Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 17:04:30
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ezDrummer - Drumkit from Hell  (Prečítané 69804 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #105 kedy: 19. November , 2008, 15:01:06 »

Pomoooc! Pomoooc! Pomoooc! Pomoooc!
Zaznamenané

stoka!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #106 kedy: 19. November , 2008, 15:07:03 »

je  mi luto, dnes je ocividne zatvorene, asi vam, mlady muz, nikto neporadi.. neboj, browsuj po nete trocha.. Žmurk tu namahu si daj sam, aby si mal dobry pocit az to rozbehas.. ber to ako skusku svojich schopnosti.. v tvojom zivote pridu aj tazsie situacie ako je tato (v slove tato je dlzen na 'a'), neboj sa, prezijes to..  inak, tesi ma, ja som tuto temu zakladal, cize som bol z toho rovnako hlupy Žmurk citaj a dozvies sa
« Posledná zmena: 19. November , 2008, 15:08:26 od kaolko » Zaznamenané

ajo12
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #107 kedy: 19. November , 2008, 15:08:27 »

ok
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #108 kedy: 19. November , 2008, 15:15:20 »

aspon jednu otazko potrebujem nato nejaky program alebo nie

vsak to uz bolo napisane. a ja osobne som Ti pisal, co s tym v Sonare. daj KONKRETNU otazku a dostanes konkretnu odpoved.
Zaznamenané
ajo12
nováčik
*

« Odpoveď #109 kedy: 19. November , 2008, 15:19:18 »

ale take ze twori bicie ja chcem ze mam noemalne na obrazovke bicie a cez klavesy hram dufam ze je to dost konkretne

Zaznamenané
ajo12
nováčik
*

« Odpoveď #110 kedy: 19. November , 2008, 15:29:17 »

nechcem tworit bicie jak to je w reasne ale w traktore alebo kde
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #111 kedy: 19. November , 2008, 15:35:09 »

stiahni si sonar, nuendo alebo nejaky podobny daw a nastuduj si problematiku pluginov a spolupracu s midi a mas to hotove... len to treba hladat nie pytat sa tu ako j*ebnuty, hlavne ked uz boli vsetky tvoje otazky zodpovedane  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

stoka!
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #112 kedy: 19. November , 2008, 15:36:24 »

ale take ze twori bicie ja chcem ze mam noemalne na obrazovke bicie a cez klavesy hram dufam ze je to dost konkretne

Najjednoduchší program na tvorenie bicích stôp a slučiek je podľa mňa FL Studio. (Google->stiahni demo -> vyskúšaj ->uvidíš, či ti vyhovuje).
Henten EZ drummer nepoznám, ale podľa toho, čo som TU prečítal, to funguje ako plugin. Teda ako "podprogram", ktorý na fungovanie potrebuje nejaký hostiteľský, "veľký" program - takzvaný Digital Audio Workstation, DAW. Ja používam Cubase. Ak máš ku kompu pripojenú a spojazdnenú MIDI klávesnicu, tá dokáže ovládať MIDI stopu v každom DAW. Ja používam kombináciu Cubase s pluginom na bicie Battery. Dokážem "hrať" bicie cez pripojenú MIDI klávesnicu, len to nerobím, lebo to považujem za zbytočné. Nevidím dôvod, prečo by to s EZ drummerom nemalo fungovať rovnako.
Zaznamenané

ajo12
nováčik
*

« Odpoveď #113 kedy: 19. November , 2008, 15:43:05 »

mam k tomu ez drummeru aj drumkit from hell
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #114 kedy: 19. November , 2008, 15:45:22 »

ale dufam ze mas na mysli MIDI klaviaturu, a nie klavesnicu pocitaca  Popiskujem si
Zaznamenané
ajo12
nováčik
*

« Odpoveď #115 kedy: 19. November , 2008, 15:46:11 »

mam na mysli tak klavir ktory sa da pripojit ku kompu islo by to aj s klavesnicou?
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #116 kedy: 19. November , 2008, 15:55:56 »

mam na mysli tak klavir ktory sa da pripojit ku kompu islo by to aj s klavesnicou?

s klavesnicou velmi pravdepodobne nie (zda sa mi ze som  kdesi videl program ktory to dokaze, transormovat prikazy z klavesnive na MIDI povely, ale nie som si isty)
radsej napis konkretne ze co mas doma, aby sme vedeli ci je to vobec technicky mozne
Zaznamenané
ajo12
nováčik
*

« Odpoveď #117 kedy: 19. November , 2008, 15:58:05 »

to je normalny klavir taky maly..to znamena ze keed mi to nepojde cez ten klawir tak sa stym ezdrummerom mozem rozlucit?
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #118 kedy: 19. November , 2008, 16:03:31 »

to je normalny klavir taky maly..to znamena ze keed mi to nepojde cez ten klawir tak sa stym ezdrummerom mozem rozlucit?

OK, normálny klavír. Myslíš nejakú samohrajku typu CASIO, alebo také dačo, hej? Ako si ho pripojil do počítača? Cez klasický jack-jack kábel, alebo cez päťkolíkový MIDI kábel?

EZ drummer nieje závislý na MIDI klaviatúre. MIDI noty predsa môžeš naklikať do hocakého editora a hrať to musí aj tak. Cubase, Reason, Sonar...skúsenosti mám len s tým prvým, ale všetky fungujú asi rovnako. Proste naklikáš noty, alebo obdĺžničky a ono to musí hrať.

A prestaň písať ako dobytok, nedá sa to čítať po tebe? Takto aj rozprávaš? Bleee
« Posledná zmena: 19. November , 2008, 16:04:58 od Altostratus » Zaznamenané

ajo12
nováčik
*

« Odpoveď #119 kedy: 19. November , 2008, 16:05:50 »

hej taky nejaky klavir a pripojam to cez klasicky kabel...takto nerozprawam iba pisem
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.081 sekund, 23 otázok.