Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 17:45:43
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dream Theater - S y s t e m a t i c C h a o s - 2007 -  (Prečítané 42740 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #30 kedy: 12. Máj , 2007, 18:34:52 »

To co ste za gitaristi a Petrucciho fanusici, ked mate pochyby, ci to je naozaj ? Ak nejakeho gitaristu poznam, VZDY musim rozoznat, co to hra on alebo nie...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #31 kedy: 12. Máj , 2007, 19:01:23 »

ok..tak to poviem takto..
styl biciich mi sedi na portnoya, gitara na petrucciho zvukom aj stylom, takisto aj rudess mi tam sedi, basa tiez a labrie ci jak mu meno tiez. constatn motion sa zhoduje s uz vydanou verziou takisto tam spoznavam niektore pasaze z traileru k novemu albumu..takze IMO je to ono  ha ha ha
« Posledná zmena: 13. Máj , 2007, 10:22:37 od styrioci » Zaznamenané
VoodooDancer
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #32 kedy: 12. Máj , 2007, 21:43:32 »

Týmto sa verejne ospravedňujem miso_kolo-vi. Áno mal som pochybnosti, ale verte mi, nebol v tom zlý úmysel. Iba sa mi nechcelo veriť, že by už bol album vonku pred oficiálnym dátumom. Stiahol som z netu od cca 5 - 6 userov celý album a stále to bolo to isté. Teraz by to naozaj mohlo byť ono. Tak ešte raz prepáč(te)  No hanbím sa..  Zdravíčko .
Zaznamenané

War Inside My Head
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #33 kedy: 13. Máj , 2007, 11:26:15 »

Predpokladam, ze to "te" z "prepáč(te)" bolo mne.      Som frajer
Zaznamenané
VoodooDancer
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #34 kedy: 13. Máj , 2007, 12:00:37 »

Predpokladam, ze to "te" z "prepáč(te)" bolo mne.      Som frajer

To bolo každému, koho sa to týka  :)
Zaznamenané

War Inside My Head
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #35 kedy: 13. Máj , 2007, 12:09:25 »

btw vie sa co pouzil petrucci pri nahravani? lebo je to trochu iny zvuk (aspon co sa rytmickej gitary tyka) ako napr na octavariu alebo train. alebo je to len tym, ze zacal pouzivat nove gitary (jelsa+ javorovy top) namiesto lipovych?  ha ha ha
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #36 kedy: 13. Máj , 2007, 12:41:39 »

btw vie sa co pouzil petrucci pri nahravani? lebo je to trochu iny zvuk (aspon co sa rytmickej gitary tyka) ako napr na octavariu alebo train. alebo je to len tym, ze zacal pouzivat nove gitary (jelsa+ javorovy top) namiesto lipovych?  ha ha ha

Na nahravani noveho albumu nepouzival Rodking, ale Lonestar, Mark IIC+ a Mark IV.
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #37 kedy: 13. Máj , 2007, 12:57:44 »

skreslene zvuky su na mark II tusim, nakopnuty este boss ds1 a metal zonom!!!!

petrucci to ma kdesi na stranke...
Zaznamenané

stoka!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #38 kedy: 13. Máj , 2007, 14:39:47 »

Ak niekto nakopava MarkII lacnym bustrom hentakeho typu, tak to uz je cista nuda a koniec fantazie, co by este neskusili  ha ha ha Alebo ucelovy jeden konkretny divny zvuk do konkretnej pasaze, ktora ma zniet divne  :)
Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #39 kedy: 13. Máj , 2007, 23:23:27 »

Ak niekto nakopava MarkII lacnym bustrom hentakeho typu, tak to uz je cista nuda a koniec fantazie, co by este neskusili  ha ha ha Alebo ucelovy jeden konkretny divny zvuk do konkretnej pasaze, ktora ma zniet divne  :)

Tazko povedat nakolko to vyuzival...link: http://www.johnpetrucci.com/equipment.html

