Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 17:29:52
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fender Stratocaster USA ???  (Prečítané 23214 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #60 kedy: 05. August , 2010, 20:35:20 »

v tvojom ponimani su starsie zeny vo veku tak 93 nie?  Bavím sa skvele
maš prehodené čislice  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #61 kedy: 06. August , 2010, 00:04:30 »

nebudem tu vypisovat,že prečo radšej novu jak staru,lebo zas by sa to zvrhlo do .....     Na zdravie!  

Smútim
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #62 kedy: 06. August , 2010, 08:38:01 »

Progy-ale ved to hrá pekne

napriek tomu, ze sa nikdy nemylis, tak tentoraz si dovolim malinko nesuhlasit...

- Deluxe seria je trosicku inde ako American Standard. tiez je to sice tensi "moderny" zvuk, ale celkovo co som ja poskusal, tak to hra zivsie, ako American Standardy. mne osobne sice tento "moderny" Strat zvuk neprekaza, ale keby som si isiel kupovat gitaru typu Stratocaster 3xSC, tak urcite by som siel po zvuku "nemodernom", tlstom, drevitom...

- ja mam baby rad mlade, pripadne este mladsie od nich. ale ten feeling, co ide z dobrej starej vyhratej gitary, je nenapodobitelny a jedine co sa mu blizi, je gitara cerstvo rucne vyrobena, najlepsie pre mna. inak keby teraz v tejto chvili mali zastavit vsetku seriovu vyrobu gitar na svete, tak by to so mnou absolutne nic nespravilo, a je mozne, ze by ma to dokonca potesilo :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #63 kedy: 06. August , 2010, 08:39:06 »

takto znejuci Strakac je uplne najsam :)

Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #64 kedy: 06. August , 2010, 08:48:09 »

napriek tomu, ze sa nikdy nemylis
nemuselo byt,ale o.k. :)   opat: keby som si mal vybrat napr. medzi tym deluxáčom,čo som dal v ukážke a galaherovym stratom,čo si dal ty,tak beriem deluxe   Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #65 kedy: 06. August , 2010, 13:11:19 »

nemuselo byt,ale o.k. :)   opat: keby som si mal vybrat napr. medzi tym deluxáčom,čo som dal v ukážke a galaherovym stratom,čo si dal ty,tak beriem deluxe   Na zdravie!

Stale si ale nenapisal preco, ved to aspon trosku zdovodni, aj ked to asi obavam sa moc racionalne nebude.  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 06. August , 2010, 13:11:41 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kos99
pravidelný návštevník
Príspevkov: 295

« Odpoveď #66 kedy: 08. August , 2010, 22:04:19 »

Zdravíčko lidi

Strata aby hrál je docela složité vybrat prošlo mi rukama už tolik US Fendrů že už to asi nezpočítám ale opravdu dobrých bylo cca tak 5-8 kusů z cekového množství cca 80-100 kusů  je to možná tím že jsem zjistil že hand made kytary at už CZ SK nebo Německé jsou ve stejný cenový relaci lépe hrající těměř v 80procentech sám jsem se originálů už na trvalo zřekl mám jednoho Němce ..Al Stevens... zakázková práce pro nějakého jazzmena a Vavrušu s upraveným elektrem podle mého přání kdo si na to zahraje věšinou jen zírá ale málo lidí se nechá přesvědčit
jelikož mám na dosah ruky i jiné CZ straty od Lišáka i Janeckého vím že už nikdy origoše nechcu Zdravíčko
Zaznamenané

EHS MKII+412ESH TV ,  AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT  M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša,  DIGITECH RP7
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #67 kedy: 15. November , 2010, 12:02:10 »

inak poslednou dobou mám pocit že straty s palisandrom hraju viac vintage a javorove hmatníky moderným strat zvukom.

?§!.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #68 kedy: 15. November , 2010, 12:07:27 »

inak poslednou dobou mám pocit že straty s palisandrom hraju viac vintage a javorove hmatníky moderným strat zvukom...trocha ma to deptá lebo rád by som si kupil dobreho strata a mám rád ten starý tučný zvuk a páči sa mi celojavorový krk  Bavím sa skvele

tie hmatniky podla mojho nazoru a skusensti pri strakacoch robia len nejaky uplny vrchol toho celeho zvuku... dokonca sa mi zda, ze je vacsi rozdiel medzi eben / palisander u LP, ako javor / palisander u Fendru...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #69 kedy: 15. November , 2010, 12:13:10 »

dokonca sa mi zda, ze je vacsi rozdiel medzi eben / palisander u LP, ako javor / palisander u Fendru...

Suhlasim, u Fendrov je to aj podla mna ozaj malicky rozdiel.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #70 kedy: 27. Február , 2011, 13:08:35 »

Chcem sa spytat niekoho, kto skusal Fender YJM signature, ze k akym gitaram od Fendra by to kvalitativne prirovnal - napr. CS, bezny american, alebo ?
vdaka

Zdravíčko
Zaznamenané

GHS
Hosť
« Odpoveď #71 kedy: 27. Február , 2011, 13:14:15 »

Skusal som to chytit do ruky ... a bolo to furt rozladene ... scalloped , nezvyk , nehratelne.  Je mi do plaču
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #72 kedy: 27. Február , 2011, 13:16:13 »

Skusal som to chytit do ruky ... a bolo to furt rozladene ... scalloped , nezvyk , nehratelne.  Je mi do plaču
hmm... na zahranicnych forach citam, ze da sa rychlo zvyknut a vraj "lepsi" ton a praca s nim.
Zaznamenané

GHS
Hosť
« Odpoveď #73 kedy: 27. Február , 2011, 13:20:46 »

moze byt.Ja som to ale nechcel kupit.Len som skusal.Ano,dalo by sa na to zvyknut.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #74 kedy: 01. Marec , 2011, 20:54:54 »

mám,dám ti vyskušať Zdravíčko
aaaaaaaaa  :)

kde teda ?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.