yesfan
|
|
« kedy: 26. November , 2007, 12:06:19 » |
|
15. novembra som vo Zvolene zhliadol koncert Pražského výběru II... no a bol to narez ako svina. je tam okrem mr. kocaba a klaudu kryspina richard scheufler na basu a australan glen proudfoot na gitaru (a nejaka spevacka). kapela zahrala stare hity ale hlavne predstavila nove pecky z noveho albumu - a tu prichadza prekvapenie - je tvrdy ako prasa, metalovy, plny uplne sialenych gitar... odporucam zniekial zohnat ten novy Vyber (mne sa to este nepodarilo), je to masaker. priposraty som sa ledva doplazil domov a znechutene flochol na gitaru v kute podiova show, zvuk, nasadenie - 1.liga, viac niet co dodat odporucam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 26. November , 2007, 13:55:29 » |
|
15. novembra som vo Zvolene zhliadol koncert Pražského výběru II... no a bol to narez ako svina. je tam okrem mr. kocaba a klaudu kryspina richard scheufler na basu a australan glen proudfoot na gitaru (a nejaka spevacka). kapela zahrala stare hity ale hlavne predstavila nove pecky z noveho albumu - a tu prichadza prekvapenie - je tvrdy ako prasa, metalovy, plny uplne sialenych gitar... odporucam zniekial zohnat ten novy Vyber (mne sa to este nepodarilo), je to masaker. priposraty som sa ledva doplazil domov a znechutene flochol na gitaru v kute podiova show, zvuk, nasadenie - 1.liga, viac niet co dodat odporucam čaff tak to je lepšie ako ten TORN čo? ??skoro som napisal Korn,ale to by som urazil dve hviezdy(USA,CZ)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jozef sivák
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 26. November , 2007, 17:49:25 » |
|
aj ja som tam bol ze to bola pecka ta spevaka sa vola zlata kinská
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 26. November , 2007, 22:39:15 » |
|
prave pocuvam to cd, je to narez ako prasa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 27. November , 2007, 08:16:01 » |
|
prave pocuvam to cd, je to narez ako prasa
da sa to cd niekde zohnat? stiahnut, kupit...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 27. November , 2007, 09:59:52 » |
|
da sa to cd niekde zohnat? stiahnut, kupit...
Naco chodis okolo horucej kase. Rovno sa spytaj, ci ti to neposunie. Inak aj ja by som to velmi rad vypocul, ked ste to tak vychvalili.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 27. November , 2007, 10:09:11 » |
|
, za nejake 2-3 stovky si ho rad kupim.... kvalitka sa oplati. predavat som ho nasiel len v cechach zatial
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 27. November , 2007, 10:11:30 » |
|
, za nejake 2-3 stovky si ho rad kupim.... kvalitka sa oplati. predavat som ho nasiel len v cechach zatial A na koncerte ho nepredavali?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 27. November , 2007, 10:13:23 » |
|
, za nejake 2-3 stovky si ho rad kupim.... kvalitka sa oplati. predavat som ho nasiel len v cechach zatial http://dunaj.sk/default.asp?nCreatorID=850814
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 27. November , 2007, 10:50:53 » |
|
A na koncerte ho nepredavali? bohuzial som nenasiel, mali tam kadejake alternativne tituly, ale toto nie, alebo som prehliadol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 27. November , 2007, 11:37:06 » |
|
diky, uz som nasiel aj na gorile a dvdbest .... uz len vybrat najlepsiu cenu... +/- 10-15 sk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 27. November , 2007, 12:31:10 » |
|
dunaj.sk mi raz dodavali CDcka dlhe tyzdne a az po niekolkych urgenciach to nakoniac prislo - dvojmo . druhy balik som z posty neprevzal, takze dalsia mejlova komunikacia, ze preco som to neprebral... DVDbest prislo za par dni a odvtedy ma obcas spamuju, ze nech nezabudnem, ze mam u nich automaticky zlavu 5 ci kolko percent
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 27. November , 2007, 12:48:10 » |
|
S DVDbestom som mal velmi dobre skusenosti. Jednak som tam par veci kupil ovela lacnejsie ako inde a jendak ked jeden z objednanych titlov mali vyrazne skor, tam mi ho poslali samostatne a ten zvysok neskor a platilo sa len 1 postovne. A raz tam tusim aj nejake pera pribalili ci take nieco. :D Spokojny som bol aj s www.anarchy.sk, ale ti zvykli mat zvacsa trosky vyssie ceny. Na dunaj som uz pocul viac negativnych ohlasov.
|
|
« Posledná zmena: 27. November , 2007, 12:49:07 od MageZ »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 28. November , 2007, 22:20:01 » |
|
ja som asi pred dvoma tyzdnami kupoval dvd od gorily cez net aj ked to mam asi 5 minut od domu a bolo to beproblemove a rychle. som spokojny. a mal som najnizsiu cenu ako som nasiel sirokodaleko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 11. December , 2007, 00:32:24 » |
|
hm, teraz mi akurat hra ten novy album, pravdupovediac, kazdy od nich je pre mna novy, bo som ich zatial nepoznal, ale ako znie to dooost zaujimavo, drsne... lubi sa mi to, uvidim ako to pojde dalej
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
|