joe
|
|
« Odpoveď #390 kedy: 04. Október , 2008, 21:25:44 » |
|
to je sranda ale skus spievat ked vedla teba štartuje prudove lietadlo a brzdi rychlik si z toho na nervi,pokial viem progo moc nespieva..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #391 kedy: 05. Október , 2008, 11:01:20 » |
|
hlasnejsie ako plexi je len Progiho hiwatt a raketoplan challanger Kurnik, ved ste akoze rockeri. Kazdy tu len trepe o prilisnej hlasitosti aparatov. Ved najlepsi gitarovy pozitok je zahrat si na riadne vytocenom vintage 100w aparate, hlasitosti nie je nikdy dost. Ja casom prejdem na 200w Hiwatt.
|
|
« Posledná zmena: 05. Október , 2008, 11:01:53 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #392 kedy: 05. Október , 2008, 11:07:24 » |
|
Ja casom prejdem na 200w Hiwatt. preco nie rovno 400W? naco robit okolo toho tolke caviky..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #393 kedy: 05. Október , 2008, 11:41:02 » |
|
200W ba gitaru je blbost neprevalis koniec
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #394 kedy: 05. Október , 2008, 11:42:07 » |
|
das si sluchatka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #395 kedy: 05. Október , 2008, 11:44:53 » |
|
200W ba gitaru je blbost neprevalis koniec ty zijes len v svete prevalenych koncov. to aj mesa boogie musi mat prevaleny koniec? progac ma rad ked mu tecie krv z usi a nema rad skreslenie.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #396 kedy: 05. Október , 2008, 11:56:27 » |
|
200W ba gitaru je blbost neprevalis koniec Ja som sa prevalil nadranom. Prevalis vsetko ked treba.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #397 kedy: 05. Október , 2008, 12:02:46 » |
|
kamo masa a hiwatt je velky rozdiel mesa ma moderne zapojeny preamp z velkym gainom ale hiwatt ma vintage zapojenie kde musis vytatacat amp aby si mal skreslenie
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #398 kedy: 05. Október , 2008, 12:03:16 » |
|
kamo masa a hiwatt je velky rozdiel mesa ma moderne zapojeny preamp z velkym gainom ale hiwatt ma vintage zapojenie kde musis vytatacat amp aby si mal skreslenie No a?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #399 kedy: 05. Október , 2008, 12:04:06 » |
|
Ja som sa prevalil nadranom. Prevalis vsetko ked treba. jasne ze prevalis ked to nakopnes milion krabickami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #400 kedy: 05. Október , 2008, 12:05:00 » |
|
jasne ze prevalis ked to nakopnes milion krabickami
Nepouzivam ziadne. Iba gitaru, kabel a pivko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #401 kedy: 05. Október , 2008, 12:05:04 » |
|
No a?
no a to ze to je tak u 50-100W a nie u 200W-400W bude to mat strasne ciste jak hovado
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #402 kedy: 05. Október , 2008, 12:05:44 » |
|
Nepouzivam ziadne. Iba gitaru, kabel a pivko. hlavne je to pivko potom to mozes vytocit aj na plno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #403 kedy: 05. Október , 2008, 12:11:50 » |
|
kamo masa a hiwatt je velky rozdiel mesa ma moderne zapojeny preamp z velkym gainom ale hiwatt ma vintage zapojenie kde musis vytatacat amp aby si mal skreslenie myslel som ze hovoris vseobecne, je jasne ze mesa a hiwatt su totalne odlisne koncepcie.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #404 kedy: 05. Október , 2008, 12:15:16 » |
|
progac ma rad ked mu tecie krv z usi a nema rad skreslenie.
len ci aj nieco pocuje, ked mu krvacaju usi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|