Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 20:35:46
Strán: 1 ... 1020 1021 [1022] 1023 1024 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1739620 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #15315 kedy: 09. Apríl , 2013, 10:17:40 »

Ale ved SMEcko je predsa najdoveryhodnejsi zdroj informacii na slovensku?!  Bacha na vec kamo!

Btw. tie bulvarne sracky v nom ma zacinaju uz tiez poriadne srat...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15316 kedy: 09. Apríl , 2013, 10:20:57 »

http://ziar.sme.sk/c/6761236/na-diskoteke-v-banskej-stiavnici-brutalne-napadli-dvoch-gruzincov-a-roma-s-priatelkou.html

Najprv si precitajte clanok smecka.

A potom toto.

"cely članok je čiste klamstvo
Pán Vražda nabuduce, keď budete pisať článok, tak by ste ho mali pisať podla faktov, nie podla toho čo sa vam hodi, aby bol článok zaujímavejší. Z celého článku je pravdivých asi 10%, bola som pri tom, takže to viem lepšie ako vy. To že Gruzínci najprv napadli nevinného chlapca a rozbili mu nos, to sa tam uz nepise. to ze ten chlapec prisiel za nimi a podaval im ruku, s tym že to bolo nedorozumenie, a oni mu začali nadávať, to tiež nikto nevie. Aj to že museli sediet pri vyhadzovačoch, lebo boli vyrívační. A už vobec nie je prava, že tam prišla skupinka vyholených hláv. Incident sa odohral maximalne s 8 osobami, včetne Gruzíncov. Polícia to už rieši a rasový útok vylúčila. To nebol prvý konflikt, ktorý títo cudzinci v meste mali, ale vždy ho vyvolali sami. Ale chapem že to sem napisať nemožete, lebo celý článok by pre vas stratil zmysel!!!!"

Myslim, ze to celkom dobre vysvetluje to, o com tu progac hovori uz dva dni

SME toto robi pravidelne, obracia co sa da a v pripade potreby "chranit mensiny" zatlka.
« Posledná zmena: 09. Apríl , 2013, 10:24:10 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kubog
miestny štamgast

« Odpoveď #15317 kedy: 09. Apríl , 2013, 10:21:44 »

SME toto robi pravidelne, obracia co sa da a v pripade potrieby "chranit mensiny" zatlka.

Pockaj, Kubasak da nejaky clanok vo francuzstine a vsetko vyvrati.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #15318 kedy: 09. Apríl , 2013, 10:29:38 »

Lebo pokiaľ začneš tvrdiť, že Boh neexistuje, teda že si ateista, tak tvrdíš niečo čo sa nedá overiť vedeckými dôkazmi.
neexistuje (a ani nikdy nebude existovat) dokaz o existencii boha. To by znamenalo koniec viery, pretoze by nastupila vedomost. Tam, kde je vedomost, nema ako existovat viera. Ak som ateista, tak jednoducho neverim vyplodom fantazie skupiny ludi. Preco by som mal najprv dokazovat, ze to, co vyplodila ich fantazia, je skutocne nezmysel? Dokazovat ma predkladatel tvrdenia, nie ten, kto mu neveri.

Citácia
Pokiaľ by tvrdili, že netušia ako to je a tým pádom, by mohli akurát argumentovaťm prečo to čo tvrdím ja nie je správne. Oni  ale tvrdia, že to nie je tak ako ja píšem a dokonca tvrdia niečo v čo tak isto len veria, lebo sa to nedá potvrdiť. Takže sú minimálne rovnako j*ebnutí ako ja.
nie. prave v tom je ten rozdiel. Ak ty veris, tak si prijal tvrdenie bez dokazov. Ak ja neverim, tak som to iste tvrdenie neprijal. Moja sanca pomylit sa je tym padom mensia. Z uvedeneho teda vyplyva, ze neverit je mudrejsie.

