Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 22:22:02
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Line 6 Toneport  (Prečítané 43399 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #75 kedy: 01. Apríl , 2009, 14:38:00 »

akurat teraz pozeram, ze na stranke sa da k toneportu kludne stiahnut POD Farm + dalsie softy
takze kde je potom rozdiel, soft to podporuje ten isty, rozdiel je len farba vyhotovenia? :)
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #76 kedy: 25. Júl , 2009, 18:43:16 »

Pusti si Gearbox tak, aby si pocul skreslenu gitaru. V Cubase vypni input monitoring. Nahravaj. Takto to robim ja. Viem si v multitracku vybrat, ci chcem nahrat cistu gitaru, alebo gitaru aj s Gearboxom. Toneport GX.

toto som sa dneskam snazil rozbehat. myslim tak, ze pri nahravani pocujem normalne zvuk z gear boxu, ale do cubase sa mi nahrava iba cista gitara - ako na to ? dnes som to skusal a nejako som na to neprisiel  Smútim dik.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #77 kedy: 25. Júl , 2009, 18:44:52 »

Mam Toneport GX a poskytuje 4 ASIO vstupy do nahravacich programov. 1 - 2 je zvuk zefektovany gearboxom, 3 - 4 je cisty zvuk pre DI.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #78 kedy: 25. Júl , 2009, 18:48:56 »

ano ten 3-4 mam aj ja, ale ako to mam potom nastavit v tom cubase ? tam mi pri vybere "in" ukazuje ina jeden ux1 a vystup, tam je an vyber bud stereo alebo po jednotlivych vstupoch Smútim
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #79 kedy: 25. Júl , 2009, 20:59:45 »

no tak chalani...je to surne... nastavim si v gearboxe ten send 3-4 aby mi snimal iba cistu linku, v tom KOKOTSKOM Cubase, si nastavim v device setup, ze chcem prijimat z 3 - no a ide mi tam hovno - ziadny signal, kde moze byt chyba ?
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #80 kedy: 25. Júl , 2009, 21:16:58 »

a sak porozpravam sa este sam, zistil som, ze cubase mi naslo, iba send 1 a 2 - tie 3 a 4 sa mi tam nejako nezobrazuju vo VST connection.. kurvaa
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #81 kedy: 26. Júl , 2009, 07:45:30 »

Skus zacat tym, ze vylucis chybu v Cubase - skus napr. Reaper. Nezabudni s v nastaveniach zvukovej karty v Reaperi vybrat vsetky dostupne vstupy.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #82 kedy: 26. Júl , 2009, 13:18:58 »

mal si pravdu - bolo to v cubase. nechapem, ale preco to robilo take problemy...skusal som aj respart driverov, cubase... nic. len teraz je problem v tom, ze mam uz v cubase spravene bicie, tak do reaperu to asi dostanem len tak, ze to exportnem do waw, ze ?
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #83 kedy: 26. Júl , 2009, 22:34:19 »

Vsak to musi ist aj v Cubase.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #84 kedy: 27. Júl , 2009, 08:15:21 »

no sak ja neviem, nejde mi to tam. neviem ci sa mi to nejako nebije s inymi asio, ale nemalo by preco. proste v VST device som povolil vsetky 4 vstupy a vo VST conection som si siel v imput navolit ten 3 a 4 vlastne vystup z gearboxu a viditelny bol len ten prvy a druhy. zahada.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #85 kedy: 30. August , 2009, 00:01:29 »

na basu ma ten Line6 soft pozitivne prekvapil. ale zamrzelo ma, ze v inych softoch su lupance a pod.
vseobecne je smutne ze vykon dvojjadroveho 1.8 Ghz Intelu tomu bude asi malo, ajked oproti 1.5 Ghz procesoru to bolo podstatne lepsie. jedna z najlacnejsich zvukoviek na trhu by predsa mohla byt koncipovana aj na slabsie stroje.
Mam teraz notebook Lenovo s 2,5GHz dvojjadrovym Intelom a skusal som dnes nejake VSTcka tuto s Line6. Pisalo to oneskorenie 5/15ms in/out, nizsie sa ist nedalo, to uz bol 128 buffer. Ale hralo sa mi dobre celkom. Lupance ziadne. Urcite lepsie ako pred tym na slabsom notebooku, alebo tom 2jadrovom 1.8. Ci uz Guitar Rig, alebo Wagner. Tak sa mi to zapacilo, ze asi znova zacnem doma hravat :)
Zaznamenané

bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #86 kedy: 02. Október , 2009, 14:30:33 »

nikomu neblbol UX1 pod Reaprom a Vistou?
Zaznamenané
iamomega
nováčik
*
Príspevkov: 61

« Odpoveď #87 kedy: 12. November , 2009, 13:38:06 »

Holla,
stale sa ludia vypytuju na Toneport GX / POD Studio GX). A kedze som spravil nejake audio/video ukazky, preco sa nepodelit? :-) Mozno to niekomu tu pomoze v rozhodovani. Snimac v gitare je nejaky Kent Armstrong, model ale netusim. Zvysne info v komentoch k videam (vid linky).
Ja musim za seba povedat, ze som s malocim tak spkojny ako s mojim toneportom - za tie peniaze na doma je to vyborna vec (este mam na cvicenie aj peavey backstage 10w - tiez skvela vec za cenu, ale zdaleka nie taka vsetstranna; pravda zase je, ze analog sa len tak lahko neda nahradit ani sebelepsim digitalom). Toneport vsak absolutne splna, na co je urceny: si robim pohodlne, rychlo a hlavne jednoducho vlastne aj nahravky doma na celkom solidnej urovni; staci mat predstavu, co clovek chce hrat, zvysok je hracka. Da sa s tym vyborne cvicit a tvorit. Samozrejme profi studio to nenahradi ;-) .
Trosku sa ale treba vyhrat s nastaveniami, kym clovek najde dobry hi-gain - ano: da sa z toho dostat DOST dobry high-gain zvuk (Si píš!!!), len sa k nemu treba prepracovat. ja som zvuk upravoval postupne hadam vyse roka, teraz som spokojny. mozem line6 toneport/studio odporucat? za tu cenu absolutne. mozete samozrejme skomentovat aj videa ak chcete.
takze:
- solovy zvuk (je to v podstate najnovsia verzia mojho univerzalneho skreslenia, rovnake EQ aj vsetko, len tam su nejake tie efekty este podavane)
- ten zvuk, co som pouzil tu, som medzicasom uz zmenil, ale ani toto myslim nie je na zahodenie
vela zabavy, zdar
R.
« Posledná zmena: 23. November , 2009, 15:25:10 od iamomega » Zaznamenané

LTD M-1000FR w/ 2x EMG 81 -> Korg Pitchblack + Boss NS-2 + Gerhat Screamer -> EVH 5150 III 100 W -> G-LAB Dual Reverb + Tech 21 Boost D.L.A. + BOSS GE-7 modded -> EVH -> Marshall 1960 AV w/ (2x Cn V30 + Emin. Governor + Emin. Swamp Thang)

E m p y r i o n
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #88 kedy: 12. November , 2009, 14:26:37 »

hlavne ze dobre hras  Na zdravie! , musim sa uz aj ja naucit mrvit take arpegia, ale ked mna tak nebavy drhnut tie tenke struny  Je mi do plaču
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #89 kedy: 12. November , 2009, 14:32:07 »

iamomega.. ty mas fakt 43 rokov?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.074 sekund, 23 otázok.