Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 16:28:11
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: avi seka na dvd?!?  (Prečítané 3622 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« kedy: 04. Február , 2007, 19:13:50 »

napalil som nejake koncerty na dvd ze juchu mozem kukat aj ked bude niekto za kompom...
no jeden bol vo formate avi a strasne to na tom sprostom DVD prehravaci seka, vlastne to ani nejde, je to ako slideshow fotografii z koncertu...na pc to ide, ostatne isli bez chyby aj ine .avi To co bolo? červená-von
skusal som to napalit este raz samozrejme uz s druhou varkou koncertou a nejde to...zas!!! Bacha na vec kamo!
existuje program ktory by to dokazal zreparovat, opravit alebo nieco s tym videom spravit aby to islo ak su tam mozno nejake chyby?Huh! Fuuha zíram Nechajte ma vydýchať tak aby to uz dokazal po dalsom napaleni na DVD prehravac prehrat OK?
« Posledná zmena: 04. Február , 2007, 19:14:22 od hangar_18 » Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #1 kedy: 04. Február , 2007, 19:17:53 »

Stalo sa aj mne. Pustil som jedno .avi a fičalo. Iné avi sekalo podobne ako tebe. Neviem, či to nezávisí od toho, akým kodekom bolo konkrétne avi vytvorené. Alebo také čosí. Zrejme nieje avi ako avi.
Zaznamenané

hangar_18
stály hosť

« Odpoveď #2 kedy: 04. Február , 2007, 19:23:49 »

kurnik tak teraz by sa mi taky reparujuci program hodil uz 2x lebo som pustil akurat stiahnuty koncert led zeppelin a to hovado tam vypisuje ze je video dlhe 15:09 ale hra si to kludne dalej...  Bavím sa skvele ?§!.
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť

« Odpoveď #3 kedy: 04. Február , 2007, 19:24:21 »

idem googlit ak najdem nieco schopne dam sem link Zdravíčko
Zaznamenané
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #4 kedy: 04. Február , 2007, 21:25:24 »

kurnik tak teraz by sa mi taky reparujuci program hodil uz 2x lebo som pustil akurat stiahnuty koncert led zeppelin a to hovado tam vypisuje ze je video dlhe 15:09 ale hra si to kludne dalej...  Bavím sa skvele ?§!.

skus VirtualDub... to je program ciastocne na decoding do roznych algoritmov, ale tusim mi aj nejake to pokazene video spravil...
pokial ide o tu minutaz - mne to tiez robilo, ale to som este mal bs player Žmurk
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #5 kedy: 04. Február , 2007, 22:18:43 »

odporucam na taketo chyby video fixer.

http://gitaristi.sk/files/roberto/VideoFixer.rar < demo v ziadnom pripade plna verzia Popiskujem si
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
hangar_18
stály hosť

« Odpoveď #6 kedy: 04. Február , 2007, 22:51:37 »

skus VirtualDub... to je program ciastocne na decoding do roznych algoritmov, ale tusim mi aj nejake to pokazene video spravil...
pokial ide o tu minutaz - mne to tiez robilo, ale to som este mal bs player Žmurk
uuu dik led zeppelin pojde, este skusim to prve co nechce ist na DVDcku cez to prehnat...
odkaz pre ostatnych http://www.virtualdub.com/ to tusim je GNU, cize volne siritelne Žmurk

..ha odrazu je z 5 min 19 sek - 1 hod 42 min diki, super soft... fujha, odporucam Led Zeppelin Live At The Royal Albert Hall 1970...aj link by som hodil keby som ho este mal Beeee :)
« Posledná zmena: 04. Február , 2007, 23:21:56 od hangar_18 » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #7 kedy: 05. Február , 2007, 13:34:24 »

Ide o to, ze *.avi nie je format obrazu. AVI znamena, ze Audio / Video Interlaced, cize ak je nieco AVI, vieme, ze je to mix nejakeho audia a nejakeho obrazu. Cize plynulost prehravania zalezi od miliardy faktrov - kodek, dekoder, bitrate, pixelove rozmery x, y... ... A samozrejme dalej - medium, mechanika / prehravac... ...

Cize v zasade, ak su nejake problemy s prehravanim konkretneho suboru, tak zistit, cim a ako je to kodovane a ake to ma parametre. Ak je tam zjavne nieco nahovno (divny kodek, nezmyselne vysoky bitrate, prilis nahusto alebo nariedko prekladany obraz so zvukom... ), tak Virtual Dub a prerobit / dorobit / prekomprimovat... podla potreby.
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #8 kedy: 05. Február , 2007, 17:36:38 »

Na zistenie info o videu odporucam program Gspot.
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.063 sekund, 22 otázok.