Strucne a polopatisticky: verit ma zmysel len so zavretou hubou. V momente, ked niekto "siri vieru", uz je podozrivy a mal by byt nejak umlcany, pokial nie je jednoznacne dokazatelne, ze uverenie bude mat daleko pozitivnejsie dopady, nez neverenie, napriek tomu, ze sa nezaklada na skutocnosti/pravde (co je aj pripad religioznych zoskupeni v minulosti, ked poskytovali mnozstvo inych sluzieb, ktore dnes poskytuje ovela transparentnejsi stat).
« Posledná zmena: 09. Apríl , 2013, 10:34:14 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15319 kedy: 09. Apríl , 2013, 10:39:55 »

http://ziar.sme.sk/c/6761236/na-diskoteke-v-banskej-stiavnici-brutalne-napadli-dvoch-gruzincov-a-roma-s-priatelkou.html

Najprv si precitajte clanok smecka.

A potom toto.

"cely članok je čiste klamstvo
Pán Vražda nabuduce, keď budete pisať článok, tak by ste ho mali pisať podla faktov, nie podla toho čo sa vam hodi, aby bol článok zaujímavejší. Z celého článku je pravdivých asi 10%, bola som pri tom, takže to viem lepšie ako vy. To že Gruzínci najprv napadli nevinného chlapca a rozbili mu nos, to sa tam uz nepise. to ze ten chlapec prisiel za nimi a podaval im ruku, s tym že to bolo nedorozumenie, a oni mu začali nadávať, to tiež nikto nevie. Aj to že museli sediet pri vyhadzovačoch, lebo boli vyrívační. A už vobec nie je prava, že tam prišla skupinka vyholených hláv. Incident sa odohral maximalne s 8 osobami, včetne Gruzíncov. Polícia to už rieši a rasový útok vylúčila. To nebol prvý konflikt, ktorý títo cudzinci v meste mali, ale vždy ho vyvolali sami. Ale chapem že to sem napisať nemožete, lebo celý článok by pre vas stratil zmysel!!!!"

Myslim, ze to celkom dobre vysvetluje to, o com tu progac hovori uz dva dni

Este na margo tohto -- tu uz SME pre istotu nepise, ze sa jedna o Ciganov -- to sa zvyraznuje, len ked sa z nich robia obete. Bleee

http://michalovce.korzar.sme.sk/c/6761041/ziacka-zakladnej-skoly-tvrdi-ze-caka-dieta-so-svojim-otcom.html
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kubog
miestny štamgast

« Odpoveď #15320 kedy: 09. Apríl , 2013, 10:42:55 »

Samozrejme, bieli dobiju cigana = Neonacisti brutalne zbili mladeho Roma, hnusny rasovy utok.
Partia mladikov zbila mladeho muza pri prechadzke mestom = Skupina ciganov dojebala....  facepalm
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #15321 kedy: 09. Apríl , 2013, 10:45:49 »

Samozrejme, bieli dobiju cigana = Neonacisti brutalne zbili mladeho Roma, hnusny rasovy utok.
Partia mladikov zbila mladeho muza pri prechadzke mestom = Skupina ciganov dojebala....  facepalm
vieme inak preco to tak je? kto koho za to jebe? alebo su uz ti novinari taki j*ebnuti sami, ze im nikto nemusi ani hovorit, nech to takto pisu? pripadne predposrati sefovia vydania, ktorych sice nikto nejebal, ale v predstihu sa boja, ze by mohol? zaujima ma to, len vzdy ked mam moznot, tak sa na toto zabudnem opytat.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #15322 kedy: 09. Apríl , 2013, 10:47:35 »

neexistuje (a ani nikdy nebude existovat) dokaz o existencii boha. To by znamenalo koniec viery, pretoze by nastupila vedomost. Tam, kde je vedomost, nema ako existovat viera. Ak som ateista, tak jednoducho neverim vyplodom fantazie skupiny ludi. Preco by som mal najprv dokazovat, ze to, co vyplodila ich fantazia, je skutocne nezmysel? Dokazovat ma predkladatel tvrdenia, nie ten, kto mu neveri.
nie. prave v tom je ten rozdiel. Ak ty veris, tak si prijal tvrdenie bez dokazov. Ak ja neverim, tak som to iste tvrdenie neprijal. Moja sanca pomylit sa je tym padom mensia. Z uvedeneho teda vyplyva, ze neverit je mudrejsie.

