yesfan
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 30. Máj , 2007, 06:40:02 » |
|
(spomenme si napriklad na misunderstood s podobne temnou atmosferou a rozvlacnym charakterom, no ovela originalnejsou)
Missunderstood mi neosočuj..v poslednej dobe ma dosť chytila A veru už to nie je to čo to bývalo ja sa vždy najradšej vrátim k Images and words alebo Change of seasons vsak som ju prave pochvalil , tiez sa mi paci, chcel som len povedat, ze napriek tomu ze patri k tym dlhsim a pomalsim, je stale super, co je podla mna narocne docielit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 30. Máj , 2007, 08:24:36 » |
|
jezis no a change of seasons, to je podla mna song nad vsetkymi tymi dlhokanskymi epickymi skladbami z poslednej doby.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 30. Máj , 2007, 08:35:07 » |
|
jezis no a change of seasons, to je podla mna song nad vsetkymi tymi dlhokanskymi epickymi skladbami z poslednej doby.
samozrejme. to je pre mna "close to the edge od dream" takpovediac :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 30. Máj , 2007, 08:45:57 » |
|
Ked porovnam ten Fake co som pred nedavnom ospevoval s Orig. mam pocit ,ze Fake je o dost zaujimavejsi a pestrejsi nez Orig . , co je teda asi pruser .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 30. Máj , 2007, 08:50:12 » |
|
jasne ze je pestrejsi, ked obsahuje 8 roznych kapiel... :-)
ja mam najradsej tie prve tri asi... super dabli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 30. Máj , 2007, 08:56:23 » |
|
Mne sa najviac pozdavala asi prva a piata alebo siesta , uz neviem . Inak nasiel som dalsi fake na Syst. Chaos . ale ten bol dost mizerny .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 11. Jún , 2007, 01:16:36 » |
|
ja celkom zacinam chapat tych par xichtov, co tu na dream neustale frflu. v poslednom case aj ja som sa dostal k par doskam cez redakciu a pochopil som, ze ten recyklovany artmetal, co hra dream, je pomerne jednoducha muzika. z noveho albumu sa mi dalo pocuvat vsetko, ale nepadam z toho na rit ani nahodou. inak suhlasim do bodky so vsetkym, co povedal mato yesfan. constant motion a repentance su fakt dost srot...
a niekto sa tu pytal na tie ine, nezname albumy, tak tu su:
Alias Eye - A Different Point Of You Dynamic Lights - Shape Thought Chamber - Angular Perceptions
a nie az take nezname, zato kvalitne:
Neal Morse - ? Spock's Beard - S3 Planet X - Quantum (uz na mna trochu moc psycho)
a musim tiez povedat, ze aj par domacich ma oslovuje ovela ovela viac, nez nova era dreamu a sice:
Persona Grata - Reaching Places High Above (ci jak sa to ten stale nevydany album ma volat .)) SkratFStrku - Rigo Svina a Skratstreku (mlieko, docent a patka su ukazkou skveleho artrocku plneho invencie)
|
|
« Posledná zmena: 11. Jún , 2007, 01:20:22 od Iggy »
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 20. Jún , 2007, 08:30:47 » |
|
Ze to je taky popik s metalovym aranzom. Nemam nic proti, chytlava vec, ale na albume su aj lepsie veci.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 20. Jún , 2007, 08:57:34 » |
|
ja celkom zacinam chapat tych par xichtov, co tu na dream neustale frflu. v poslednom case aj ja som sa dostal k par doskam cez redakciu a pochopil som, ze ten recyklovany artmetal, co hra dream, je pomerne jednoducha muzika.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 20. Jún , 2007, 11:44:40 » |
|
taze chlopi, zajtra t.j Stvrtok, 23:00 HEADBANGER - Systematic Chaos (aspon ze exituje jedna normalna relacia v radiu, kiez by ich bolo viac)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 20. Jún , 2007, 11:49:47 » |
|
super, takze to bude relacia zamerana na Dream, parada
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 20. Jún , 2007, 13:01:47 » |
|
To je na akom radiu?
|
|
|