Zeck
|
|
« Odpoveď #360 kedy: 16. Marec , 2008, 11:24:12 » |
|
Mne to pripada ako, keby tam boli vytiahnute vysky.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #361 kedy: 16. Marec , 2008, 11:26:15 » |
|
Z tej ukážky je najmä na začiatku počuť, ako prehulíš vstup zvukovky. Ako potom chceš, aby to hralo slušne? Navyše neviem, čo to je za zvukovka. Ak nejaká AC97 alebo SB Live, tak sa nediv, to je tak na hranie Unrealu, nie na nahrávanie.
Tá moja ukážka išla do pultu Digi002, čo je trošku iný level. Preto tam je tú kvalitu zvuku poznať, lebo ju nedegraduje zachrchlaný AD prevodník.
pocuj kazdy na tomto fore vie ze gerhat je tvoj kamarat tak tu golem vychvalujes nech jede predaj. problem je ze to nikomu nehra okrem teba, takze to je skor zavadzanie. ja som to nahral BEZ EFEKTOV rovno z kabla. ked tam ty najebes 10pluginov tak to hra uplne inak a s tym ohurujes. mam lepsie vybavenie aj zvukovku ako ty co mas "studio" musel som to dat do uvodzoviek. ja som nestranny a mam v pici ked sa mi to raz nepaci a je to zmetok tak to otvorene poviem a nemusim to tu krutit a mlzit. kupujte si premna co chcete su to vase prachy ja som ten golem dal aj do inzeratu a neda sa to ani predat. tak to kupte niekto odomna ked je to take dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #362 kedy: 16. Marec , 2008, 11:26:19 » |
|
Popočúval som tie musicmanove nahravky a IMHO to hrá celkom do pohody, normálne použitelné zvuky. Naživo sa to nemusí páčiť každému. Na tom koncerte som nebol, ale podľa reportu na boogiesounde mi to vychádza tak že celkom dosť robila neštastná kombinácia koncák/bedňa/zvukár (prípadne aj samotný hráči a ich prídavné škatule) .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #363 kedy: 16. Marec , 2008, 11:29:24 » |
|
Mne to pripada ako, keby tam boli vytiahnute vysky. No vsak to je bez speaker simulatora. Dlhsi cas so mal Mesa Boogie preamp takto zapojeny do PC a aj bez speaker simulatora to hraju uz dost tucne, toto bola velmi divna ukazka. Tie konvolucnymi impulzmi boli ok, tu su: http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,63846.msg112267.html#msg112267
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #364 kedy: 16. Marec , 2008, 11:31:48 » |
|
mi to vychádza tak že celkom dosť robila neštastná kombinácia koncák/bedňa/zvukár (prípadne aj samotný hráči a ich prídavné škatule) . Alebo aj gitara s nahowno snimacmi. Ak tam ma niekto cinske shity, tak to ani memoze hrat dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #365 kedy: 16. Marec , 2008, 11:37:49 » |
|
pocuj kazdy na tomto fore vie ze gerhat je tvoj kamarat tak tu golem vychvalujes nech jede predaj. problem je ze to nikomu nehra okrem teba, takze to je skor zavadzanie.
a pitu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #366 kedy: 16. Marec , 2008, 11:42:40 » |
|
pocuj kazdy na tomto fore vie ze gerhat je tvoj kamarat tak tu golem vychvalujes nech jede predaj. problem je ze to nikomu nehra okrem teba, takze to je skor zavadzanie. ja som to nahral BEZ EFEKTOV rovno z kabla. ked tam ty najebes 10pluginov tak to hra uplne inak a s tym ohurujes. mam lepsie vybavenie aj zvukovku ako ty co mas "studio" musel som to dat do uvodzoviek. ja som nestranny a mam v pici ked sa mi to raz nepaci a je to zmetok tak to otvorene poviem a nemusim to tu krutit a mlzit. kupujte si premna co chcete su to vase prachy ja som ten golem dal aj do inzeratu a neda sa to ani predat. tak to kupte niekto odomna ked je to take dobre.
