Valla
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 23. Júl , 2008, 20:58:03 » |
|
robíš si srandu? môžem skúšať tak s 225-245V nic neprepinaj radsej si zozen sparovane lampy
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 24. Júl , 2008, 07:51:58 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 24. Júl , 2008, 09:28:27 » |
|
A pred tym si tam mal sparovane lampy ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 24. Júl , 2008, 09:35:10 » |
|
jednoznacne treba sparovane tie by neboli potrebne jedine ze by sa dal bias nastavovat pre kazdu lampu zvlast, a aj v tedy je lepsie dat sparovane. Lebo jedna vec je ze vyladis bias - kludovy prud, tak aby bol rovnaky u oboch, ale aj tak sa budu pri vybudeni spravat inac kedze niesu sparovane = maju trocha ine parametre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 24. Júl , 2008, 09:37:13 » |
|
presne nato som narazal... len som chcel postupne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 24. Júl , 2008, 10:03:09 » |
|
to su presne majitelia hiwattov, si myslia ze maju svaty nerozhrkatelny krystalicky gral a ejha, ono to obcas nehra ako by malo ale nie vazne - co to mas za lampy? ono neda sa tam nastrkat kazda neonka a cakat ze to bude hrat super, ked niesu sparovane, tak to asi nebude ono.nemal som cas to vcera na fore hladat ale dal by som krk na to ze ked tento zosik progrocker vlastnil, tak tvrdil ze tam je pevny bias.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 24. Júl , 2008, 10:19:07 » |
|
no podla schemy, je to pevny bias - ziaden trimer tam neni. Hiwatt DR504
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 24. Júl , 2008, 10:30:28 » |
|
ja co som videl foto tej hlavy tak na miesto 27K odporu tam bol trimer ale to uz mohla byt nejaka uprava
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 24. Júl , 2008, 10:36:04 » |
|
ten bias je pevný. na beton. Lampy: mal som sparovane tesly, teraz používam RFT tiež staré ale vôbec nepoužívané. RFT som nepároval a nieje žiadny brum. Vybral som si so 6 kusov 2 a bolo. ked sme ich merali cez osc. nebol žiadny rozdiel. čo sa týka zvuku: je v poriadku, nemám pocit že by sa rozdielne chovali elektronky/skreslenie.../a to si na zvuku potrpím.Ten brum znie ako trafostanica /v malom znení / ked meras osciloskopom a mas tam nesparovane lampy tak rozdiel je medzi hornou a dolnou polvnou taky skok v strede alebo este ze jedna je pekna a druha urezana
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 24. Júl , 2008, 10:53:44 » |
|
tak RFT asi robia presne lampy ! alebo boli vsetky sparovane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 24. Júl , 2008, 11:00:04 » |
|
no asi ja neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 24. Júl , 2008, 18:42:53 » |
|
pomalé-T.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 24. Júl , 2008, 18:54:35 » |
|
No ono asi myslíš sieťovú a potom pre anódové napätie.Obe dávam pomalé.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286
www.bandzone.cz/oldrockers
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 24. Marec , 2010, 05:15:43 » |
|
Robí niekto servis na elektronkové hlavy/kombá v meste nitra, poprípade hlohovec a okolie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 24. Marec , 2010, 08:49:35 » |
|
aj ja som zhánal kade tade, chodil po hudobnínách a pýtal sa, pýtal sa gitaristov z okolia... Nič... Najbližšie je pole alebo brdo. Zas servisovať kombo/hlavu neservisuješ 5x do roka, tak to neni take strašne s tou diaľkou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|