Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 18:49:31
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Štúdiové monitory na domáce použitie  (Prečítané 12677 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
midlo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #15 kedy: 02. December , 2007, 21:09:05 »

este napis co ta to stalo?
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #16 kedy: 02. December , 2007, 21:17:41 »

Veru napis, nahravky ti zneju fajn.
Zaznamenané

midlo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #17 kedy: 02. December , 2007, 23:35:14 »

to je zvlastne tvrdenie... skus to rozvinut, co znamena lenivy a co znamena pri nizkocitlivostnych menicoch v studiovych monitoroch, ze ich treba vyhulit...
Jednoducho som cital v recenziach uzivatelov, ze na to aby hrali dobre potrebuju urcitu hlasitost, a tam sa potom zacala zvada, ze ci su urcene na blizky odposluch alebo nie. Lenivy znamena, ze potrebuje trosku viac na to spravne rozkmitanie. Teda aspon tak som to pochopil, to nie su moje slova, iba parafrazujem  Popiskujem si
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #18 kedy: 03. December , 2007, 07:25:32 »

este napis co ta to stalo?

je to uz 7 rokov dozadu, repraky ma vysli 15k a zosilovac 30k. potom som kupil este dalsie repraky za 30k.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #19 kedy: 03. December , 2007, 11:02:05 »

Hm, to sa celkom hodi do tejto temy - na domace pouzitie Bavím sa skvele
Zaznamenané

frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #20 kedy: 06. August , 2009, 17:59:19 »

...zohnal som si behringer truth b2030a  . . . . ked ich pripojim do line out do zvukovky na pc strasne brumia . . .hudba inak hra . . .pripajm ich tak, ze do pc ide stereo jack 3.5, potom tienenou 2linkou, ktora sa rozdvoji tak ze  do jedneho monitoru jack 6.3 mono  a do druheho tiez. . . . kablik mam spraveny dobre . . .premeral som ho atd . . . ked namiesto PC pripojim mp3 prehravac alebo vystup z veze alebo POD2, monitory vobec nebrumia a hraju ... . ked do PC do zvukovky na line out pripojim iny zosik nic nebrumi . ..  .ked su repraky neni na nic pripojene nebrumia....ked chytim lavy zivy, ozve sa a zahuci jak ma, ked chytim ppravy tiez . . . .kazdy reprak ma zvlast 220V sietovy kabel, v zastrcke kam ich pcham je faza tam kde ma byt a na PC tiez . . .netusim co by mohlo byt zle  . . . poradte daco
« Posledná zmena: 06. August , 2009, 18:03:52 od frakos » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #21 kedy: 06. August , 2009, 18:14:25 »

zemna slucka... najdi ju a rozpoj... ja som kedysi strasne dlho laboroval, ze kde mi moze vznikat a nakoniec som zistil, ze taka blbost, ze mal som v grafike TV a v TV kablovku. jak sa vytiahla kablovka, tak zemna slucka zrazu zmizla... zaklad je, ze vsetko, co je nejakym sposobom zemami vodivo spojene, musi byt zapnute do jedneho okruhu, najlepsie do jednej rozvetvenej zasuvky...

chod postupne... zapni len komp, monitor na kukanie a monitory na pozeranie... vsetku ostatne odtial vyhod. maj to v jednej zasuvke a nesmie Ti to brumiet...

ak si nedokazes nijako pomoct, tak ja som kedysi 2030 zapajal bez uzemnenia... cize iba na dva vodice - faza / nulak... mal som na ne specialnu rozdvojku bez kolikov, oznacenu a pouzivanu iba na ne. tie monitory nemaju kovovu kostru, takze neni ako aby Ta to v takomto zapojeni zabilo... beztak tu mame elektriku taku, ze nulak a uzemnenie su kdesi na konci aj tak zvedene a cely rozvod tu je len naoko trojzilovy... vlastne ma teraz napada, ze aj aktualne monitory mam zase z tej istej bezkolikovej rozdvojky, ale ani neviem, ci je to stale nutne :)
Zaznamenané
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #22 kedy: 06. August , 2009, 21:24:20 »

. . . . super ide to, poradil si mi dobre, diki,  zemnu slucku sa mi nepodarilo najst, ale mam taku bezkolikovu rozdvojku a s tou to ide . . .
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #23 kedy: 07. August , 2009, 14:46:55 »

vidis - a mozes nahrat novu pesnicku :)
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #24 kedy: 15. September , 2009, 07:41:03 »

inak ake mate nazor na monitory ADAM A5 ?

http://www.maxistore.sk/maxisk/s65/Katalog/Zvukova-technika/reproboxy/c1072-Adam-reproboxy/p28617-Aktivni-monitor-Adam-A5
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 15. September , 2009, 09:06:26 »

o vyssej verzii A7 sa na nete vsetci zhoduju, ze ma vynikajuce vysky a stredy, dobre podanie sterea, ale velmi slabe basy a doporucuje sa k nim adamacky sub... A5 sa nikde moc nespomina, ale vzhladom k cene moc ocakavani mat netreba...
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť

« Odpoveď #26 kedy: 18. September , 2009, 19:27:04 »

o vyssej verzii A7 sa na nete vsetci zhoduju, ze ma vynikajuce vysky a stredy, dobre podanie sterea, ale velmi slabe basy a doporucuje sa k nim adamacky sub... A5 sa nikde moc nespomina, ale vzhladom k cene moc ocakavani mat netreba...

no myslel som si, radsej zainvestovat do truth 2030A od behringera ale myslim ze nedavno vysla mensia verzia 1030A
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 19. September , 2009, 00:51:32 »

to mas tak... ked nemas este s monitormi skusenosti, tak si nejake hocijake kup a ked sa budes nejakym mixazam na nich aj realne venovat tak casom zistis, ze treba ist dalej a dalej a dalej a v podstate strop je neobmedzeny :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #28 kedy: 19. September , 2009, 00:54:06 »

jo - truth 2030A - moje prve monitory. ked sa napocuvaju, da sa na nich co - to pomixovat, ale ich basom sa verit moc neda.
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť

« Odpoveď #29 kedy: 22. September , 2009, 16:08:00 »

jo - truth 2030A - moje prve monitory. ked sa napocuvaju, da sa na nich co - to pomixovat, ale ich basom sa verit moc neda.

a ake pouzivas teraz?
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.077 sekund, 23 otázok.