Iggy
|
|
« Odpoveď #12120 kedy: 21. Február , 2012, 14:50:33 » |
|
genialne kolegyne urcite nechapu, co je na mojej agende tak usmevneho, jak sa tu snazim nerehotat
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #12121 kedy: 21. Február , 2012, 15:05:03 » |
|
"Jednou v noci k domům, kam se v poslední době stěhovali stále noví Romové ze Slovenska a kde se rapidně zhoršila situace, dorazila kolona několika terénních jeepů, pár čtyřkolek a jeden transit. Vyhrnulo se z nich snad třicet rusky a ukrajinsky mluvících snědých maníků a všichni naběhli do těch dvou cikánských baráků. A začala mela," popisuje pogrom očitý svědek Jiří B. Během několika hodin po bitce, které prý očividně schválně nečinně přihlížela i policejní hlídka, se Romové sbalili, naložili všechny své věci a zmizeli.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #12122 kedy: 21. Február , 2012, 16:55:37 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #12123 kedy: 21. Február , 2012, 16:56:22 » |
|
...
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #12124 kedy: 21. Február , 2012, 16:57:56 » |
|
Mna vzdycky zaujimalo ci tu ich rovnosatu po zvoleni aj nejak ustavne zakotvia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #12125 kedy: 21. Február , 2012, 17:06:58 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #12126 kedy: 21. Február , 2012, 17:30:19 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #12127 kedy: 21. Február , 2012, 17:58:47 » |
|
iba taky priklad . napr nemci maju v nedelu skoro vsetko zavrete. treba sobotu nakupit nech je co zrat bo clovek sa do lidla nedostane . a ze by boli nejako extra krestansky zalozeni sa mi nezda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #12128 kedy: 21. Február , 2012, 18:33:58 » |
|
iba taky priklad . napr nemci maju v nedelu skoro vsetko zavrete. treba sobotu nakupit nech je co zrat bo clovek sa do lidla nedostane . a ze by boli nejako extra krestansky zalozeni sa mi nezda
asi tak, to len na slovensku je vsetko nonstop.
|
|
|
Zaznamenané
|
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER Feat. Planet Waves cables. MASAKER
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #12129 kedy: 21. Február , 2012, 18:39:39 » |
|
asi tak, to len na slovensku je vsetko nonstop.
uplne vsetko, ze? az najblizsie prides v noci na pumpu a kupis si tam cigy/pivo/benzin, tak si spomen ako zle je, ze je nonstop. a este si spomen na vsetky tie trpiace zubozene masy, co tu niekto s bicom v ruke nuti v nedelu pracovat. iba taky priklad . napr nemci maju v nedelu skoro vsetko zavrete. treba sobotu nakupit nech je co zrat bo clovek sa do lidla nedostane . a ze by boli nejako extra krestansky zalozeni sa mi nezda
to, ze tebe sa nieco nezda, znamena prd. v nemecku sa ku krestanstvu hlasi 67% ... ale to vobec nie je dolezite (akurat to poukazuje na to, ze trepes bez toho, aby si sa unuval cokolvek si o probleme zistit), dolezite je, ze ti nemci maju trochu inu zivotnu uroven, na ktoru dreli od skoncenia vojny. slovaci maju prd a spriemerovane sa da povedat, ze sa zrovna nenadreli, a ked aj, zvolili si somarov, ktori vysledky tejto roboty pomohli znicit. takze si proste nemozu dovolit v nedelu sedet na prdeli. hlavne ty si asi tiez myslis, ze za tu volnu nedelu sa bude este vyplacat vreckove, aby si si ju uzil napriklad pekne doma pred telkou. a tu telku budes kukat iba asi cesku, pretoze ta nasa, slovenska, bude v nedelu tiez doma pred telkou... fuckin' tards... get them away from me!
|
|
« Posledná zmena: 21. Február , 2012, 18:41:12 od Iggy »
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #12130 kedy: 21. Február , 2012, 19:09:35 » |
|
uplne vsetko, ze? az najblizsie prides v noci na pumpu a kupis si tam cigy/pivo/benzin, tak si spomen ako zle je, ze je nonstop. a este si spomen na vsetky tie trpiace zubozene masy, co tu niekto s bicom v ruke nuti v nedelu pracovat. to, ze tebe sa nieco nezda, znamena prd. v nemecku sa ku krestanstvu hlasi 67% ... ale to vobec nie je dolezite (akurat to poukazuje na to, ze trepes bez toho, aby si sa unuval cokolvek si o probleme zistit), dolezite je, ze ti nemci maju trochu inu zivotnu uroven, na ktoru dreli od skoncenia vojny. slovaci maju prd a spriemerovane sa da povedat, ze sa zrovna nenadreli, a ked aj, zvolili si somarov, ktori vysledky tejto roboty pomohli znicit. takze si proste nemozu dovolit v nedelu sedet na prdeli. hlavne ty si asi tiez myslis, ze za tu volnu nedelu sa bude este vyplacat vreckove, aby si si ju uzil napriklad pekne doma pred telkou. a tu telku budes kukat iba asi cesku, pretoze ta nasa, slovenska, bude v nedelu tiez doma pred telkou...
fuckin' tards... get them away from me!
Touche
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #12131 kedy: 21. Február , 2012, 21:08:43 » |
|
.... bla bla ..
nemas ty kramy alebo tak . ked si sa tak do mna pustil . mne sa zda ze si tu chces iba dokazovat svoju schopnost argumentovat trebars aj o hovne . pozri ku krestanstvu som zahlaseny aj ja . nechodim do kostola a v nedelu nemam problem aj vengel spratuvat . povedz poznas dakoho kto maka cely tyzden nonstop? vzdy su v tom tyzdni aspon daktore dni volne . to co si tu napisal je prd platne . nielen mne(keby si nenapisal presne tie percenta, a iba ma dopicoval ze si to mam kuknut . vyserem sa na to lebo sa mi nechce) a tebe , ale aj ostatnym . takze kludne si sa radsej mohol kukat na strop abo ist sa napit . pitny rezim je dolezity a zda sa mi ze sa ti zbytocne zdviha zlc nad kokotinami totizto svojim prispevkom som chcel iba nacrtnut svoj postreh o zatvorenom lidli . a to ze rozculovanie sa nad tym aki su krestania kok*ti ze iniciuju aby bola nedela volna je uplne od pici . a ze ten clanok vlastne nehovori o nicom tak ako moje subjektivne keci ... prispejem aj ja svojou zahranicnou vsuvkou ako spravny forum macher ปัญหาที่ตอบยากคือ
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #12132 kedy: 21. Február , 2012, 21:14:40 » |
|
Treba zakazat nedele. Teda povolit. Teda zakazat. Proste kazdy by sa musel modlit v nedelu, myslim, ze by vam poniektorym neuskodilo, zlaty stredovek.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #12133 kedy: 21. Február , 2012, 21:21:39 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #12134 kedy: 21. Február , 2012, 21:22:18 » |
|
Treba zakazat nedele. Teda povolit. Teda zakazat. Proste kazdy by sa musel modlit v nedelu, myslim, ze by vam poniektorym neuskodilo, zlaty stredovek.
dufam, ze srandujes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|