Strucne a polopatisticky: verit ma zmysel len so zavretou hubou. V momente, ked niekto "siri vieru", uz je podozrivy a mal by byt nejak umlcany, pokial nie je jednoznacne dokazatelne, ze uverenie bude mat daleko pozitivnejsie dopady, nez neverenie, napriek tomu, ze sa nezaklada na skutocnosti/pravde (co je aj pripad religioznych zoskupeni v minulosti, ked poskytovali mnozstvo inych sluzieb, ktore dnes poskytuje ovela transparentnejsi stat).
Hej ja rozumiem tomuto princípu, že dokazovať musí ten kto niečo tvrdí. Akurát toto je oblasť, ktorá nie je o tom niečo dokázať, ale to vieš aj ty. Tvrdenie, že niekto keď šíri vieru mal by byť umlčaný, je troška proti slobode prejavu, či sa mýlim? Toto je presne ten prípad, že tých čo šíria vieru nenásilne vyjadrením svojho názoru, treba umlčať, ale tých, ktorí ti násilím začnú vnucovať svoju ideológiu, viď príklad z ktorého táto celá debata začala je v poriadku. Ži a nechaj žiť, toto by malo platiť nie len jednostranne.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
kubog
miestny štamgast

« Odpoveď #15323 kedy: 09. Apríl , 2013, 10:51:21 »

vieme inak preco to tak je? kto koho za to jebe? alebo su uz ti novinari taki j*ebnuti sami, ze im nikto nemusi ani hovorit, nech to takto pisu? pripadne predposrati sefovia vydania, ktorych sice nikto nejebal, ale v predstihu sa boja, ze by mohol? zaujima ma to, len vzdy ked mam moznot, tak sa na toto zabudnem opytat.

Toto by som aj ja rad vedel...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15324 kedy: 09. Apríl , 2013, 10:55:50 »

Tazko povedat, ale ked si zistis rozne medzinarodne pozadie medii a takisto mnoho redaktorov SME, tak je tam isty podiel tiez isteho etnika, resp. snahy ho nenapadne glorifikovat. Tu mas tiez typicke caste clanky ohladom istej temy, ktore su povinne aspon 2x tyzdenne minimalne. Hm, preco asi? A teraz zo mna spravia este aj antisemitu...  Popiskujem si

http://www.sme.sk/c/6721233/holokaust-bol-este-horsi-nez-sme-si-mysleli.html
http://www.sme.sk/c/6760274/izrael-spominal-na-sest-milionov-obeti-holokaustu.html
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #15325 kedy: 09. Apríl , 2013, 11:06:09 »

Tazko povedat, ale ked si zistis rozne medzinarodne pozadie medii a takisto mnoho redaktorov SME, tak je tam isty podiel tiez isteho etnika, resp. snahy ho nenapadne glorifikovat. Tu mas tiez typicke caste clanky ohladom istej temy, ktore su povinne aspon 2x tyzdenne minimalne. Hm, preco asi? A teraz zo mna spravia este aj antisemitu...  Popiskujem si

http://www.sme.sk/c/6721233/holokaust-bol-este-horsi-nez-sme-si-mysleli.html
http://www.sme.sk/c/6760274/izrael-spominal-na-sest-milionov-obeti-holokaustu.html

Nie celkom ale vidím súvis medzi týmito dvoma vecami. Na čo konkrétne narážaš?

