Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 14:45:40
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: klavir, grand piano  (Prečítané 6429 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
liveman
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #15 kedy: 28. Január , 2007, 15:30:22 »

rastik, snazim sa osamplovat klasicku midi stopu basy, a zvuk sa nejako nemeni raritne, kdez to u bicich, klaves sa meni na realne zvuky, neostava to tupov midi ozvenov, chapeme sa?
Zaznamenané

Les paul standard>Marshall JC 900>efect Tubescreamer TS-9 Ibanez(kvalita materialu max nespokojnost, crievka dobre>BOSS DS1>Moje ruky>+softverove krabicky,......
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 28. Január , 2007, 15:39:28 »

...neostava to tupov midi ozvenov, chapeme sa?

Ani nie :)

Pokial si otvoris ten SoundFont v Kontakte, tak mozes pracovat s nabehom tonu, s farbou zvuku, znenim aj doznievanim. Okrem toho v tom SF su tony hrane prstami a tony hrane brnkatkom. Nehovorim, ze su to zazracne sample, ale urcite sa daju pouzit...
Zaznamenané
liveman
nováčik
*

« Odpoveď #17 kedy: 28. Január , 2007, 15:42:09 »

ako rozbeham SF format v cubase :)
Zaznamenané

Les paul standard>Marshall JC 900>efect Tubescreamer TS-9 Ibanez(kvalita materialu max nespokojnost, crievka dobre>BOSS DS1>Moje ruky>+softverove krabicky,......
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #18 kedy: 28. Január , 2007, 15:43:26 »

Cez Halion alebo EsxP24 instrument alebo Sample Tank
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #19 kedy: 28. Január , 2007, 15:53:03 »

... alebo akykolvek bezny VSTi sampler
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #20 kedy: 30. Január , 2007, 01:03:18 »

Chalani- neviete, ako to grand piano v soundfonts formate natiahnuť do Fl studia 5? Ja som ho stiahol, rozbalil, nakopíroval do soundfonts zložky v FL, ale zvuk z toho nejde žiadny... Smútim
Zaznamenané

RED DEBILS
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 30. Január , 2007, 10:35:19 »

Ten subor *.sf2 si nakopiroval do prislusnej zlozky v FL, ktore by malo podporovat *.sf2 ? A nehra ? Tazko radit. Mne ten *.sf2 fungoval rovno v Sonari, fungoval mi v Kontakte a fungoval mi aj ked som ho natiahol do nejakej sf volnej banky SB live.
Zaznamenané
liveman
nováčik
*

« Odpoveď #22 kedy: 30. Január , 2007, 10:46:05 »

v demo verziach to nejde
Zaznamenané

kmotor corleone
pravidelný návštevník

« Odpoveď #23 kedy: 31. Január , 2007, 12:26:52 »

Ten subor *.sf2 si nakopiroval do prislusnej zlozky v FL, ktore by malo podporovat *.sf2 ? A nehra ? Tazko radit. Mne ten *.sf2 fungoval rovno v Sonari, fungoval mi v Kontakte a fungoval mi aj ked som ho natiahol do nejakej sf volnej banky SB live.

Na stránke NS je to označené ako soundfonts, ale keď som to rozbalil- je to označené ako *sfark. Taký formát FL5 nedpodporuje. Smúla smúlovatá. Smútim
Zaznamenané

RED DEBILS
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 31. Január , 2007, 12:45:29 »

Padre - sfark je iba typ kompresie. Presne tam pisu, co s tym sfark spravit, aby z toho bol sound font. Ked som to riesil pred par rokmi prvy raz, tiez som z toho mal hokej, ale nakoniec to nebolo nic zlozite, co by trvalo dlhsie ako 10 minut, ale teraz si uz nespomeniem, o co islo... Vsak google alebo tak neco.
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník

« Odpoveď #25 kedy: 02. Február , 2007, 00:04:37 »

Padre - sfark je iba typ kompresie. Presne tam pisu, co s tym sfark spravit, aby z toho bol sound font. Ked som to riesil pred par rokmi prvy raz, tiez som z toho mal hokej, ale nakoniec to nebolo nic zlozite, co by trvalo dlhsie ako 10 minut, ale teraz si uz nespomeniem, o co islo... Vsak google alebo tak neco.

Ďakujem, už som to rozbehal. Bola to márna námaha- tie základné Fl klávesy sú lepšie. Ale na tom NS je zas LFO kontroler. :)
Zaznamenané

RED DEBILS
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #26 kedy: 02. Február , 2007, 10:31:14 »

Co je lepsie od coho ? Cosi interne z FL je lepsie, ako ten sound font klaviru ?
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník

« Odpoveď #27 kedy: 02. Február , 2007, 14:46:34 »

Myslel som Fl keys. Tie sú tam priamo zabudované ako plugin. Je tam piáno, elektrické piáno a taký orgánik. Má to pekný zvuk.
Zaznamenané

RED DEBILS
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #28 kedy: 02. Február , 2007, 14:53:13 »

Hej - nainstaloval som si FL5 a FL keys je naozaj nejaky klavir. Zneje mi tak isto, ako preset piano z GM banky na SBlive. Ten NS sound font je podla mna dalej.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #29 kedy: 04. Máj , 2010, 20:08:30 »

dajte nejaky typ na nejake dobre piano ale nieco mensie nie ako tie 2giga dela z NI dielne, nejaky sumny andergraund co teraz leti.
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.