Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #14865 kedy: 01. Február , 2013, 11:32:02 » |
|
Ty si neskutocny hlupak, kamarat. HLUPAK
Pablo, ty sa tiež kroť vo vyjadrovaniach. Za takýto príspevok si to skôr môžem myslieť o tebe.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #14866 kedy: 01. Február , 2013, 11:33:38 » |
|
dajte mi večný ban demokrati - toto je demokracia jajajaj , toto je Totalita hrubého zrna tu , a každý čo ma iný názor bude vymazaný - nebojím sa ale mrzí ma to . lebo Pitu sa mi vždy zdal bit ok boy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #14867 kedy: 01. Február , 2013, 11:34:51 » |
|
Uz len zaspievat umieracik a hotovo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #14868 kedy: 01. Február , 2013, 11:38:10 » |
|
ja by som toto strasne rad absolvoval na nejakom gpc pive
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #14869 kedy: 01. Február , 2013, 11:46:51 » |
|
dajte mi večný ban demokrati - toto je demokracia jajajaj , toto je Totalita hrubého zrna tu , a každý čo ma iný názor bude vymazaný - nebojím sa ale mrzí ma to . lebo Pitu sa mi vždy zdal bit ok boy
totalitu ospevuješ ty, lebo si málo informovaný. A pre mňa je to tu na ban, sorry. Na totalitné režimy som obzvlášť alergický a každý jeden, čo tu bude ospevovať komunizmus a fašizmus, pôjde s prepáčením do prdele. Ber to ako pravidlo na fóre. A trošku zvažuj slovo totalita.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #14870 kedy: 01. Február , 2013, 11:48:49 » |
|
aj mne daj, urazil som havla
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #14871 kedy: 01. Február , 2013, 11:52:10 » |
|
a podla mna mali nemci vyhrat vojnu
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #14872 kedy: 01. Február , 2013, 12:00:15 » |
|
Pista, prosím ťa.. Havel mal svoje muchy ako každý iný. Pre mňa bol aj so svojimi chybami a pravdepodobne aj na dlho ostane jeden z najlepších európskych prezidentov posledného obdobia. Aj keď mu veľa vecí môžem vyčítať. Mohlo to tu prebiehať úplne inak, keby bol na začiatku schopnejší a neobklopil sa aj ľuďmi, ktorí mali k predošlému režimu blízko. Potom aj keď nechcel, dal priestor ponovembrovému vývoju, aký nastal a prebieha doteraz.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #14873 kedy: 01. Február , 2013, 12:06:30 » |
|
Pista, prosím ťa.. Havel mal svoje muchy ako každý iný. Pre mňa bol aj so svojimi chybami a pravdepodobne aj na dlho ostane jeden z najlepších európskych prezidentov posledného obdobia. Aj keď mu veľa vecí môžem vyčítať. Mohlo to tu prebiehať úplne inak, keby bol na začiatku schopnejší a neobklopil sa aj ľuďmi, ktorí mali k predošlému režimu blízko. Potom aj keď nechcel, dal priestor ponovembrovému vývoju, aký nastal a prebieha doteraz. ja som komentoval iba jeho vztah k alkoholu uz ked sa teraz kazdy smeje a prstom ukazuje na zemana.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #14874 kedy: 01. Február , 2013, 12:08:51 » |
|
Ak pan H. nebol ozran jak pica, tak ja som druhy Vai. Hlavne to bol kus fasa. uff...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #14875 kedy: 01. Február , 2013, 12:13:09 » |
|
ja som komentoval iba jeho vztah k alkoholu uz ked sa teraz kazdy smeje a prstom ukazuje na zemana.
Na Zemanovi je jeho vzťah k alkoholu to posledné, čo mi vadí.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #14876 kedy: 01. Február , 2013, 12:18:06 » |
|
Nenahnevam sa ak mna niekto bude pokladat za hlupaka podla pravidla "pro hlupaka kazdy hloupej" skoda, ze ani netusis kolko pravdy sa v tom pre teba ukryva
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #14877 kedy: 01. Február , 2013, 12:19:17 » |
|
a zial, ked niekto povie, ze vdaka Havlovi padla zelezna opona tak je pre mna hlupy clovek (eufemizmus by bol naivny, jednoduchy) Nenahnevam sa ak mna niekto bude pokladat za hlupaka podla pravidla "pro hlupaka kazdy hloupej" nedá sa samozrejme tvrdiť, že vďaka Havlovi padla železná opona, ale určite musíš aj ty potvrdiť, že aj vďaka Havlovi spadla železná opona.. nahneváš sa, keď to nebude podľa toho pravidla?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #14878 kedy: 01. Február , 2013, 12:19:29 » |
|
Tak okrem toho, ze je moja vec a volba na co reagujem je tu vec, ze som dalej debatu uz radsej necital, nemam cas teraz citat vyplody dakoho fantazie a uz vobec ne stevina. klidek, jasne, ze je to tvoja vec. ja len, ze ak si na kubbasaka pouzil zvacseny font a cervenu farbu, tak som bol zvedavy na tu tvorivost v reakcii na stevina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #14879 kedy: 01. Február , 2013, 12:21:03 » |
|
ja by som toto strasne rad absolvoval na nejakom gpc pive už by bodlo nejaké.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|