7_rockov_stare_struny
náhodný pocestný
Príspevkov: 78
|
|
« Odpoveď #225 kedy: 27. November , 2007, 00:26:27 » |
|
A načo? Ja mám na koncáku kompletné korekcie (Lo-Mid-High) aj Presence a Depth, a aj najjednoduchšia rada koncákov Gerhat má Presence potenciometer.
K použiteľnosti setupu - dá sa samozrejme hrať aj potichu v obývačke, nie je treba atenuátor. Jasné je, že pri vybudení je ten zvuk ešte hustejší, ale je to skôr drobná zmena, štruktúru gainu a reakciu nástroja na hru to moc neovplyvní. Pri hraní potichu má lampáč skôr citeľne menej spodkov ako pri plnom vybudení, to však pri domácom hraní nie je problém, skôr výhoda.
takze pri vybudeni je ten zvuk este hustejsi? potom sa asi oplati poriadne ten koncovy zosilovac vypeckovat, ked to hra lepsie, nie? ci nebolo by lepsie kupit na doma nejaky maly zosik a vypeckovat radsej ten?
|
|
|
Zaznamenané
|
Joe: hovno do peknej krabičky je vždy lepšie ako hovno do škaredej... Bavím sa skvele
|
|
|
vid
náhodný pocestný
Príspevkov: 141
|
|
« Odpoveď #226 kedy: 27. November , 2007, 01:28:48 » |
|
Pokial viem, na tie podlazne verzie Ludo nedava viac potakov kvoli tomu ze uz sa tam fyzicky nepomestia, aj tak su uz dost nahusto. Na hlavy toho chce davat viacej.
A hlavne, u nho nieje problem dohodnut si extra nastavovatka, len si potom na to clovek trosku dlhsie pocka.
Co ja viem tak na vecsine jeho veci boli niekolko krat upravovane taketo vychytavky podla reakcii gitaristov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #227 kedy: 27. November , 2007, 08:00:39 » |
|
neviem kolko kanalov bude mat golem hlava, ale tusim minimalne 4, a tocitok tam nebude menej ako na mesa roadking takze si myslim, ze sa nie je coho obavat
|
|
« Posledná zmena: 27. November , 2007, 08:01:14 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #228 kedy: 27. November , 2007, 08:35:44 » |
|
a tocitok tam nebude menej ako na mesa roadking vela tocitok je aj na Tesla mixpultoch... vobec nejde o to kolko je tam potenciometrov a nastavovacích prvkov, Ak to nemá dynamiku, tak tomu ziadna eqalizacia nepomoze. A casto platí, že čím viac krútitiek, tým viac možností dojebať zvuk..
|
|
« Posledná zmena: 27. November , 2007, 08:36:10 od MaTeS »
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #229 kedy: 27. November , 2007, 08:38:33 » |
|
moznost dojebat zvuk pre kazdy kanal samostatne ...myslim, ze ten golem hra celkom v pohode...a reagoval som skor na margo toho, ze pre niektorych ma podlahova verzia golema malo tocitok, resp, ze ma cisty zvuk dany napevno, a ze rackova, hlavova veriza golemu uz tento "nedostatok" (pre niekoho) nebude mat..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #230 kedy: 09. December , 2007, 13:19:12 » |
|
pitu, uz mas ten aparat od gerhata?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #231 kedy: 09. December , 2007, 13:33:09 » |
|
pitu, uz mas ten aparat od gerhata?
Hej, už ho mám. len som ho nemal kedy poriadne otestovať. Včera som ho len zobral na koncertík Joe Hajša do Mlynu a tam sme ho zapojili na chvíľku do koncáku jeho Marshalla. Trochu brnkol, ja som mu s tým krútil, menil nastavenia. Išiel z toho parádny zvuk, aj Joe bol príjemne prekvapený a spokojný. Vraj tak narýchlo, čo počul, jeden z najlepších preampov. Len predsa to ešte poskúšam niekde v kľude na aparátoch. Tento týždeň hádam v on-boarde, alebo u niekoho v skúšobni.. Potom napíšem viac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #232 kedy: 09. December , 2007, 13:39:18 » |
|
ok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #233 kedy: 09. December , 2007, 14:48:19 » |
|
ocakaval som viac prispevkov o goleme. 15 stran tu zapisal predator superlativmi a ako to kupili dalsi ludia tak nikto nic nepise . ja som na goleme nahral par ukazok su v musicman nahravkach uzivatelov. co hodnotim ako pozitivum ze golem nesumi, nebrumi a nezahlcuje sa ani pri nastaveni vacsieho gainu . vymenil som tam uz lampy a urobil par uprav. ja to pouzivam na nahravanie do zvukovej karty tam to ide v pohode, ked si viem urobit zvuk z vystupu to amp, ako zaklad zvuku pouzivam spinave lampove skreslenie. vystup speaker simulator nepouzivam. skusal som to davat do kombiciek do returnu, ako externy loop ale tam ma to moc neoslovilo. ak ma niekto skusenosti s inym setupom konkretne v zapojeni s kombami a hlavami, mohol by napisat dojmy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #234 kedy: 09. December , 2007, 21:52:40 » |
|
Pridám teda niečo ďalšie ... http://predator.gerhat.com/MP3/Golem_demo_5.mp3Je to remix karaoke podkladu jednej skladby ... nahrávanie do linky cez speakersim, ostatné nástroje som bral zo SampleTanku 2XL.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #235 kedy: 09. December , 2007, 22:09:29 » |
|
dobra hitovecka. to je tvoja vlastna ? predaj to cmorikovi ten uz je s napadmi namizine.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #236 kedy: 09. December , 2007, 22:10:42 » |
|
dobra hitovecka. to je tvoja vlastna ? predaj to cmorikovi ten uz je s napadmi namizine. To je Cmoríkova jeden chlapík chcel urobiť remix jeho skladby z nového CD, tak som spravil ...
|
|
« Posledná zmena: 09. December , 2007, 22:12:03 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #237 kedy: 09. December , 2007, 22:12:15 » |
|
To je Cmoríkova fakt dopici ? hned sa mi tam hodil cmorik jak som to pocul. no skoda. ale nieco taketo mu zlep a predaj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #238 kedy: 09. December , 2007, 22:13:06 » |
|
fakt dopici ? hned sa mi tam hodil cmorik jak som to pocul. no skoda. ale nieco taketo mu zlep a predaj Fakt je to jeho skladba, volá sa tuším "Je tmavá noc".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #239 kedy: 09. December , 2007, 22:15:37 » |