Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 22:55:04
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Flamenco !  (Prečítané 79159 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #75 kedy: 18. Október , 2007, 22:51:42 »

pridavam sem jeden toamtitov bulerias co som videl uz aspon 100x  ?§!.  ?§!.  tento bulerias ma nenormalne gule :)
http://youtube.com/watch?v=2BCoZiSbGtY
pravdu mas swordy, paradicka.. vcera som to tiez pozeral asi 8 krat. ?§!.  Na zdravie!
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #76 kedy: 04. November , 2007, 23:10:38 »

http://www.amorflamenco.com/
ak si chce niekto posťahovať nejaké školy a pod. na tejto stránke nájde linky. Treba k tomu ale emule a byť zaregistrovaný na stránke.
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
TomatitoXico
nováčik
*
Príspevkov: 20

« Odpoveď #77 kedy: 06. November , 2007, 23:34:13 »

Oléé flamenco :D
« Posledná zmena: 09. November , 2007, 16:55:33 od TomatitoXico » Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #78 kedy: 06. November , 2007, 23:45:35 »

fiha flamencovy odbornik) no vitaj  Žmurk
Zaznamenané

brmbolec
stály hosť

« Odpoveď #79 kedy: 07. November , 2007, 01:27:18 »

http://www.flamenco.sk/index.php?sekcia=fl_festival_2007&sub=o_festivale_2007
fííí ha, ani som nevedel že Piťu je jazzový gitarista  Beeee
Trošku mi je smutno z toho, že človeka jeho schopností pozabudli dať na plagát, možno ak by si dal tiež "španielsky" pseudonim, tak by im to reklamu "nepokazilo"
http://www.flamenco.sk/dokumenty/plagat_festival_2007.jpg
Keď som si pozrel ten program tak mi to nepripadá ako "flamenco festival" ale ako propagácia istých záujmových skupín.

« Posledná zmena: 07. November , 2007, 01:41:01 od brmbolec » Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #80 kedy: 07. November , 2007, 03:25:48 »

brmbolec - snažia sa, čo potrebuješ do nich rýpať, aká propagácia istých záujmových skupín??  Popiskujem si

A k tomu koncertu, najprv som bol oslovený aj si niečo zahrať v rámci recitálu, nejako na to pozabudli a na plagát ma tým pádom nedali, potom sa to zas prebralo a zopár vecí si tam na koncerte dám aj ja.. Žmurk  (ťažko to nazvať, čo presne za štýl tam budem hrať..)
« Posledná zmena: 07. November , 2007, 03:27:01 od Pitu » Zaznamenané

swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #81 kedy: 07. November , 2007, 08:20:27 »

tiez neviem o ake zaujmove skupiny brmbolcovi ide.... aby bolo jasne, stano a vlasten Remedios tam hraju (aspon co ja viem) ZADARMO!!!!
a svoj honorar daju radsej na umelcov zo zahranicia. No a za takychto podmienok tam dost vela inych slovensych flamengacov nepojde. Ale potom sa ludia co o tom prd vedia cuduju, ze aki su to charakterni ludia, ze nikoho ineho nepozvu.
Zaznamenané

brmbolec
stály hosť

« Odpoveď #82 kedy: 07. November , 2007, 10:22:09 »

Piťu, nerýpem, len píšem svoj názor, uhol pohľadu. Na Slovensku je omnoho viac fl. skupín ako jedna. Tento rok som na plagáte nepostrehol žiadnu inú formáciu.
Swordy, je to tvoja domnienka že ostatné skupiny neprišli kôli peniazom, alebo je to fakt? Aby to tu nevyznelo ako tláchanie potom.
Možno sa tí ľudia čo o tom "prd vedia" na to vyprdnú z princípu že tam hrá len jedna SR poobmieňaná formácia. Pokiaľ by tam bolo viac formácii, teoreticky by sa hľadisko mohlo viac zaplňiť potencionálnymi fanúšikmi tej ktorej skupiny.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #83 kedy: 07. November , 2007, 11:30:39 »

brmbolec - to si kde zobral??  Si si nepozrel plagát? V stredu vystúpia 3 flamencoví gitaristi, z toho 2 naši a jeden španiel. Okrem nich si tam aj ja niečo zahrám.

