Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 19:39:42
Strán: 1 ... 810 811 [812] 813 814 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1733666 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #12165 kedy: 22. Február , 2012, 10:24:33 »

ne, len to tvrdenie je take krivajuce, ze mu ani papamobil nepomoze
nie, to tvrdenie vobec nie je krivajuce. je to fakt.

ale pokial je pravda, co tvrdis ty a fakt to nie je, potom urcite nebudes mat problem racionalne moje tvrdenie spochybnit  Som frajer
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #12166 kedy: 22. Február , 2012, 10:37:27 »

cize ty chces tvrdit, ze nie si zavisly, fajcis preto, lebo chces a nie musis. preto si prestal chodit do oblubenej kavierna, kde dali zakaz fajcit a preto mas nutkanie dat si k pivu cigu, lebo to proste k tomu patri. nie preto, ze by si musel, lebo mas nutkanie, ale preto, ze chces..  Popiskujem si

ani posledna narkomanska troska, si neprizna, ze je zavisla a povie ti, ze si picha kvoli tomu, ze chce.. psychicka zavislost je svina, lebo sa dotycny klame tym, ze on to tak chce a je mu tak fajn a vsetci ostatni su kok*ti, ked tvrdia opak  Na zdravie!

inac neber to tak, ze neviem pochopit uplne elementarnu vec. ja plne chapem, ze je tazke si priznat, ze si zavisly. druhy krok je rozhodnut sa ci s tym nieco spravit Beeee
« Posledná zmena: 22. Február , 2012, 10:41:01 od styrioci » Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #12167 kedy: 22. Február , 2012, 10:45:23 »

cize ty chces tvrdit, ze nie si zavisly, fajcis preto, lebo chces a nie musis. preto si prestal chodit do oblubenej kavierna, kde dali zakaz fajcit a preto mas nutkanie dat si k pivu cigu, lebo to proste k tomu patri. nie preto, ze by si musel, lebo mas nutkanie, ale preto, ze chces..  Popiskujem si
nie, ze chcem tvrdit. ja to tvrdim. niekto pije kavu s mliekom, niekto s cukrom, niekto bez. ja pijem kavu s cigou. to, co si ty nazval nutkanim, je len dalsim dokazom, ze nechapes, konstruujes a tym padom sa mylis. cigareta ma chut, ten dym ma chut. preto fajcenie ako take vobec vzniklo a preto som si zapalil prvykrat v zivote. nikdy som nemal pocit, ze som nervozny a musim si zapalit, proste mam na cigu chut a bud budem pit kavu a fajcit, alebo si tu kavu a cigu nedam. takisto napriklad takmer vobec nefajcim, ked tu kavu alebo pivo nemam. podla tvojej logiky by som teda maximalne mohol byt zavisly na kave+cigarete naraz.

ani posledna narkomanska troska, si neprizna, ze je zavisla a povie ti, ze si picha kvoli tomu, ze chce.. psychicka zavislost je svina, lebo sa dotycny klame tym, ze on to tak chce a je mu tak fajn a vsetci ostatni su kok*ti, ked tvrdia opak
tu pre zmenu dokazujes svoju uplnu laickost v problematike drogovych zavislosti.
1. hociaka narkomanska troska si zavislost nema problem priznat, ma problem nieco s tym robit. ostatne kopec fajciarov ti priznaju, ze prestat nevedia. ja prestanem kedy chcem, ale nemam dovod. toto mozeme kludne pitvat aj viac, ak ta to zaujima, ale zdrz sa kategorickych vyhlaseni, na ktore nemas podklady, lebo vid bod 2.
2. podla x definicii lekarskych institucii a aj toho, co sa ucia ludia, ktori to maju neskor ako profesnu drahu (a konkretne aj ja som taku skolu studoval), je zavislost v strucnosti stav, kedy na zaklade nutkania opakujes cinnosti, ktore maju evidentny negativny vplyv na tvoj zivot a socialne fungovanie. z tejto definicie ja zavisly nie som a preto ked tu nejaky styrioci alebo kaolko na fore vyhlasuju, ze som, tak z toho vyplyva jedine tolko, ze o probleme prd vedia.
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #12168 kedy: 22. Február , 2012, 10:48:35 »

no vidis, cize si viackrat sam priznal, ze si zavisly.  Na zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #12169 kedy: 22. Február , 2012, 10:49:17 »

Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #12170 kedy: 22. Február , 2012, 10:51:43 »

z toho nic nebude, odloz si pukance na neskor
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #12171 kedy: 22. Február , 2012, 11:01:40 »

nie, ze chcem tvrdit. ja to tvrdim. niekto pije kavu s mliekom, niekto s cukrom, niekto bez. ja pijem kavu s cigou. to, co si ty nazval nutkanim, je len dalsim dokazom, ze nechapes, konstruujes a tym padom sa mylis. cigareta ma chut, ten dym ma chut. preto fajcenie ako take vobec vzniklo a preto som si zapalil prvykrat v zivote. nikdy som nemal pocit, ze som nervozny a musim si zapalit, proste mam na cigu chut a bud budem pit kavu a fajcit, alebo si tu kavu a cigu nedam. takisto napriklad takmer vobec nefajcim, ked tu kavu alebo pivo nemam. podla tvojej logiky by som teda maximalne mohol byt zavisly na kave+cigarete naraz.
tu pre zmenu dokazujes svoju uplnu laickost v problematike drogovych zavislosti.
1. hociaka narkomanska troska si zavislost nema problem priznat, ma problem nieco s tym robit. ostatne kopec fajciarov ti priznaju, ze prestat nevedia. ja prestanem kedy chcem, ale nemam dovod. toto mozeme kludne pitvat aj viac, ak ta to zaujima, ale zdrz sa kategorickych vyhlaseni, na ktore nemas podklady, lebo vid bod 2.
2. podla x definicii lekarskych institucii a aj toho, co sa ucia ludia, ktori to maju neskor ako profesnu drahu (a konkretne aj ja som taku skolu studoval), je zavislost v strucnosti stav, kedy na zaklade nutkania opakujes cinnosti, ktore maju evidentny negativny vplyv na tvoj zivot a socialne fungovanie. z tejto definicie ja zavisly nie som a preto ked tu nejaky styrioci alebo kaolko na fore vyhlasuju, ze som, tak z toho vyplyva jedine tolko, ze o probleme prd vedia.

kedysi ked som fajcil som to videl uplne rovnako, ver mi :) uplne.. vsetko som si dokazal obhajit, zargumentovat, na vsetko bola odpoved.. inak male postrehy:

povedal si: proste mam na cigu chut a bud budem pit kavu a fajcit, alebo si tu kavu a cigu nedam 
-to znamena ze mas nutkanie, ktore si v dalsom poste potom poprel tam kde hovoris ze nutkanie vlastne nemas a ze fajcis vtedy ked mas chut.. to su len rozdielne pohlady na vec ono totiz to nutkanie sposobene zavislostou sa prejavuje prave tou chutou

dalsia vec je - a z toho mam strach viac je ze - neviem ci je zdrave vypit 20 kav denne  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele  ak teda fajcis len ked pijes kavu alebo pivo, lebo co sa pozname videl som ta fajcit mnohokrat bez kavy a piva tak neviem o tom samozrejme nic :D cize otazka je ze ci mas problem s cigami, kavou alebo alkoholom ak je jedno uzivanie spojene s druhym Bavím sa skvele

mamkina kolegyna zapijala xanaxy na depku tiez vodkou, lebo.. nic lepsie doma nebolo, tiez mala chut

pripomina mi to trochu ako ten Smerak Kazimir, ked vytiahol tie grafy s cenou plynu a ako uzasne sa prepadla zo 45centov na 5 centov ani za tu picu si neprizname ze sa zmenila merna jednotka a ak ano tak kua statisticky urad je plny modrych buzerantov z SDKU :D
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #12172 kedy: 22. Február , 2012, 11:14:44 »

Tu mas definiciu: "Fajčenie je vdychovanie a vydychovanie dymu z tlejúceho tabaku, ktoré má znaky naučeného správania s fyzickými, psychickými a spoločenskými zážitkami. Na fajčenie a na nikotín, látku obsiahnutú v dyme z cigariet, vzniká u ľudí závislosť."

Pre mna za mna nech si kazdy aj snupe kokain, ked tym neobmedzuje prava inych. Problem fajciarov je, ze svojou bezohladnostou porusuju viacere prava - ci uz tou cigaretkou ku kavicke v uzatvorenom priestore, kde sa zdrziavaju nefajciari, nevraviac o huleni v prevadzkach, kde sa podava strava. Dalsi problem je bordel, ktory po sebe nechavaju. Taky problem mat sebou plechovu krabicku a svoje spakove zvratky ukladat do nej a neskor vysypat na prihodnom mieste? Pri babach je tu potom zasadny problem pri bozkavani. Kto uz by sa chcel bozkavat s popolnikom? Ako pozitivum vidim, ze cigarety a spol su viac zdanovane a este viac by nezaskodilo a je to ista socialna barlicka v komunikacii.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #12173 kedy: 22. Február , 2012, 11:28:12 »

