Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 13:48:34
Strán: 1 ... 1004 1005 [1006] 1007 1008 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1740767 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #15075 kedy: 01. Marec , 2013, 14:28:37 »

ja ze Slovensko nebolo ekonimicky, ani "vyznamovo" nikdy na tom lepsie, ako v tomto narody zotrocujucom EU spolku, ale asi mi len nedochadza, ako mi chyba stara dobra Slovenska koruna  Ja som čert..
Dosmejes sa ked ti vesmirni jasteri budu cipovat deti.  Bavím sa skvele

No to ze nebolo lepsie este nic nehovori o tom, ci bude lepsie alebo horsie v buducnosti sak ano :).
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #15076 kedy: 01. Marec , 2013, 14:35:04 »

... sme cielene zotrocovani a cim dalej tym viac potichu zatlacani do situacie, ked ti nejaki sasovia v europskom parlamente povedia ako je to spravne zit a co mozes a co nie tak to ma sere...
Naozaj veríš tomu, že keby sme vystúpili a obohnali Slovensko ostnatým drôtom, tak by sme potom boli menej zotročovaní Si píš!!!

Ináč chlapci na tom videu plačú, že sme stratili hranice, asi by chceli dožiť v nejakom ohraničenom priestore.
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #15077 kedy: 01. Marec , 2013, 15:04:40 »

Naozaj veríš tomu, že keby sme vystúpili a obohnali Slovensko ostnatým drôtom, tak by sme potom boli menej zotročovaní Si píš!!!

Ináč chlapci na tom videu plačú, že sme stratili hranice, asi by chceli dožiť v nejakom ohraničenom priestore.
Nikde som to nenapisal ani nepovedal, ze verim v take absurdity :). Preco hocikto kto povie iny nazor ako je mainstream, tak musi byt uz hned retardovany alebo zrat hovna ako sa tu nejaky intelektual vyjadril? Mne akurat vadi to, ze ludia su stado debilov a nie su schopni asi sami rozmyslat, preto vsetko co pride z europskeho parlamentu je super a pomoze nam to, vsetko co nam povie silny vodca aka pan Fico tak je super a urcite to mysli len v najlepsom a podobne.
Ti chlapci na tom videu asi nevedeli co so zivotom, tak zacali vymyslat somariny, ale to je druha tema.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #15078 kedy: 01. Marec , 2013, 15:18:21 »

prve co by henti chlapci spravili je ze by zas vypravili vlaky do polska  Bavím sa skvele ale tak som rad ze aj slusni nackovia su :D
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #15079 kedy: 01. Marec , 2013, 15:19:52 »

....ak by do nich naložili našich spoluobčanov, tak by mi to ani nevadilo, polský priekupníci by aspoň nemuseli voziť na predaj tie vychudnuté poníky cez hranice, ale mohli by to predať rovno doma....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #15080 kedy: 01. Marec , 2013, 15:20:57 »

hlavna tema je ta, ze si vyjadril jednoznacne sympatie s tymi prijebanymi 88 narodnymi buditelmi. to, ze teraz ukecavas, ze sa stotoznujes iba s ich euroskeptickymi postojmi je ti prd platne, ty pronarodny intelektual  Zdravíčko
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #15081 kedy: 01. Marec , 2013, 15:27:47 »

achtundachzig luftbaloons
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #15082 kedy: 01. Marec , 2013, 15:36:06 »

hlavna tema je ta, ze si vyjadril jednoznacne sympatie s tymi prijebanymi 88 narodnymi buditelmi. to, ze teraz ukecavas, ze sa stotoznujes iba s ich euroskeptickymi postojmi je ti prd platne, ty pronarodny intelektual  Zdravíčko
ano mas pravdu som fasista, lebo si to povedal, idem si to dat vytetovat na celo, aby som na to nezabudol. 
Ti jebe, alebo sa len chces silou mocou hadat? Necham takychto dementov ako si ty, co musia vkladat slova do ust druhych ludi. Bleee
Zaznamenané

I love my VHT!
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #15083 kedy: 01. Marec , 2013, 15:36:57 »

to je tym ze nezerie maso  Na zdravie!
Zaznamenané

stoka!
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15084 kedy: 01. Marec , 2013, 15:41:07 »

Ale to ze sme cielene zotrocovani a cim dalej tym viac potichu zatlacani do situacie, ked ti nejaki sasovia v europskom parlamente povedia ako je to spravne zit a co mozes a co nie tak to ma sere. A ze celosvetovu ekonomiku si riadi skupinka ludi, ktori dalej riadia institucie ako europska unia

Tak to trosku prehanas, ale tipujem, ze to myslis skor v ekonomickom ponimani a to tak, ze sa stavame spolu s inymi vychodnymi statmi EU odbytiskom smejdov a zasobarnou lacnej pracovnej sily (hlavne nizkokvalifikovanej). To je bohuzial realita - otazne je, ci mame na viac.  :)
« Posledná zmena: 01. Marec , 2013, 15:42:01 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #15085 kedy: 01. Marec , 2013, 15:44:27 »

ano mas pravdu som fasista, lebo si to povedal..

ja som nic take nepovedal, tak kto potom komu vklada slova do ust? to ta naucila biblia? ak fasista si, tak skor pre toto
no najsmutnejsie na tom celom je, ze maju pravdu o tom co hovoria. Akurat pochodom na nejakom namesti asi svet nezmenia.  :)
nez preto, ze som nieco ja povedal. a daj si to spokojne vytetovat na celo.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #15086 kedy: 01. Marec , 2013, 15:45:09 »

to je tym ze nezerie maso  Na zdravie!

presne  Bavím sa skvele
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #15087 kedy: 01. Marec , 2013, 15:50:09 »

ja som nic take nepovedal, tak kto potom komu vklada slova do ust? to ta naucila biblia? ak fasista si, tak skor pre toto nez preto, ze som nieco ja povedal. a daj si to spokojne vytetovat na celo.
mas pravdu si phan.  Bavím sa skvele
Tak to trosku prehanas, ale tipujem, ze to myslis skor v ekonomickom ponimani a to tak, ze sa stavame spolu s inymi vychodnymi statmi EU odbytiskom smejdov a zasobarnou lacnej pracovnej sily (hlavne nizkokvalifikovanej). To je bohuzial realita - otazne je, ci mame na viac.  :)
mno hneva ma prave to, ze ocividne nemame na viac :)
Zaznamenané

I love my VHT!
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #15088 kedy: 01. Marec , 2013, 15:53:31 »

tak ako exportna krajina sme asi zavisli od odbytu nie? to by sa nam blbo existovalo bez nejakej spoluprace s inymi krajinami a zavislosti od nich. taktiez mam dojem ze lepsie ako je tu teraz tu predtym nebolo, aj ked uz vidim jak sem Branko zas zacne davat videa s bacom co nevie po anglicky..  Bavím sa skvele
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #15089 kedy: 01. Marec , 2013, 15:57:40 »

tak ako exportna krajina sme asi zavisli od odbytu nie? to by sa nam blbo existovalo bez nejakej spoluprace s inymi krajinami a zavislosti od nich. taktiez mam dojem ze lepsie ako je tu teraz tu predtym nebolo, aj ked uz vidim jak sem Branko zas zacne davat videa s bacom co nevie po anglicky..  Bavím sa skvele

presne tak... je pravda ze sa mame asi najlepsie zatial, ale zasa mohlo by to byt este 10x lepsie keby fico nebavil dochodkyne vtipmi o manzelke...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 1004 1005 [1006] 1007 1008 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 23 otázok.