho vasho toulenoveho kamosa taku socku trava spravit nemohla. v prvom rade si za to moze sam a ked uz chceme ukazovat prstom na nejake drogy, tak by som to videl na teko alebo piko do kabla. presne kvoli takymto postojom zalozenych na cistej nevedomosti a predsudkoch stoji pokriveny pohlad celej spolocnosti na tuto problematiku. ludi a hlavne deti treba vzdelavat a nie zakazovat a demonizovat drogy. tato bu-bu metoda ma za nasledok akurat tak presne opacny efekt. Ked sa o tejto teme chces bavit, tak sa prosim ta opieraj o vedecke studie ucinkov a nasledkov drog a o vlastne skusenosti s nimi. lebo mam taky pocit, ze tvoje skusensti su asi len tie, co si videl na sidlisku, ze si nechava toulenak oplieskat zalud o celo pre travu.
vsak studie mas, aj take aj take, ak ide o tvoju dalsiu poznamku tak ja sa opieram o vlastne skusenosti, neviem ci ti to nemam nakreslit nahodou, lebo uz sa opakujem. podla mna by sa to vsetko malo povolit aby vecne nespojnym fetakom zobrali ich na faktoch zalozene argumenty a prisla by ziva realita. suhlasim, ze zakazovat a strasit ma presne ten ucinok ako ked matka zakaze decku tak decko just pojde. dobre, to, ze niekto chce aby sa na neho vymocili nie je ziaden znak toho, ze ten clovek ma na tu travu asi trocha viac chut nez byva standard. dobre, otocme si to - je to fetak, troska a tak. mozno keby mal chut na poldeci palenky, tiez by jedol na pockanie kobylky a kupal sa v zlatom dazdi. cize mam to chapat, tak, ze ti co si pichaju inklinuju k trave? preco? preco nechcel nejake pivecko radsej?  Je to frajer
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #11165 kedy: 23. Október , 2011, 21:20:34 »

ja som pocul ze o drogach vedia najviac ti co ich v zivote neskusili ,

To je pravda.

volia roberta fica, chodia do kostola a maju vo vsetkom prehlad  Bavím sa skvele

To uz asi len ty vies.

On topic: tusim som prave videl na Jojke Briana z Brainscane z jeho Sivcakovkou...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #11166 kedy: 23. Október , 2011, 21:35:18 »

vsak studie mas, aj take aj take, ak ide o tvoju dalsiu poznamku tak ja sa opieram o vlastne skusenosti, neviem ci ti to nemam nakreslit nahodou, lebo uz sa opakujem. podla mna by sa to vsetko malo povolit aby vecne nespojnym fetakom zobrali ich na faktoch zalozene argumenty a prisla by ziva realita. suhlasim, ze zakazovat a strasit ma presne ten ucinok ako ked matka zakaze decku tak decko just pojde. dobre, to, ze niekto chce aby sa na neho vymocili nie je ziaden znak toho, ze ten clovek ma na tu travu asi trocha viac chut nez byva standard. dobre, otocme si to - je to fetak, troska a tak. mozno keby mal chut na poldeci palenky, tiez by jedol na pockanie kobylky a kupal sa v zlatom dazdi. cize mam to chapat, tak, ze ti co si pichaju inklinuju k trave? preco? preco nechcel nejake pivecko radsej?  Je to frajer

ten chalan skor fici na toluene.. a to je omnoho vacsi zabijak kognitivnych funkcii nez dokonca opioidy.. pochybujem ze by mal na nejake "seriozne" drogy. Dalsia a dost casta moznost je aj to ze to moze byt psychiatricky pacient. 90% sucasnych maldsich psychiatrickych pacientov uziva nejake maksie drogy ..ci uz na odburanie tych uzkosti , afektivnych poruch alebo "zjemnenie" tvrdej reality v ktorej denne ziju ..takym ludia maju ci uz z liekov alebo tej samotrnej choroby tak porusenu egocentricku osobnost ze nemaju problem zobrat alebo si nechat za jointa roztriet hovno po hlave. A z toho jointa bude mat urcite vacsi ucinok ako z pivka ..keby mu nukali flasu vodky mozno by sa rozhodol inak ..ale zase moze brat antipsychotika a sam vie ze to nie je dobre kombinovat s alkoholom. Trava je pre fetakov v dnesnej dobe nieco na urovni cigarety pre normalneho cloveka. To ze kazdy druhy fetak fajci travu a z toho usudovat ze to je ten hlavny dovod ich stavu je cista mystifikacia.
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #11167 kedy: 23. Október , 2011, 21:44:56 »

