asdfg
|
|
« Odpoveď #330 kedy: 19. Apríl , 2008, 12:52:43 » |
|
V tomto pripade mi ta nahravka utvrdila moj nazor na tento zosilovac - bol som na koncerte kde mal gitarista tuto ohavu a vobec sa mi nechcelo verit ze je to lampa, malo to daky divny zvuk, priam multiefektovy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #331 kedy: 19. Apríl , 2008, 12:54:59 » |
|
V tomto pripade mi ta nahravka utvrdila moj nazor na tento zosilovac - bol som na koncerte kde mal gitarista tuto ohavu a vobec sa mi nechcelo verit ze je to lampa, malo to daky divny zvuk, priam multiefektovy tiez sa Ti zda,ze ten zvuk je iny? chvalabohu,ze nie som sam,uz som si myslel,ze mi nieco je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #332 kedy: 19. Apríl , 2008, 12:56:25 » |
|
tiez sa Ti zda,ze ten zvuk je iny? chvalabohu,ze nie som sam,uz som si myslel,ze mi nieco je vlado, ja tiez som zastanca toho, ze zvuk neni v prstoch - takze sme uz minimalne 4
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #333 kedy: 19. Apríl , 2008, 13:10:15 » |
|
tiez sa Ti zda,ze ten zvuk je iny? chvalabohu,ze nie som sam,uz som si myslel,ze mi nieco je ja rozumiem tomu, co sa tu cely cas snazis povedat, do istej miery aj suhlasim, ale stale si myslim ze PODSTATNA cast zvuku je v prstoch. Rozdiel je v tom, co chapes pod pojmom "zvuk" ty, a co ostatni co sa s tebou "hadaju" . Tato tema je skor na debatu pri pive ako na fore
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #334 kedy: 19. Apríl , 2008, 13:18:09 » |
|
ja rozumiem tomu, co sa tu cely cas snazis povedat, do istej miery aj suhlasim, ale stale si myslim ze PODSTATNA cast zvuku je v prstoch. Rozdiel je v tom, co chapes pod pojmom "zvuk" ty, a co ostatni co sa s tebou "hadaju" . Tato tema je skor na debatu pri pive ako na fore ved ano,ja rozlisujem pojmy "zvuk" a "hra"...v prstoch je hra,zvuk je v gitare,snimacoch,aparate a v boxe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #335 kedy: 19. Apríl , 2008, 13:19:49 » |
|
Je tu zaujímavá debata, včera som urobil jednu ukážku. Lampa alebo simulácia ?
|
AAA.mp3 (656.33 KB - stiahnuté 162 krát.)
|
« Posledná zmena: 19. Apríl , 2008, 13:20:15 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #336 kedy: 19. Apríl , 2008, 13:25:35 » |
|
lam picka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #337 kedy: 19. Apríl , 2008, 13:26:15 » |
|
teplo-teplejšie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #338 kedy: 19. Apríl , 2008, 13:33:39 » |
|
tu nejde o to,aby bol clovek schopny rozoznat lampu od simulacie..pojem INY ZVUK znamena,ze ten zvuk ma inu farbu a "kvalitu",alebo neviem ako by som to nazval,ale hadam chapes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #340 kedy: 20. Apríl , 2008, 11:24:17 » |
|
Marshallik? Trochu to obcas zachrci, takze asi to bolo mikrofonom snimane. A zneje to marshallovsky.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #341 kedy: 20. Apríl , 2008, 11:32:00 » |
|
podla mna mikrofon, ale neznie to moc dobre, prilis vela buuuu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #342 kedy: 22. Apríl , 2008, 21:17:59 » |
|
dnes som si kupil mesa triple rectifier ..vyborny aparatik ,150w...dvoj-kanal došiel som na skušku zahral si .. potom som si zapol JCm900 master volume...mne sa pačil marshall o triedu viac...a mesinu som večer predal ...zdala sa mi tenučka proti tej900ke..akurat sa trochu lepšie hralo na mesinu..zostavam v povodnej stajni..kolega gitarista hovori na buginu -vyborny zvuk...ked potom počul marshalla ,padla mu sanka neveril aky ma zvuk....mame tam aj 5150ku II ale ta sa nechyzala ani na buginu...len tolko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #343 kedy: 22. Apríl , 2008, 21:23:18 » |