Sanchez
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 17. Jún , 2012, 19:24:43 » |
|
asi tažko to spieval Vesely a to je važny spevak, Fedor je velmi dietny
Pravda, pravda...:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 10. Október , 2012, 16:53:02 » |
|
fedor sa vratil ku klasike:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 10. Október , 2012, 16:56:48 » |
|
fedor sa vratil ku klasike:
Dobra volba.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 10. Október , 2012, 17:00:15 » |
|
Yxo hra na klasike uz roky a nikto ho tu nespominal. Gibson LP basa a Klasika Ampeg a 8*10 box. Podla mna je to basak s najlepsim basovym zvukom minimalne na Slovensku. Aj ked ma Hex absolutne nezaujima, ale Yxo a jeho zvuk velmi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 10. Október , 2012, 17:03:18 » |
|
Yxo hra na klasike uz roky a nikto ho tu nespominal. Gibson LP basa a Klasika Ampeg a 8*10 box. Podla mna je to basak s najlepsim basovym zvukom minimalne na Slovensku. Aj ked ma Hex absolutne nezaujima, ale Yxo a jeho zvuk velmi. Yxa som za posledne roky videl hral na vselicom. a hex ma tiez vobec nezaujima a preto ani Yxo Freso ma tiez nejak extra nezaujima ale Marian Lucky ano a cez neho som sa dostal k foto.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 10. Október , 2012, 17:41:56 » |
|
predtým Yxo minimálne dva- tri roky hrával na Thunderbird...inak súhlasím, má super zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 10. Október , 2012, 18:03:05 » |
|
predtým Yxo minimálne dva- tri roky hrával na Thunderbird...inak súhlasím, má super zvuk
Jednoznacne jeho basa hra presne v tych frekvenciach, kde ma basa hrat. Zatial som nepocul lepsi basovy zvuk. Hlavne lepsi v kapele.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 10. Október , 2012, 18:05:08 » |
|
Yxo hra na klasike uz roky a nikto ho tu nespominal. Gibson LP basa a Klasika Ampeg a 8*10 box. Podla mna je to basak s najlepsim basovym zvukom minimalne na Slovensku. Aj ked ma Hex absolutne nezaujima, ale Yxo a jeho zvuk velmi. minarik ma lepsi ale nie, yxo ma uz dlhe roky skvely zvuk, ale najviac sa mi pozdaval ked hral na Precision alebo Jazz. Music Man a Thunderbird boli este tiez fajn, ale s LP a Epi Jack Casady sa mne osobne velmi nepacili. taktiez bola super zmena ked presiel z hybridneho ampegu na celolampy, ci uz orange alebo ampegy.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 10. Október , 2012, 18:12:47 » |
|
Tak Minarik je kapitola sama o sebe. Pamatam sa, jak sme hrali na Benatskej noci a on tam Kollerom. kks, vkuse sa smial, ale vkuse !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 10. Október , 2012, 18:21:39 » |
|
Fedor Frešo hrá na SG bass len v kapele Badge, inak tu využíva aj Hofner 500, v Collegiu hrá iba na Jazz bass.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 10. Október , 2012, 18:22:40 » |
|
a vo fermate hra len na thunderbird?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 10. Október , 2012, 18:36:47 » |
|
By ma zaujimalo, ci tie nove Gibson EB basy su podobne tym povodnym zvukovo.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 10. Október , 2012, 18:39:19 » |
|
a vo fermate hra len na thunderbird?
Keď som ostatne videl Fermatu, tak hral celý koncert na Jazz bass, v súčasnosti má Fermata pauzu, uvidíme čo bude mať Frešo v rukách po nej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 10. Október , 2012, 21:53:30 » |
|
Thunderbird už asi nemá. Dosť dlho ho predával a asi sa ho aj zbavil...keď som zháňal svoj thunderbird tak som vyskúšal aj ten jeho Studio Cherry. Tá basa hrala parádne, nakoniec som ju ale nekúpil kvôli krku - bol na ňom taký nepohodlný lak, ruka mi stále drhla o krk, nekĺzala tak ako by mala, nevedel som na tom zahrať ani hovno. Ale zvuk mala ako víno, bola pohodlná, kvôli menšej hlave menej prepadávala na hlavu.
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 10. Október , 2012, 23:18:32 » |
|
Gibsona Thunderbirda nemá, lebo si postavil vlastného
|
|
|