Počúvaj sem, ja nikdy nikoho neojebujem, kto chce, môže ku mne prísť a vypočuť si, aj si na tom zahrať ... aj dnes máme skúšku a prídu k nám pozrieť chlapci z jednej kapelky. Tých "desať pluginov" ... to bol iba delay/reverb a EQ na dotiahnutie farby v mixe, to bolo všetko. Nepotrebujem nikoho ohurovať, boli u mňa ľudia a počuli, ako to hrá naživo. BTW tá tvoja zvukovka, to je čo zač? Podľa toho, ako machruješ, tak minimálne MOTU alebo Apogee ...
|
|
« Posledná zmena: 16. Marec , 2008, 11:47:44 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #367 kedy: 16. Marec , 2008, 11:48:07 » |
|
Ta musicmanova ukazka je dost na p***, ale z vlastnej skusenosti viem, ze to hra o par tried lepsie, ak na tom nehra dement. Musicman aj gitaristi z tych troch kapiel Ti isto podakuju za promptnu diagnozu IQ . Inak za take 2 mesiace budem snad nazivo pocut rackoveho Golema, tak uvidime... z toho co som pocul na nete to ma clean, crunch a som zvedavy na ten hi-gain.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #368 kedy: 16. Marec , 2008, 11:48:47 » |
|
No vsak to je bez speaker simulatora.
Spomínal, že išiel cez výstup - to mix. A tam je speaker simulator.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #369 kedy: 16. Marec , 2008, 11:51:32 » |
|
tam je speakersimulator. skusal som to aj cez VHT koncak do 1960 Marshall bedne. Jedine co zostava si kupit beringer a jensen repraky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #370 kedy: 16. Marec , 2008, 11:53:23 » |
|
Hej, zblbol som.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #371 kedy: 16. Marec , 2008, 11:54:55 » |
|
tam je speakersimulator.
skusal som to aj cez VHT koncak do 1960 Marshall bedne. Jedine co zostava si kupit beringer a jensen repraky.
Ani to nemusíš ... v tej druhej ukážke to je z drátu do pultu. Len to treba vedieť aj nastaviť a ten tón tam dostať prstami, a to nie každý vie, to sa kúpiť nedá ... Fakt sorry, ale za to, že ti to nehrá, nemôžem ani ja, ani Ľudo Gerhát.
|
|
« Posledná zmena: 16. Marec , 2008, 11:56:28 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #372 kedy: 16. Marec , 2008, 11:58:37 » |
|
Ta musicmanova ukazka je dost na p***, ale z vlastnej skusenosti viem, ze to hra o par tried lepsie, ak na tom nehra dement. Musicman aj gitaristi z tych troch kapiel Ti isto podakuju za promptnu diagnozu IQ . Inak za take 2 mesiace budem snad nazivo pocut rackoveho Golema, tak uvidime... z toho co som pocul na nete to ma clean, crunch a som zvedavy na ten hi-gain. Ten Zeck to je nejaky susen nepocul som od neho ani jednu nahravku ale picuje do vsetkeho jak ferda mravenec niekde z detskej izby olepenej plagatmi zo soundking aparatom pri posteli.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #373 kedy: 16. Marec , 2008, 12:01:25 » |
|
Ten Zeck to je nejaky susen nepocul som od neho ani jednu nahravku ale picuje do vsetkeho jak ferda mravenec niekde z detskej izby olepenej plagatmi zo soundking aparatom pri posteli.
Uz je horsi jak rudy(ydur) alebo rastis, ze?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #374 kedy: 16. Marec , 2008, 12:10:40 » |
|
Uz je horsi jak rudy(ydur) alebo rastis, ze? no daj maestro nejaky link na ukazku co si zahral nech sa priucim jak hraju nedementni dementi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|