Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 23:15:34
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kamorthon DEMO 07  (Prečítané 12603 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Vortex
nováčik
*
Príspevkov: 37

« kedy: 22. November , 2007, 14:44:29 »

Nazdar! S kapelou sa nam podarilo nahrat take mensie demo s dvoma skladbami. Bola to nasa prva skusenost s nahravanim, takze sa tam najde par nepresnoti a chybiciek, tak mozte brat nato trochu ohlad Žmurk Zvuk je taky aky je, ja si myslim, ze je velmi slusni na to, ze sme to nenahravali v profesionalnom studiu. Tak, kto chce nech vypocuje. Rad si precitam vase nazory.

Check it

www.bandzone.cz/kamorthon

btw: Velmi by ma potesilo, keby aj Jimi prihodil svoj nazor :)
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 22. November , 2007, 15:01:34 »

ak mam hodnotit kvalitu zvuku,tak je to podla mna hrozne prebasovane,najslabsie su tam bicie,hlavne kopak v prvej skladbe je podla mna uplne zly a v druhej aj prechody. Viem,ze vy za to asi nemozete :)...inak v prvej skladbe uvod prveho sola je okopcena Metallica - Creeping Death  Bavím sa skvele

Ale hudba sa mi paci,nazivo je to je urcite zaujimave,dobry sviezi metal  Som metlak
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #2 kedy: 22. November , 2007, 15:07:49 »

zdar, kvalita zvuku je na demo normalna. cele to ma metalikovsky nadych, co mi nejak nevadi. skor intonacne by mohol viac zapracovat spevak. na druhej strane sa mi celkom pacia vokaly. a paci sa mi hra bubenika, ktory ma rytmus a hra pekne veci kopakom. ako celok - podla mna ma tato kapela urcite buducnost, len to stale brusit na zivo a na skuskach. drzte sa, pozdravujem  Zdravíčko
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337

...

« Odpoveď #3 kedy: 22. November , 2007, 15:09:27 »

dobrá muzička.....!!  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

katocaster, Zdenek Vavruša strat, Dowina DE111 LE --> JTamps 808 screamer, TC Nova repeater, TC Polytune, Cry baby --> Koch Studiotone
GUITAR CABLE SHOOTOUT - http://www.youtube.com/playlist?list=PL241AB3DB5E7B1074
Test tubescreamerov - http://youtu.be/h-ssot8PSRI
Vortex
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #4 kedy: 22. November , 2007, 15:12:07 »

vlado: no najprv som nedel ktore solo si myslel, lebo kopcit solo z creep ma ani vosne nenapadlo, ale ked to tak pocuvam, mas trochu pravdu je tam urcita malinkata podobnost :)

to all: Dik moc, som velmi rad, ze citam pozitivne ohlasy! (teda aspon zatial :) )
« Posledná zmena: 22. November , 2007, 15:14:44 od Vortex » Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 22. November , 2007, 15:16:08 »

malinkata? podla mna asi tak 90% :)..inak aby som uviedol na spravnu mieru,mne sa paci,ako hra vas bubenik,len zvuk uz pomenej :)
Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #6 kedy: 22. November , 2007, 16:21:43 »

btw: Velmi by ma potesilo, keby aj Jimi prihodil svoj nazor :)

