Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 17:58:04
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Guitar Rig 3  (Prečítané 41385 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #45 kedy: 13. November , 2007, 15:49:39 »

no input sa mi vybudzoval do stredu VU metra. takze podla mna prevaleny nebol. to pukanie v nahravke je sposobone velkym ouputom do recordu, ale na gain by nemal mat az taky vplyv ako input. a ja sa neriadim tym, ako sa sprava naozajsny aparat, ale ake skreslenie mam rad. a taketo sa mi paci :)
« Posledná zmena: 13. November , 2007, 15:50:19 od mario bross » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #46 kedy: 13. November , 2007, 15:57:10 »

no input sa mi vybudzoval do stredu VU metra. takze podla mna prevaleny nebol.

bol - zistil som to usami, nie ocami. okrem toho vstup mozes prevalit aj na zvukovke, ta indikacia v GR nehovori o tom, ci pustas uz skresleny signal do SW, ale ci ho v tom SW na vstupe neskreslujes, to je rozdiel. ked skratka Treble Boosterom na Hiwatte spravis hentaky zvuk, tak ides dost proti filozofii a zvukovym moznostam toho softu.

...a ja sa neriadim tym, ako sa sprava naozajsny aparat, ale ake skreslenie mam rad. a taketo sa mi paci :)

toto ma 2 roviny:

a. jasne, bud sam sebou, jeb na ostatnych a nechaj, co Ti povie vlastne srdce
b. zvlastny pristup / zvlastny vkus, riad sa rozumom a nechaj si poradit

co je spravne vies mozno len ty, nikto iny uz nie.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #47 kedy: 13. November , 2007, 16:02:14 »

jasne skusim ubrat z tych inputov. ale aj na zvukovke som stahoval input aj v GR a aj na mixe. ale skusim este viac.

a odpoved na tie otazky su neni jednoznacne. je jasne, ze si budem krutit zvuk aky sa mi paci. ale necham si poradit a ak to bude lepsie, tak budem rad Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #48 kedy: 13. November , 2007, 16:10:13 »

jasne skusim ubrat z tych inputov. ale aj na zvukovke som stahoval input aj v GR a aj na mixe. ale skusim este viac.

aky pouzivas vstup ? line in ? aky mix ? naco ?

....je jasne, ze si budem krutit zvuk aky sa mi paci. ...

ako ono skresleny zvuk si mozes vyrobit aj sam v hocijakom DAW - zarad si za seba zopar kompresorov, medzi ne zopar EQ, vyrob na zaciatku velky zdvih, na konci ho utlm, zarad nakoniec este par EQ a vyrobil si si prave vlastny SW gitarovy aparat - mozno bude aj celkom dobry, mozno by bol dobry po roku ladenia, ale ked uz su nejake cesty vyslapane, sekat si nove moze byt casto iba strata casu - samozrejme ako v com...
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #49 kedy: 13. November , 2007, 16:13:20 »

pouzivam line in...ten mix nato aby som sa nemusel jebkat z SW potacikmi :)
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #50 kedy: 13. November , 2007, 16:43:29 »

pocuval som tie vase nahravky a v kazdej je pocut vela piesku. tie rastisove su relativne najlepsie.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #51 kedy: 13. November , 2007, 16:44:57 »

mne sa ta pieskovitost paci niekedy Žmurk ale suhlasim Zdravíčko
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #52 kedy: 13. November , 2007, 16:49:14 »

pocuval som tie vase nahravky a v kazdej je pocut vela piesku. tie rastisove su relativne najlepsie.

co je "piesok" ? to sa neda az tak velmi analyzovat surovy zvuk. respektive da, ale prax je o tom, co to spravi v kontexte dalsich nastrojov - tam sa ukaze vela alebo malo "piesku".
« Posledná zmena: 13. November , 2007, 16:58:34 od Rastis » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #53 kedy: 13. November , 2007, 16:56:35 »

hej, ale takto surovo mi ten piesok vyhovuje.
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #54 kedy: 13. November , 2007, 17:15:58 »

zalezi od druhu hudby ked je trio basa gitara bicie tak tam sa to zmesti ale v hustejsej muzike sa to miesa s cinelami a hajtkou a rozmazava to. ja preferujem gulatejsi zvuk.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #55 kedy: 13. November , 2007, 17:34:45 »

zalezi od druhu hudby ked je trio basa gitara bicie tak tam sa to zmesti ale v hustejsej muzike sa to miesa s cinelami a hajtkou a rozmazava to. ja preferujem gulatejsi zvuk.

rozumiem co myslis, ale ubrat niecoho coho je vela je vzdy lahsie, ako pridavat nieco, co tam neni :) o cinely by som sa nebal, tie su frekvencn dost vyssie, ako skreslene gitary. moja skusenost je, ze gitary treba rezat hlavne dole, hore sa im zmesti vela. hole gitary co funguju dobre v nahravke su same o sebe pomerne tenky jacak, aspon tak to vychadza v mojich mixoch.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #56 kedy: 13. November , 2007, 17:37:35 »

je to aj logicke. na basy je tam basa a kopak a to sa tam stara o hutnost. a gitara ktora znie nadupane nasucho, znie v nahravke nevyrazne. je to sposobene aj absenciou stredov, ktore sa stahuju ked znie iba hola gitara a potom to znie nadupanejsie. ale mne sa stredy celkom pacia a nepotlacam ich vo velkej miere
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #57 kedy: 13. November , 2007, 20:35:42 »

akurat skusam GR3 a fakt sa mi to paci. Je to o dost lepsie ako dvojka,tie zvuky su pestrejsie a hraju fakt dobre mojmu uchu. Zas nie vsetky,ale je tam vela dobrych zvukov,urcite najlepsi simulator,co som zatial skusal. Je tam preset Satriani,tak som nahral taku kratku ukazku,mozte posudit,ci sa podoba. Podla mna sa celkom podoba a keby sa este trochu pokrutil,bol by este lepsi. Ale tak treba vediet aj tak hrat,ako Satch  :)

* satch.mp3 (851.63 KB - stiahnuté 198 krát.)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #58 kedy: 13. November , 2007, 21:18:47 »

akurat skusam GR3 a fakt sa mi to paci. Je to o dost lepsie ako dvojka,tie zvuky su pestrejsie a hraju fakt dobre mojmu uchu.

nevidim velky rozdiel v kvalite zvukov, akurat co v 3ke su o 2 aparaty a 2 bustre viacej. mozno ma lepsie presety, ale to som neporovnaval ani neskusal.
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #59 kedy: 13. November , 2007, 21:29:49 »

ja skusam iba presety a tie sa mi pacia ovela viac,ako v dvojke.
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 23 otázok.