videl som jak v laponsku zabijaju toulene takymi palicami s hakmi..
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #11168 kedy: 23. Október , 2011, 21:56:21 »

vsak studie mas, aj take aj take, ak ide o tvoju dalsiu poznamku tak ja sa opieram o vlastne skusenosti, neviem ci ti to nemam nakreslit nahodou, lebo uz sa opakujem. podla mna by sa to vsetko malo povolit aby vecne nespojnym fetakom zobrali ich na faktoch zalozene argumenty a prisla by ziva realita. suhlasim, ze zakazovat a strasit ma presne ten ucinok ako ked matka zakaze decku tak decko just pojde. dobre, to, ze niekto chce aby sa na neho vymocili nie je ziaden znak toho, ze ten clovek ma na tu travu asi trocha viac chut nez byva standard. dobre, otocme si to - je to fetak, troska a tak. mozno keby mal chut na poldeci palenky, tiez by jedol na pockanie kobylky a kupal sa v zlatom dazdi. cize mam to chapat, tak, ze ti co si pichaju inklinuju k trave? preco? preco nechcel nejake pivecko radsej?  Je to frajer

No ked mas skusenosti potom OK. to znamena potom, ze si bol, alebo si dlhodoby uzivatel travy, to som nevedel. Pokial si niekedy vypijes, tak by si mal prehodnotit, ci sa sam nezacnes nazyvat fetakom. vsak chlast je normalny fet, uzivany peroralne, alebo vsak si to mozes dat aj vnutrozilne ako heroin. a okrem toho, je to zaroven najtvrdsi fet aky som kedy v zivote mal. o tom zufalom videu toulenaka sa absolutne nejdem bavit, ze preco nechcel pivecko radsej, pretoze by som musel byt totalny ignorant aby som v tom hladal nejaku analogiu s beznou realitou. na tomto mozes zakladat svoju argumentaciu akurat ty. a neviem ake studie mas aj take aj take. myslim, ze je to dost jednoznacne, na travu sa neviaze fyzicka zavislost (psychicka taka, ako na cokolvek na tomto svete, z coho je cloveku dobre) nijak zasadne neposkodzuje mozog, maximalne ma vplyv na kratkodobu pamat, ziadne dlhodobe poskodenie mozgu nieje dodnes nijak dokazane. takze o ake studie sa opieras ty, ked ignorujes tieto fakty a tvrdis, ze trava spravila z vasho toulenaka 40kg zavislu handru? samozrejme na toto nemusis odpovedat, to bola len recnicka otazka, odpoved poznam. btw, ja travu absolutne nefajcim, robi mi vyslovene zle, ale tiez som kedysi vela fajcil. niesom ani zavisli od ziadnych inych drog, snad okrem cigariet a prilezitostneho pijanstva, ale samozrejme experimentovaniu som sa nikdy nebranil a som vdacny za kazdu skusenost. moje hodnoty su vsak inde a preto zijem triezvym zivotom. medzi kamaratmi a znamimi mam desiatky hulicov, kopec ludi, ktori si presli najtvrdsou zavislostou od pervitinu, dievcata, ktore zili s varicmi az kym neskoncili na are, ludi, ktori sa z predavkovania na psychedelikach uz v zivote nespamatali. to su skutocne skusenosti. drogova problematika ma zaujima a kvoli ludom z okolia aj tyka a jedine co neznasam, je demonizovanie spojene s predsudkami.
« Posledná zmena: 23. Október , 2011, 22:00:15 od Krtko » Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #11169 kedy: 23. Október , 2011, 21:58:36 »

ten chalan skor fici na toluene.. a to je omnoho vacsi zabijak kognitivnych funkcii nez dokonca opioidy.. pochybujem ze by mal na nejake "seriozne" drogy. Dalsia a dost casta moznost je aj to ze to moze byt psychiatricky pacient. 90% sucasnych maldsich psychiatrickych pacientov uziva nejake maksie drogy ..ci uz na odburanie tych uzkosti , afektivnych poruch alebo "zjemnenie" tvrdej reality v ktorej denne ziju ..takym ludia maju ci uz z liekov alebo tej samotrnej choroby tak porusenu egocentricku osobnost ze nemaju problem zobrat alebo si nechat za jointa roztriet hovno po hlave. A z toho jointa bude mat urcite vacsi ucinok ako z pivka ..keby mu nukali flasu vodky mozno by sa rozhodol inak ..ale zase moze brat antipsychotika a sam vie ze to nie je dobre kombinovat s alkoholom. Trava je pre fetakov v dnesnej dobe nieco na urovni cigarety pre normalneho cloveka. To ze kazdy druhy fetak fajci travu a z toho usudovat ze to je ten hlavny dovod ich stavu je cista mystifikacia.