tak som si vypocul obe skladby.Prve co ma prekvapilo bola Basgitara.Mam rad ak sa basgitaristi neboja efektov.Na basgitare sa mi u vas celkovo paci, ze basgitarista hra velmi disciplinovane a vkusne.Osobne si velmi potrpim na to, ako su zohrate gitary /a to bez ohladu na to ci su dvaja gitaristi, alebo su vrstvene/ a tu som spokojny.Velmi pekne su vymyslene casti, kde napr. hraju dve gitary urcity riff a na moment prejdu do dvojhlasu.Celkovo v rock/metalovej  hudbe moze byt gitarovy dvojhlas velmi zradna zalezitost, pretoze ak sa neurobi vkusne, resp. sa to s nim prezenie, tak to kapelu okamzite vracia na casovej osi 20 a viac rokov naspat.To vsak rozhodne nie je tento pripad.Gitary su zahrate pekne a energicky.Co vsak by som sa chcel opytat je ci to, ze pri solach obcas akoby ste sa prestali striktne drzat danej toniny je zamer.V pripade, ze ano skuste to dotiahnut do dokonalosti.Myslim, ze velkym majstrom v tejto oblasti Je Marty Friedman.On dokaze napr.v A dure zahrat ne A durove veci tak, ze z toho vela ludi /vratane mna pada na zadok.Neberte to, ako kritiku iba, ako mozno dobry tip:-)Co sa tyka spevu je tam isto potencial, len su veci, ktore sa nedaju uponahlat.V tomto pripade je to vyspievanost.Spevak myslim si, ze v hlave ma jasnu predstavu, akoby to malo vyzerat no zatial nema celkom ujasneny sposob, ako sa k tomu dopracovat.Ale to chce cas.Zatial je to v pohode.Opakujem su veci ktore sa musia dosiahnut vyvojom a nie je v ludskych silach ich uponahlat...a velka chyba by bola ich preskocit, alebo ignorovat.Bubenik hra velmi dobre, no jeho najsilnejsia stranka je zaroven aj jeho najslabsou /podla mojho nazoru/Su to cinely.Velmi pekne ich vyuziva v prechodoch.Vie ich tam zakomponovat ozaj dobre no na druhej strane je vo vasich skladbach mnoho miet, ktorym by podla mna svedcal skor dobry,tvrdy a nekompromisne rovny groove.na tychto miestach mi tie cinelky kazdu chvilu prisli trosku rusive.Kazdopadne sa mi na Vasej kapele velmi paci to, ze ste, akoby nad casom.Mate tam prvky, ktore su tradicne metalove a dokonca typicke pre niektore kapely 80-90-ich rokov.No vobec som si Vas nebal pustit aj v roku 2007 a viac:-)
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #7 kedy: 22. November , 2007, 16:48:08 »

mne sa to tiez paci  :)
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #8 kedy: 22. November , 2007, 19:40:29 »

Aj mne sa to dost paci.Dojdem asi aj kuknut do randalu zajtra.  Na zdravie! Som najskor myslel, ze na tej stranke mate tu druhu skladbu naspievanu Hetfieldom.  ha ha ha
« Posledná zmena: 22. November , 2007, 19:40:55 od Misko » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #9 kedy: 22. November , 2007, 20:53:59 »

Zvuk je fajn na demo, znie tak polo-zivo (asi kvoli tomu reverbu na bicich, nie je to priamo nahravanim?).

Ten spev je 95% Metallica, super :)

Intro povazujem za zbytocne, prvy song je fajn, len moc dlhy. Vlastne oba sa mi zdaju dlhe :)
Zaznamenané

misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #10 kedy: 23. November , 2007, 09:23:12 »

JE to fajne, len mne trochu vadí to koľko je v tých veciach metallici. Inak pohoda.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #11 kedy: 23. November , 2007, 09:49:42 »

na slovenske pomery velmi dobra skladba judge death. bicie a basa slapu velmi dobre. zvuk gitar je zastaraly zle zmixovany aj vokaly niekde su zle zmixovane. co sa tyka melodickosti sola tak je normalne. spevak by mal lepsie prechadzat z vykrikov do spevu miestami kde ma byt spev je to polospev.  marty friedman by to vypalil o 3 tri triedy lepsie. je nenormalne co ten clovek dokaze s melodikou.
chlapci celkovo je to vyborne a ak by ste mali moznost spravit dobru nahravku tak kludne mozete hrat aj europsku ligu.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #12 kedy: 23. November , 2007, 21:17:30 »

hudba v pohode, lubi sa mi to, aj ked originality tam niet. slape to, kopak / basa pracuju. spev je poslabsi, zla intonacia, zla technika.

okomentujem aj zvuk nahravky - slabe, aj DEMO sa da spravit ovela lepsie, bicie z garaze, gitary tenke, spev trci nad vsetko. ak ste si to robili sami na kolene alebo Vam to robil kamos zadarmo, tak v pohode.

inak pocuvam druhu skladbu - 5:50 je velmi dlha stopaz, deje sa tam na taku dlzku moc malo. su tam prazdne miesta, ktore nudia. sola taky horsi Hammet, viac melodiky by im rozhodne prospelo.

druhy song zacina slubne, len uz vidim zase tu minutaz dlhociznu :).
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #13 kedy: 23. November , 2007, 21:18:47 »

druhy song zacina slubne, len uz vidim zase tu minutaz dlhociznu :).

Zeby tam boli progmetalove ambicie? :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #14 kedy: 23. November , 2007, 21:19:12 »

neni zly ten druhy song, ma naboj... ale ako som spominal, prilis roztahane to je
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.032 sekund, 22 otázok.