Vo štvrtok a piatok je to hlavne o hosťoch, ktorých doprevádza Remedios..  na tom nevidím nič divné.

A v sobotu je galakoncert, kde hrá zostava okolo Flaca, to nemá nič spoločné s Remedios a zostavy zahraničných muzikantov a tanečníkov.

Si to pozri trochu lepšie..
Zaznamenané

Prasito
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 127

« Odpoveď #84 kedy: 07. November , 2007, 12:20:55 »

For prasito - Moreno vie hrať vynikaúco alzapui... A čo je podstatne, zakaždým hrá dačo nove, nie ako M. B. ktory hra  2skladby dookola ,aby sa predávalo cd.... piece

jasne, sak ma to ucil na kurze v Boskoviciach. Rok predtym hral na Iberice tam som nejak tie alzapuy nepostrehol.

Mimochodom, otazka aj na ostatnych, ake su zazitky z Paca v Prahe ? Ja som to nakoniec nevidel, lebo som musel na svadbu.
Zaznamenané

Podľa všetkých známych fyzikálnych zákonov čmeliak nemôže lietať. Našťastie čmeliakovi fyzika nič nehovorí.
TomatitoXico
nováčik
*

« Odpoveď #85 kedy: 07. November , 2007, 13:03:13 »

sorry  Beeee ja že to je aktuálna sprava, už sa teším na flamenco fest. bude to huste :  Žmurk
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #86 kedy: 07. November , 2007, 14:00:22 »

brmbolec- no ja viem asi o styroch Flamencovych formaciach- Remedios su tam, Flamenquito hraju tiez ale na fieste potom, Martin Bies povedal, ze on uz sa na festakoch zadarmo navystupoval dost. La Brisa neviem. Bude tam Flaco so skupinou.Dojdu flamengaci z ciech. Aj Pitu dostal priestor na realizaciu, takze tak. A ak poznas este nejake flamencove formacie daj vediet, rad sa poucim Žmurk
A Prasito- bolo vynikaju PAco zasa raz ukazal tu priepast rozdielu kde na jednom kraji su vynikajuci hudobnici a na opacnom genialni. Krasny ton, vynikajuci muzikanti. Repertoar z novsich veci. Zial neviem mena hudobnikov Smútim
A jakze si neni tu v BA na workshope?Huh!Huh!  Nezahrávaj sa
Zaznamenané

Prasito
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 127

« Odpoveď #87 kedy: 07. November , 2007, 15:44:10 »

a mal si dalekohlad ? Beeee

pockat, jaky workshop ? S Camposom ? Z Prahy to je trocha daleko, a praci treba vytvarat hodnoty, celkom staci  raz za rok Iberica, aj tak este nemam natrenovane tie 4 DVD co mam doma.
Zaznamenané

Podľa všetkých známych fyzikálnych zákonov čmeliak nemôže lietať. Našťastie čmeliakovi fyzika nič nehovorí.
TomatitoXico
nováčik
*

« Odpoveď #88 kedy: 07. November , 2007, 20:40:38 »

A ako bolo v Boskoviciach? Boli tam aj dajakí slováci či ani nie? Myslím okrem teba. oplati sa tam ist? :)
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #89 kedy: 07. November , 2007, 22:07:14 »

Ahojte vsetci.
 Chcem vam oznamit ze sa v Bratislave bude konat gitarovy workshop s vybornym flamencovym gitaristom z granady ktoreho si mozno niektori pamatate z tohto rocnika Iberiky.
A ty sa pytas aky workshop  ha ha ha  ha ha ha
Ze z Prahy daleko :) mali sme tu dvoch chalanov z Prahy:) prave sedia v autobuse a uz su asi za hranicami Žmurk
Nejak opominas flamencove akcie Žmurk najprv paco, teraz toto.... zajtra mozno predas gitaru   Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 23 otázok.