Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 17:42:45
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fender Stratocaster USA ???  (Prečítané 23240 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
yjm111
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 129

« Odpoveď #75 kedy: 01. Marec , 2011, 20:56:33 »

Chcem sa spytat niekoho, kto skusal Fender YJM signature, ze k akym gitaram od Fendra by to kvalitativne prirovnal - napr. CS, bezny american, alebo ?
vdaka

Zdravíčko
mám,dám ti vyskušať Zdravíčko
Zaznamenané

PRS custom 24 10 top
Mesa dual recto 2 channel+mesa recto box
yjm111
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #76 kedy: 01. Marec , 2011, 20:58:10 »

keď budem mat cestu do PO-asi za 14 dní
Zaznamenané

PRS custom 24 10 top
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #77 kedy: 01. Marec , 2011, 20:59:01 »

keď budem mat cestu do PO-asi za 14 dní
oujea !  Na zdravie!

tak to sa tesim. Buduci tyzden ma prist ku mne chlapik s dvoma gitarami od svojho otca, co spominal Duger, o dva ty, no tak to je paraaada.  :)
Zaznamenané

yjm111
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #78 kedy: 01. Marec , 2011, 21:09:02 »

možno už aj teraz v sobotu poobede...
Zaznamenané

PRS custom 24 10 top
Duger
Hosť
« Odpoveď #79 kedy: 01. Marec , 2011, 21:17:51 »

oujea !  Na zdravie!

tak to sa tesim. Buduci tyzden ma prist ku mne chlapik s dvoma gitarami od svojho otca, co spominal Duger, o dva ty, no tak to je paraaada.  :)

si sa mu ozval ?.. potom daj vedieť jak su natom tie gitary :)
Zaznamenané
yjm111
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #80 kedy: 01. Marec , 2011, 21:21:34 »

oujea !  Na zdravie!

len zože%n plexinu,na nej znie najlepšie,na highgejnoch to není ono..
Zaznamenané

PRS custom 24 10 top
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #81 kedy: 01. Marec , 2011, 21:22:49 »

len zože%n plexinu,na nej znie najlepšie,na highgejnoch to není ono..
Plexina by mala byt, ak sa podari.  Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #82 kedy: 01. Marec , 2011, 21:23:19 »

si sa mu ozval ?.. potom daj vedieť jak su natom tie gitary :)
hej, ozval som sa mu, uz sme aj na FB.  :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #83 kedy: 03. September , 2011, 17:04:44 »

Opät mam otazku na panov historikov. Mam v plane si kupit nejaky nabuseny rockovy strat (skor na styl phil x a pod. nez iron maiden :) ), HSS kombinaciu. A moja otazka znie, ze ktory z USA stratov (myslim rocnik, alebo nieco specificke) ma uzsi, resp. tensi krk ? napr. nieco medzi mexickym stratom a Ibanezackym krkom. 60 ? 70 ? ci ? Kedze budem kupovat naslepo, tak nech aspon priblizne viem, co ocakavat od akeho rocnika. Nechcem hrube padla, tak zato sa pytam. Vdaka.  Na zdravie!
« Posledná zmena: 03. September , 2011, 17:05:17 od Branko » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #84 kedy: 06. September , 2011, 09:38:30 »

Opät mam otazku na panov historikov. Mam v plane si kupit nejaky nabuseny rockovy strat (skor na styl phil x a pod. nez iron maiden :) ), HSS kombinaciu. A moja otazka znie, ze ktory z USA stratov (myslim rocnik, alebo nieco specificke) ma uzsi, resp. tensi krk ? napr. nieco medzi mexickym stratom a Ibanezackym krkom. 60 ? 70 ? ci ? Kedze budem kupovat naslepo, tak nech aspon priblizne viem, co ocakavat od akeho rocnika. Nechcem hrube padla, tak zato sa pytam. Vdaka.  Na zdravie!

A to chces akoze original zo 60tych alebo 70tych rokov? To si dost zaplatis. :) Dokonca s hambacom pri kobylke? Bavím sa skvele Tensie krky mali zaciatkom 70tych rokov,koncom 70tych mali skor riadne padla.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #85 kedy: 06. September , 2011, 09:41:27 »

A to chces akoze original zo 60tych alebo 70tych rokov? To si dost zaplatis. :) Dokonca s hambacom pri kobylke? Bavím sa skvele Tensie krky mali zaciatkom 70tych rokov,koncom 70tych mali skor riadne padla.
Jasne, ze nechcem origo z 60/70 rokov. Len si pozeram sucasnejsie rocniky, reissue modely... tak ma zaujima, ktory ma aky krk, lebo hruby krk nemam velmi v laske. :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #86 kedy: 06. September , 2011, 09:42:32 »

Jasne, ze nechcem origo z 60/70 rokov. Len si pozeram sucasnejsie rocniky, reissue modely... tak ma zaujima, ktory ma aky krk, lebo hruby krk nemam velmi v laske. :)

Pomerne prijemny medium krk co si pamatam mali 62 vintage USA reissue, tie bezne necustomshopove.
« Posledná zmena: 06. September , 2011, 09:43:02 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #87 kedy: 06. September , 2011, 09:48:54 »

Pomerne prijemny medium krk co si pamatam mali 62 vintage USA reissue, tie bezne necustomshopove.
kolko tak mozu vyjst ? nevies ?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #88 kedy: 06. September , 2011, 10:09:16 »

paaate cez devaaate :). vies ktore fendre su podla mna fajn ? japonske, koniec 80tych, prelom, zaciatok 90tych. robili tam vela aj humbuckreovych verzii, myslim ze sa volali Contemporary Strat, teda ak sa nepletiem.

napriklad tuto gitaru som drzal viacej krat v rukach, konkretne 2 rozne kus z toho modelu. velmi velmi slusne, original FR. ten vrch je fotoflame vrstva, neni to naozaj, ani dyha. krk cca ako Mexico Standard.

http://www.ebay.com/itm/Fender-Japan-Stratocaster-Rare-Floyd-Rose-/110737654454?pt=Guitar&hash=item19c87a82b6

alebo si mozes kupit nejaky USA Deluxe s HB, ale ja si nepomozem - podla mna hraju tenko (aspon co som ja skusal) a uz som zazil aj taky, ktory zalostne neladil.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #89 kedy: 06. September , 2011, 10:12:47 »

Deluxe USA nechcem, mam podobny nazor, ako pises. Uz som drzal 4 v ruke a ziaden nepresvedcil. Take smiesne to bolo.

Inak FR sa vyhybam fakt velmi velkym okruhom. :) Bud hardtail alebo klasicke fendracke tremolo.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 23 otázok.