Ja by som skôr povedal, že je snaha udržať súčasné status quo. Keby sa napísalo ako to reálne bolo, ľudia by sa začali čoraz viac búriť proti problémovému etniku a muselo by sa to začať riešiť. Bohužiaľ na to nemajú riešenie, takže by z toho bolo asi len násielie a nenávisť a títo ľudia si myslia, že takýmto spôsobom podporujú mier a bezproblémové spolunažívanie. Ale toto je len môj názor ako by som to vystlil.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15326 kedy: 09. Apríl , 2013, 11:08:33 »

Keby sa napísalo ako to reálne bolo, ľudia by sa začali čoraz viac búriť proti problémovému etniku a muselo by sa to začať riešiť.

Praveze tymto sa ludia nasieraju omnoho viac, lebo si uvedomuju, ze ide o zavadzanie. Taky vychodniar ked cita taketo clanky, tak ho musi asi klepnut, kedze zije v realite. To ma presne opacny efekt ako pises.  :)
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #15327 kedy: 09. Apríl , 2013, 11:15:29 »

Praveze tymto sa ludia nasieraju omnoho viac, lebo si uvedomuju, ze ide o zavadzanie. Taky vychodniar ked cita taketo clanky, tak ho musi asi klepnut, kedze zije v realite. To ma presne opacny efekt ako pises.  :)
Prečítal som si ten článok, už chápem ten súvis.
No toto neviem či si uvedomujú, alebo či to celoplošne vyvoláva skorej pobúrenie, alebo ešte stále väčšina ľudí proste bere to čo je napísané za pravdu. Ja si pamätám aký cirkus tu u nás v Hurbanove bol ohľadom vraždy tých rómov, lebo ľudia vedeli, čo to bolo za ľudí a boli podstate radi, že sa zbavili problému. Ale keď si prečítaš diskusiu ľudí, ktorí to nezažili a mudrujú o tom na internete, tak tiež sa prikláňali na ich stranu a Juhás tam bol tiež opísaný ako šialený strelec, ktorý ich prišiel vyzabíjať zato, že boli čierní a aj toto ľudia proste zobrali za fakt, lebo nevedia ako to bolo a žiadnu inú verziu média neprezentovali.
Zaznamenané

I love my VHT!
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15328 kedy: 09. Apríl , 2013, 11:20:29 »

Inak v Rakusku je to navlas rovnake. Strasne ma pobavilo, ked nedavno boli na jednej dvojstrane vedla seba v novinach 2 clanky:
1. prepadnuta cernoska v metre - jasny rasovy utok
2. pokus o znasilnenie mladej studentky nejakym mladym muzom

Neskor samozrejme vyplynulo, ze cernosku prepadol etnicky Albanec a pokus o znasilnenie bol od Turka, ktoreho potom aj chytili, mal ich mnoho. Cize cielene skryvanie identity v jednom pripade a v druhom cielene zvyraznenie, ze ide o cernosku.
Zaznamenané

kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #15329 kedy: 09. Apríl , 2013, 11:27:42 »

Inak v Rakusku je to navlas rovnake. Strasne ma pobavilo, ked nedavno boli na jednej dvojstrane vedla seba v novinach 2 clanky:
1. prepadnuta cernoska v metre - jasny rasovy utok
2. pokus o znasilnenie mladej studentky nejakym mladym muzom

Neskor samozrejme vyplynulo, ze cernosku prepadol etnicky Albanec a pokus o znasilnenie bol od Turka, ktoreho potom aj chytili, mal ich mnoho. Cize cielene skryvanie identity v jednom pripade a v druhom cielene zvyraznenie, ze ide o cernosku.

V BA mas vela takychto pripadov len o tom naozaj nikto nepise, jedine tak na forach. To, ze bolo niekolko ludi prepadnutych v meste ciganskou bandou, ktora tam operovala asi 3 mesiace - kamenne, medena, klobucnicka - dozadu nikde napisane nebolo. Typci podali aj trestne oznamenia, neviem ako sa to skoncilo. Dostali riadne na picu a zobudili sa po pol hodine bez veci.
« Posledná zmena: 09. Apríl , 2013, 11:28:09 od kubo63 » Zaznamenané
Strán: 1 ... 1020 1021 [1022] 1023 1024 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.129 sekund, 23 otázok.