presne tak.
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #11170 kedy: 23. Október , 2011, 22:25:36 »

Si celkom trafil. Zamyslel som co (pre mna osobne) je hlavny dovod, ze mam k drogam ako takym skor negativny postoj je, ze odtrhaju od reality. Ci uz si ukradnes chvilku pre seba, alebo neskor viac a byt cistym sa pre teba stane neprijatelny zivotny styl. Toto mi na tom vadi najviac a nepotrebujem sa v tomto hrat na nejakeho pseudoferoveho zvazovatela vsetkych aspektov. Keby som bol puritan a vadili by mi zdravotne faktory atd. tak ani nefajcim, ani sa nenapijem. Vsetko je o hraniciach a kazdy si ich musi urcit sam. Nemam rad ludi mimo reality, zle sa s nimi jedna a vacsinou ak s nimi zdielas jeden zivotny priestor su na obtiaz. Opytam sa ta, je jednym z dovodov preco nemas rad nabozenstvo aj to, ze ti ludia su podla teba mimo reality? Ludia su strasni pokrytci a neskutocne selektivne tvory, pokial ide o ich piesocek reaguju prehrane.

ja som chcel len nejaky flejmik srandovny rozputat a uz som tu najvacsi ancikrist  Bavím sa skvele  ale tak odpoviem ti ..ak je nabozenstvo viera v boha tak proti tomu nemam boze chran absolutne nic ..ja osobne  nemam rad cirkev a tu by som tuto romanovu tematiku aj ukoncil :)   k tym drogam by som len tolko chcel povedat ze si myslim ze drogy nie su zle len su velmi, velmi nebezpecne. Drogy tu boli od pociatku civilizacie. Nie je to pre kazdeho. Tak ako nie je kvantova mechanika pre kazdeho , alebo parasutizmus , chytanie hadov holymi rukami alebo zabijanie ludi sniperkou za peniaze ako profesionalny vojak.
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #11171 kedy: 23. Október , 2011, 23:09:33 »

videl som jak v laponsku zabijaju toulene takymi palicami s hakmi..
Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele došťal som sa takúto kktinu od témy vieš napísať iba ty.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #11172 kedy: 23. Október , 2011, 23:26:58 »

.... to, ze ciga v ruke a postavaju pod vchodom, aby ich ucitelky nevideli... ani nehovorim. Uz sa tesim, ked o dalsich 10 rokov budu s ihlami pobehovat.  Som metlak

si sa uz nacisto pomiatol ? presne toto iste a viac sme robili aj my a to nechci vediet, aky bol rok a rezim  Žmurk

a ten vypatlanec na tom videu, mi stacilo par sekund, takze ani neviem co sa v tom videu dialo, ale to bol nejaky uplny zjav co roky fetoval vsetko co sa dalo, hlavne velky bordel. zeby toluen ? z marihuany, ktora sice neni zase az tak celkom pohode, by hentak nikdy nikto nevyzeral  Žmurk
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #11173 kedy: 23. Október , 2011, 23:34:57 »

... cize mam to chapat, tak, ze ti co si pichaju inklinuju k trave? preco? preco nechcel nejake pivecko radsej?  Je to frajer

ser na to, si skratka mimo a strasne by si chcel nejake sudy davat. mozem Ta ubezpecit, ze abstakovy fetak Ti na akukolvek travu zvysoka sere. ale fakt. dokonca je pravdepodobnejsie, ze sa fest abstakovy heroinista co krizuje a nema drogu radsej najebe z chlastu, ako nahuli.  je to asi uplne jedno, ale by si sa divil, kolko z ludi co si myslis ze poznas huli a kolko trebars aj denne. neobhajujem to, len konstatujem a naznacujem, ze v zivote by si to na niektorych nepovedal.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #11174 kedy: 23. Október , 2011, 23:49:43 »

je to asi uplne jedno, ale by si sa divil, kolko z ludi co si myslis ze poznas huli a kolko trebars aj denne. neobhajujem to, len konstatujem a naznacujem, ze v zivote by si to na niektorych nepovedal.
hlavne, ze by ich ale vsetkych v mihu dal pozatvarat  ?§!.

takze uz sme tu odhalili ficovolicov, presvedcenych krestanov a najnovsie si ideme poukazovat, kto tu nahana carodejnice?  ?§!.

dufam, ze sa teraz kazdy bude citit povolany vyjadrit sa k drogovej problematike na zaklade svojho neomylneho srdiecka (...v ktorom sidli pamboch a/alebo ktore voli hranola?)  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Strán: 1 ... 743 744 [745] 746 747 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.099 sekund, 22 otázok.