...Pri babach je tu potom zasadny problem pri bozkavani. Kto uz by sa chcel bozkavat s popolnikom? ...

cize fajciari maju problem najst babu na bozkavanie ? alebo zle som vyextrahoval tvoje tvrdenie ?

inak Tvoja protiifajciarks agitka uz tradicne kriva aj v ostatnom, co si napisal, ale vsak to sam dobre vies  Je to frajer
« Posledná zmena: 22. Február , 2012, 11:28:40 od rastis » Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #12174 kedy: 22. Február , 2012, 11:32:54 »

....netreba nič extrahovať, jednoducho je určité % ľudí ktorím vadí ak partner fajčí....dosť dobrý dôvod pustiť babu po kefovačke k vode Bavím sa skvele ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #12175 kedy: 22. Február , 2012, 11:36:36 »

inak Tvoja protiifajciarks agitka uz tradicne kriva aj v ostatnom, co si napisal, ale vsak to sam dobre vies  Je to frajer

Keby len protifajciarska.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #12176 kedy: 22. Február , 2012, 11:39:00 »

normalne mi je fajciarov luto  Bavím sa skvele odstreceni na okraj spolocnosti. mala by byt na cigarety nie spotrebna dan, ale statny prispevok!
Zaznamenané

o-yep sro
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #12177 kedy: 22. Február , 2012, 11:39:31 »

hej, spyros, reagoval by som, v pohode, ale neni to trochu mimo temu? akoze suvisi to s fajcenim, ok a je to tvoj nazor, fajn. rasto reagoval podobne, ako zmyslam ja, ale nam tu slo o ine.

kaolko aj styrioci su presvedceni, ze moje fajcenie = zavislost.
kaolko to vyvodzuje z toho, ze on fajcil a mysli si, ze ja som rovnaky pripad. spolocne znaky su sice len to fajcenie, ale ocividne mu to nevadi.

karol, ako mozes tak presvedcene tvrdit, co tvrdis a nevnimat vobec ziadne hranice? vies dobre, ze napriklad heracnikovi uz je v tom krutom stadiu zavislosti uplne jedno vsetko, piker sa nestiti kvoli zavislosti kriminality, alkoholik ma triasku, definovane nalady, podobne definovane abstinencne priznaky su snad definovane aj pri fajceni. zaujimave, ze ked nefajcim napr. 3 tyzdne, nemam ziadny abstak. minule prekolkovavali cigy a nemali moje oblubene, tak som nefajcil asi tyzden. zaujimave, ked som zavisly. ked ma v robote niekto nevytiahne na cigu, sam nejdem. zaujimave, ved som zavisly. doma, ked cokolvek robim sam, nikdy od toho nevstanem, aby som si zapalil a taktiez napriklad nefajcim v aute. nie je to zaujimave na to, ze som podla teba zavisly?

bohuzial, narozdiel od teba, toto nevnimam ako dokazy, to su indicie s urcitym argumentacnym potencialom, ale samo o sebe je argumentom to, ze nenaplnam definiciu zavislosti. cize mozes to vidiet ako chces, mozes mat vlastnu skusenost aku chces, nerobi to z tvojich reci argumenty. chapeme sa?

uviedol som definiciu zavislosti, z ktorej priamo vyplyva, ze zavisly nie som. cize bud spochybni tu definiciu, alebo spochybni moje tvrdenie o tom, ze ju nenaplnam. neexistuje ina cesta.

mne tu ani tak nejde o to, aby som hajil fajcenie, alebo sudil, ci je dobre, ze su alebo nie su nefajciaky v podnikoch, to je v tejto chvili uplne mimo debatu. ide mi o to, aby sme nazyvali veci pravymi menami.
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #12178 kedy: 22. Február , 2012, 11:40:21 »

normalne mi je fajciarov luto  Bavím sa skvele odstreceni na okraj spolocnosti. mala by byt na cigarety nie spotrebna dan, ale statny prispevok!
len z coho by potom stat platil to zdravotnictvo, ze  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #12179 kedy: 22. Február , 2012, 11:43:09 »

ci uz tou cigaretkou ku kavicke v uzatvorenom priestore, kde sa zdrziavaju nefajciari, nevraviac o huleni v prevadzkach, kde sa podava strava.
spat k meritu veci - podla teba ma pravidla v tychto prevadzkach urcovat stat, alebo prevadzkar? odpovedz jednym slovom a uz sa k tomu ani nevratim. dakujem.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 810 811 [812] 813 814 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.138 sekund, 23 otázok.