Ked ma clovek tieto hlavy,tak pouziva tie efekty asi fakt iba z nudy ?§!.
Zaznamenané

WEIRD THRASH
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #40 kedy: 14. Máj , 2007, 07:09:57 »

pre vsetkych:

Mam uz SYSTEMATIC CHAOS. skutocny, ziadny fake. a chcem vsetkych ukludnit - je to vynikajuci album. je to definitivne doska na vela posluchov, osobne sa mi najviac pacia In the presence of enemies I a II - super skladby, ktore prinasuju zablesky change of seasons v zvlastnom mixe s feelingom train of thought. o tejto doske sa bude urcite vela hovorit.

nastastie, skladby constant motion a dark eternal night, ktore presiakli pred nedavnom do eteru nevystihuju podstatu albumu ako celku - pripominali metallicu, ale ako hovorim, album ako celok je vynimocne dielo, ktore pocuvam uz aspon 10 krat a budem ho pocuvat este poriadne dlho :-)
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #41 kedy: 14. Máj , 2007, 09:48:42 »

pre vsetkych:

Mam uz SYSTEMATIC CHAOS. skutocny, ziadny fake. a chcem vsetkych ukludnit - je to vynikajuci album. je to definitivne doska na vela posluchov, osobne sa mi najviac pacia In the presence of enemies I a II - super skladby, ktore prinasuju zablesky change of seasons v zvlastnom mixe s feelingom train of thought. o tejto doske sa bude urcite vela hovorit.

nastastie, skladby constant motion a dark eternal night, ktore presiakli pred nedavnom do eteru nevystihuju podstatu albumu ako celku - pripominali metallicu, ale ako hovorim, album ako celok je vynimocne dielo, ktore pocuvam uz aspon 10 krat a budem ho pocuvat este poriadne dlho :-)

suhlasim ...aj zvuk sa mi vynimocne paci  :)
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #42 kedy: 14. Máj , 2007, 12:54:24 »

No mne sa zatial album nejak nezazral pod kozu. Nie a nie mu prist na chut. Velmi podla mna zjednodusili tvorbu a prvy krat sa mi stalo, ze nejak viem predvidat, co bude nasledovat dalej a to u DT neni dobre.  No a niektore pasaze textou co som zapocul........mi pridu dost naivne na to, ze to je od DT. Ale minimalne kvoli Ministry of Lost Souls sa oplatilo, ze ten album vysiel. By som povedal, ze to je song, ktory si ludia budu pustat aj o 50 rokov.
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #43 kedy: 14. Máj , 2007, 13:13:16 »

No mne sa zatial album nejak nezazral pod kozu. Nie a nie mu prist na chut. Velmi podla mna zjednodusili tvorbu a prvy krat sa mi stalo, ze nejak viem predvidat, co bude nasledovat dalej a to u DT neni dobre.  No a niektore pasaze textou co som zapocul........mi pridu dost naivne na to, ze to je od DT. Ale minimalne kvoli Ministry of Lost Souls sa oplatilo, ze ten album vysiel. By som povedal, ze to je song, ktory si ludia budu pustat aj o 50 rokov.

suhlasim, nie je to nejak pestry album. osobne je moj vrchol co sa dreamu tyka "six degrees". avsak, mne tento novy album svojim sposobom imponuje a nuti ma pocuvat ho viac a viac, standardy minulosti vsak asi neprekonava... octavariu som velmi nefandil, ten album bol sice pestrejsi, ale aj ovplyvneny kadekym... suhlasim ze "ministry" je vyborna vec - spolu s oboma castami "in the presence of enemies" su to vrcholy albumu.
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #44 kedy: 15. Máj , 2007, 09:54:12 »

Ale minimalne kvoli Ministry of Lost Souls sa oplatilo, ze ten album vysiel.

Len tak na okraj, on este nevysiel  Popiskujem si
 Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.