Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 21:37:07
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Windows Vista  (Prečítané 51108 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #45 kedy: 19. Február , 2007, 12:36:53 »

ako som pisal. Po nainstalovani Visty, som mal naistalovanu zvukovku M-Audio s najnovsim drivrom (je mozne, ze si ho priamo stiahol z internetu) bez toho, aby som sa tym vobec zaoberal. Zvukovka ide normalne.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #46 kedy: 11. Marec , 2007, 10:30:00 »

Zaujímajú ma Vaše skúsenosti s tým novým operačným systémom od Mircosoftu.Či ho už niekto používa, a čo hovorí.

Mme sa istým spôsobom dostal do rúk a javý sa mi celkom zaujímavo, až na klasické problémy s ovládačmi.
Je graficky veľmi zaujímavo spracovaný a povedal by som že upúta, aj keď jedna vec je grafika a tá druhá náročnosť a jeho stabilita.
« Posledná zmena: 11. Marec , 2007, 10:33:41 od guitman » Zaznamenané

tatko fóra
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #47 kedy: 11. Marec , 2007, 10:44:44 »

Otazka znie - naco Vista ? Kto potrebuje Vistu ? V instituciach, kde sa kupuju velke multilicencie za vela penazi bezali mnohi este nedavno k plnej spokojnosti na win2k. Profici, ktory na wins naozaj pracuju (napriklad multimedie, obraz, zvuk) su radi, ze winXP maju plnu podporu vyrobcov HW, su vychytane a stabilne - ti tiez nepotrebuju experimentovat s Vistou. Takze zostavaju mi domaci hracickovia a vizia, ze mozno o 5 rokov ma nieco dotlaci menit OS. Kiezby to nebolo nikdy.
Zaznamenané
brianlover
pravidelný návštevník
Príspevkov: 347

« Odpoveď #48 kedy: 11. Marec , 2007, 10:59:48 »

bohuzial ta dotlaci to, ze XP microsoft stiahne co najskor z ponuky a postupne ho vyradi, ako bola vyradena 98icka(ziadne aktualizacie, SP, vyrobcovia prestanu podporovat hrasware)
Ano, nejaku dobu sa tomu este vyhneme, ale myslim, ze Vista sa neda chapat v podobnom zmysle, ako dalsia 'linux distribucia'..proste ti zatrhnu moznost volby, ked ten system vyvyjali, budu si tlacit iba ten..nevraviac o vselijakych podrobnostiach, ze vista uz kompletene odrovna 16b ovladace atd..v najnovsom Chipe je problematika Visty dost podrobne preprana na viacerych stranach..
Vsetci umieraju, ake to je krasne, ale tak..ja mam aj Xp v okresanom rezime, nepotrebujem omalovanku, ale system, ktory mi nezozerie pol ramky len na to, aby bol.. Neser ma!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #49 kedy: 11. Marec , 2007, 11:02:25 »

Je mi jasne, ze sa Viste nevyhnem, ale par rokov este hadam odolam :). Treba povedat, win98 bol naozaj nepodarok.
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #50 kedy: 11. Marec , 2007, 11:13:26 »

mal som moznost sa s Windows Vista "zoznamit" osobne, ale ze by ma to nejak oslnilo, podla mna zbytocnost, XPcka vydrzia este aspon 5,6 mozno az 7 rokov, takze z tohto hladiska sa VIstu neoplati kupovat, a navyse je draha jak svina  Na zdravie!
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #51 kedy: 11. Marec , 2007, 11:24:21 »

Inak debata o Viste už bola aj tu: http://forum.gitaristi.sk/index.php?topic=61373.0
Zaznamenané

bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #52 kedy: 11. Marec , 2007, 12:20:42 »

No neviem ci je vista nejak vyrazne drahsia od Xpcka
OEM - Xp home - 2200  a OEM Vista home premium 3100 vse bez dph a v plnych je rozdiel tiez tisicka. Takze nevidim tu cenu az tak zle
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #53 kedy: 12. Marec , 2007, 00:07:30 »

mno....ja som to skusal...ked to bolo este zadara....iba tak... a sice sa mi to po grafickej stranke a stylop prace...velmi pacilo...polka veci mi v tom nesla takze je to pre mna.pase.....inak pisete o home....co je lepsie na vyladeny komp na hudbu home XP alebo prof. XP Huh!?
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #54 kedy: 12. Marec , 2007, 06:18:34 »

