Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 22:26:38
Strán: 1 ... 823 824 [825] 826 827 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1741397 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #12360 kedy: 11. Marec , 2012, 09:59:32 »

ktovie kto to zapalil, pride mi "prirodzene" ze to hodili hned na ciganov, nepojdu sedliaci sami proti sebe, ale cela ta vypalena cast je z opacnej strany ako je osada. Dalsou vecou je ze pridrbani ochranari nepovolili spravit bezpecnostnu zonu okolo hradu vyrubanim tych bujnych vysokych krovin. Jedine stastie je ze stropy prezili poziar, inac by z toho bola iba posledna zufala zrucanina.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #12361 kedy: 11. Marec , 2012, 09:59:39 »

a naco sa ta trava vypaluje?  ha ha ha

No predsa lahsie si tak upraces ako keby si musel trhat burinu.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #12362 kedy: 11. Marec , 2012, 10:08:42 »

ehm.. to je p*čovina ze vypalovanie travy omg.. povedzme si uprimne ktore 13-15 rocne deti vseobecne vypaluju travu? sak to robia dochodcovia na dedine.. vzivote som nevidel deti vypalovat travu, ok v petrzalke hej ale to boli vacsinou bonga aj tak..takze whut? ciganske deti vypalovali travu a cely kopec chytil tak ze nakoniec zhorela strecha hradu? to znie ako diel serialu Faktor PSI

ty faktor, si nezil na dedine  ha ha ha ja som taky maly 13-15 rocny podpalil suchu travu na poli o rozlohe niekolko hektarov, skoro dedina zhorela! ale to som bol este hlupy, dnes by som dal za vypalovanie urcite  pokutu + pobyt vo väzeni aspon na par dni... ano vypaluju tiez dochodcovia a vypaluje sa preto aby to netrebalo kosit. ale je to mimoriadne hlupy zvyk, uznavam.
« Posledná zmena: 11. Marec , 2012, 10:16:02 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #12363 kedy: 11. Marec , 2012, 10:10:04 »

aha...jasne. ja som dieta z mesta, mne taketo veci nedochadzaju. na burinu mam zial ruky a na travu kosacku, na chalupe kosu. ale uz mi je to jasnejsie  :)

za to vypalovanie by som zatvaral natvrdo, nie na par dni. treba si zvyknut ze nic nie je mozne len tak ulahcovat. ZACINA TO PRACOU!
Zaznamenané

o-yep sro
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #12364 kedy: 11. Marec , 2012, 10:12:49 »

a naco sa ta trava vypaluje?  ha ha ha

takyto pohlad jednoducho vela ludom prekaza, ale toto by ani nemalo byt, majitel pozemku by to mal pravidelne kosit, bohuzial je uplne bezne aspon na vychode ze jeden pozemok bezne vlastni aj 100 spoluvlastnikov, takze v skutonosti takyto pozemok nevlastni nikto, nakolko 100 ludi sa nikdy nedohodne na rozumnom vyuzivani.to velke mnozstvo spoluvlastnikov plati pre drvivu vacsinu parciel..a takto sa o to nestara nikto...
« Posledná zmena: 11. Marec , 2012, 10:20:37 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #12365 kedy: 11. Marec , 2012, 10:18:54 »

aha...jasne. ja som dieta z mesta, mne taketo veci nedochadzaju. na burinu mam zial ruky a na travu kosacku, na chalupe kosu. ale uz mi je to jasnejsie  :)

za to vypalovanie by som zatvaral natvrdo, nie na par dni. treba si zvyknut ze nic nie je mozne len tak ulahcovat. ZACINA TO PRACOU!

ano, kosacka ti pomoze na zahrade, ale co s nepokosenym polom o rozlohe niekolko hektarov, ktore je za dedinou a o ktore sa nikto nestara?
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #12366 kedy: 11. Marec , 2012, 10:47:28 »

ale co s nepokosenym polom o rozlohe niekolko hektarov

hovorime o konskom pole Borisa Kollara?
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #12367 kedy: 11. Marec , 2012, 11:37:43 »

ano, kosacka ti pomoze na zahrade, ale co s nepokosenym polom o rozlohe niekolko hektarov, ktore je za dedinou a o ktore sa nikto nestara?

jasne, ja to beriem. horsie je ked sa to vymkne. u nas na chalupe sa luky nad dedinou kosia, skor sa teda divim ze ked sa o to nikto nestara, ze sa najde clovek co sa o to zrazu ide starat so zapalkami.
Zaznamenané

o-yep sro
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #12368 kedy: 11. Marec , 2012, 12:18:05 »

jasne, ja to beriem. horsie je ked sa to vymkne. u nas na chalupe sa luky nad dedinou kosia, skor sa teda divim ze ked sa o to nikto nestara, ze sa najde clovek co sa o to zrazu ide starat so zapalkami.

1. Nie je mozne, aby cigani travu vypalovali. V zivote som ich nevidel pri takej pracovnej cinnosti.

2. Horelo na opacnej strane ako je osada, od dediny.

3. Bud to vypalovali domaci a dali to na deti, aby boli z obliga alebo sa deti ozaj hrali so zapalkami.

4. Je to velmi velmi smutne, ale tak opravi sa. Bratislavsky hrad bol vypaleny vyse 100 rokov a obnovili.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #12369 kedy: 11. Marec , 2012, 12:20:24 »

mas pravdu, u nas na chalupe palia iba smeti a pneumatiky
Zaznamenané

o-yep sro
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #12370 kedy: 11. Marec , 2012, 12:20:59 »

toto nestastie zas len nahrava fasistom a latentno fasistickej sedlaci, uz tu je prva primitivna propaganda, ale aspon som sa na tom dobre zasmial

Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #12371 kedy: 11. Marec , 2012, 13:09:51 »

ciganske deti vypalovali travu a cely kopec chytil tak ze nakoniec zhorela strecha hradu? to znie ako diel serialu Faktor PSI
strecha bola z dreveného šindlu, takže no problem. ak si narážal nato
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #12372 kedy: 11. Marec , 2012, 13:16:46 »

na tej pravej ruke ma zrastene prsty ci to zle vidim?
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #12373 kedy: 11. Marec , 2012, 13:30:09 »

toto nestastie zas len nahrava fasistom a latentno fasistickej sedlaci, uz tu je prva primitivna propaganda, ale aspon som sa na tom dobre zasmial

....zajtra zapália trávu za tvojou záhradou a holt kto mohol vedieť že práve zafúkalo smerom k tvojmu domu....

....jedno je isté, ukazujú že v jednote je sila, nikto nevie presne kto to bol, nikto nebude braný na zodpovednosť, budú si žiť a vypaľovať pokojne ďalej....očividne žiadny problém pre toho kto nemá žiadne životné priority....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #12374 kedy: 11. Marec , 2012, 13:38:34 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 823 824 [825] 826 827 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.103 sekund, 23 otázok.