ja neverim vlastnym ociam. manipulacia tupeho davu naozaj moze fungovat bezproblemovo, ked tuto sami seba tupo manipuluju uz jednotlivci. ide sa citovat:
bambus:Kamos to v pohode rozbehal na Athlone 1400 s 384 MB Ram, tak neviem co revete a zabera to 6 GB a nie 15
to nemyslis vazne. potrebujem comp, ktory je asi 100x vykonnejsi ako comp pred 10 rokmi len na to, aby som na nom rozbehol operacny system, ktory nerobi NIC. kde je prosim ta v tvojom uvazovani logika? system nema zajebavat prostriedky, ale umoznit aplikaciam pracu s HW. tuto bazalnu ulohu operacneho systemu vsak MS uz od cias W95 stavia na priecku hlboko pod toptenom
Co sa tyka tych dvd, ci co to bolo, tak koncert mi prehralo v pohode vo WMP 11, akurat tam blikali trochu nejake ciary,
hura pako. prave si sa priznal. presne takto vista przni obsah tzv. 'premium' materialu. takze blikanie 'nejakych' ciar si mozes odteraz uzivat dosyta nafurt.
zakky:ja na viste idem uz asi treti tyzden a je celku pohode, akurat mi tam nejde zvukovka, ale to sa isto casom spravi Popiskujem si je to krajsie, veci sa pustaju rychlo a je to taka sranda
no. bohova sranda bez zvukovky. este raz si zopakujme NACO je operacny system. to uz fakt o chvilku cakam hlasku v style "Vista je fajn. Nejde mi sice monitor, CD Romka, zvukovka a internet iba hodinu denne, ale su tam pekne hodinky"... a na rychle pustanie veci staci hociaky reinstall.
bambus:Nikto necaka, ze Vista bude od prvej verzie hned dokonala...
dalsi kyd z dielne bambusovych. to ako podla tejto logiky hociaky vyrobca ma pustit do sveta sracku a potom cakat, ci mu to prejde a az na natlak zakaznikov, co uz za tu sracku zaplatili zjednat napravu? fasa. cize odteraz mozu automobilky pustat na cesty auta, ktore pri naraze exploduju a ked sa to v praxi overi ako nedobre, tak sa urobia lepsie verzie, hej? popici filozofia, bambus, kde ty na to chodis, na zachode? Ked za to pytaju take nekrestanske prachy, ma to niecomu sluzit. Svinstvo je to, ze MS by tu sracku na volnom trhu nemal v zivote sancu predat. lenze on si zaplati najvacsich vyrobcov HW a SW a spolocne donutia skakat hlupuckych uzivatelov, ako oni chcu.
najsmutnejsie na celej veci je ako sa ignorantsky sami ojebavaju ti ludia.