Inak debata o Viste už bola aj tu: http://forum.gitaristi.sk/index.php?topic=61373.0

Tak toto ma mrzí vidím, že sa niekto zhostil svojho postu poriadne.
nabudúce použijem vyhľadávanie :)
Zaznamenané

tatko fóra
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #55 kedy: 12. Marec , 2007, 10:35:49 »

Tak toto ma mrzí vidím, že sa niekto zhostil svojho postu poriadne.
nabudúce použijem vyhľadávanie :)

Témy som spojil. Žmurk
Zaznamenané

rady
pravidelný návštevník
Príspevkov: 618

« Odpoveď #56 kedy: 26. Marec , 2007, 15:35:44 »

Mám Vistu nainštalovan a fšetko mi fičí bez problémov, vrátane ASIO. A môžem ubezpečiť, že pri prehrávaní mp3 sa nevypne... Mne sa Vista pozdáva aj napriek malým muškám, ale ja som taký čudný človek, ktorý má na PC iba legálny soft...
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #57 kedy: 02. Apríl , 2007, 02:23:21 »

ja neverim vlastnym ociam. manipulacia tupeho davu naozaj moze fungovat bezproblemovo, ked tuto sami seba tupo manipuluju uz jednotlivci. ide sa citovat:
bambus:
Citácia
Kamos to v pohode rozbehal na Athlone 1400 s 384 MB Ram, tak neviem co revete a zabera to 6 GB a nie 15
to nemyslis vazne. potrebujem comp, ktory je asi 100x vykonnejsi ako comp pred 10 rokmi len na to, aby som na nom rozbehol operacny system, ktory nerobi NIC. kde je prosim ta v tvojom uvazovani logika? system nema zajebavat prostriedky, ale umoznit aplikaciam pracu s HW. tuto bazalnu ulohu operacneho systemu vsak MS uz od cias W95 stavia na priecku hlboko pod toptenom

Citácia
Co sa tyka tych dvd, ci co to bolo, tak koncert mi prehralo v pohode vo WMP 11, akurat tam blikali trochu nejake ciary,
hura pako. prave si sa priznal. presne takto vista przni obsah tzv. 'premium' materialu. takze blikanie 'nejakych' ciar si mozes odteraz uzivat dosyta nafurt.

zakky:
Citácia
ja na viste idem uz asi treti tyzden a je celku pohode, akurat mi tam nejde zvukovka, ale to sa isto casom spravi  Popiskujem si je to krajsie, veci sa pustaju rychlo a je to taka sranda
no. bohova sranda bez zvukovky. este raz si zopakujme NACO je operacny system. to uz fakt o chvilku cakam hlasku v style "Vista je fajn. Nejde mi sice monitor, CD Romka, zvukovka a internet iba hodinu denne, ale su tam pekne hodinky"... a na rychle pustanie veci staci hociaky reinstall.

bambus:
Citácia
Nikto necaka, ze Vista bude od prvej verzie hned dokonala...
dalsi kyd z dielne bambusovych. to ako podla tejto logiky hociaky vyrobca ma pustit do sveta sracku a potom cakat, ci mu to prejde a az na natlak zakaznikov, co uz za tu sracku zaplatili zjednat napravu? fasa. cize odteraz mozu automobilky pustat na cesty auta, ktore pri naraze exploduju a ked sa to v praxi overi ako nedobre, tak sa urobia lepsie verzie, hej? popici filozofia, bambus, kde ty na to chodis, na zachode? Ked za to pytaju take nekrestanske prachy, ma to niecomu sluzit. Svinstvo je to, ze MS by tu sracku na volnom trhu nemal v zivote sancu predat. lenze on si zaplati najvacsich vyrobcov HW a SW a spolocne donutia skakat hlupuckych uzivatelov, ako oni chcu.

najsmutnejsie na celej veci je ako sa ignorantsky sami ojebavaju ti ludia.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #58 kedy: 02. Apríl , 2007, 02:25:02 »

btw cenzura je p*čovina. chystate sa do dochodku admini, alebo sa proste tak prasacky nudite?
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #59 kedy: 02. Apríl , 2007, 09:37:45 »

Iggy, predpokladám, že fičíš na linuxe...
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.115 sekund, 23 otázok.