rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« kedy: 10. Apríl , 2007, 16:18:45 » |
|
Takze sme sa dockali novej uvodnej stranky - bomba, super, konecne . Zodpovednym vdaka ! 1. Nebolo by lepsie, keby faby uvodnej stranky viac suviseli s farbami fora ? 2. Nie je niekde vidno pocet zobrazeni clankov ? ---- nezabudnite si prepisat linky v oblubenych zalozkach na http://www.gitaristi.sk diskusia pod clankami je vitana, spatna vazba je potrebna pre lepsiu kvalitu textov do buducnosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 10. Apríl , 2007, 16:54:36 » |
|
1. Farby uvodnej stranky budu onedlho aj novymi farbami fora. Je to novy design.
2. Zatial nie.
Diskusia pod clankami... je, aj ked to nie je uplne ono, ale je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 10. Apríl , 2007, 17:03:11 » |
|
Diskusia pod clankami... je, aj ked to nie je uplne ono, ale je.
Vsak hej - ja som to myslel ako apel, nech sa pod tymi clankami aj diskutuje. Nech ma trebars clovek aj pocit, ze to niekomu snad nieco dalo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 10. Apríl , 2007, 17:41:47 » |
|
Ked uz sme pri tej uvodnej strank, tak ak by malo byt pozadie fora tmave, bude problem najst pekne obrezane snajle - viem to, lebo mame kapelne forum na tmavom pozadi a pekne smajle som zatial nenasiel.
Ked uz sa vyjadrujem k designu, neviem, nakolko sa tam da pracovat s grafikou, ale mam pocit, ze dnes ked je 17" monitor uplne minimum, co sa pouziva, tak by mohol byt obsah roztiahnuty aj na vacsej ploche, ako 800 pixelov...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 10. Apríl , 2007, 18:13:41 » |
|
...tak by mohol byt obsah roztiahnuty aj na vacsej ploche, ako 800 pixelov...
Vyhodou je, ze sa clanky lepsie citaju, ked su riadky kratsie. Dlhe riadky su zle.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 10. Apríl , 2007, 18:22:07 » |
|
...tak by mohol byt obsah roztiahnuty aj na vacsej ploche, ako 800 pixelov...
Vyhodou je, ze sa clanky lepsie citaju, ked su riadky kratsie. Dlhe riadky su zle. to hej, to je pravda, aj ked fakt zalezi od toho rozlysenia...nebude to na rozliseni 1680x1050 pixelov take male?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 10. Apríl , 2007, 18:30:27 » |
|
tusim pred nejakym casom ked mi guitman ukazoval novu uvodnu stranku tak ked som sa odtial hodil na forum tak bolo v tom novom sate a vyzeralo to velmi dobre. a myslim, ze tam bol aj osetreny ten problem so smajlami ako spomenul rastis. myslim, ze "priestor" kde je bol text prispevkov bol na svetlom pozadi, ale vyzeralo to dobre, mne sa to pacilo..heh dufam, ze som neprezradil nieco co som nemal a mozno sa to uz od vtedy zmenilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 10. Apríl , 2007, 18:34:35 » |
|
...nebude to na rozliseni 1680x1050 pixelov take male?
Bude. Nic dolezite na webe by nemalo byt viazane s rozlisenim, skoda.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kewin
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 10. Apríl , 2007, 19:33:28 » |
|
len taka malickost (mozno blbost) ale ked klicknem na link forum co je ako hore v tych zalozkach tak mi otvori nove okno, mohlo by to otvarat v jestvujucom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 10. Apríl , 2007, 19:59:37 » |
|
To je naschval. Ocakava sa, ze forum sa bude otvarat integrovane v tom cervenom designe. Ale moznost otvorit si ho v novom okne zostane.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 10. Apríl , 2007, 21:54:39 » |
|
a preco chceme cervene forum? Resp, nechceme cervene forum!
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 10. Apríl , 2007, 22:46:22 » |
|
Bude sa dat zvolit aj povodny design.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 10. Apríl , 2007, 23:44:42 » |
|
Ja nechcem ciernocervene forum
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
dave1979
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 11. Apríl , 2007, 00:26:47 » |
|
ja chcem
|
|
|
Zaznamenané
|
Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos :D:D
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 11. Apríl , 2007, 05:09:51 » |
|
Toto je dočasné riešenie fórum s farbami bude integrované ale zataiaľ ešte nefunguje všetko akoby malo takže musíte vydržať. Kompetentní sa vedia doň dostať a ostatní tiež ak sú všímavý Čo sa týka počtu príspevkov v diskusii k článku, odkazy boli nahodené manuálne kedže nový boot na diskusiu k článkom už síce funguje ale bude možný až s integrovanou verziou čo bude potom upravené. Pree tých ktorým sa nový design nepáči bude po prihlásení na výber aj Lokwa či iné vzhľady taktiež s tou možnosťou u fóra a taktiež s fórom na celú šírku obrazovky.
|
|
« Posledná zmena: 11. Apríl , 2007, 05:15:22 od guitman »
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
|