Kruspe
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 02. Marec , 2008, 22:09:12 » |
|
Homar, nevies, ze na Kurtove prispevky netreba reagovat ?
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 02. Marec , 2008, 22:11:30 » |
|
Homar, nevies, ze na Kurtove prispevky netreba reagovat ? len ma trosku nastvalo, ked napise na Santanu ze je stary buzerant, sorry, ale musel som
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 03. Marec , 2008, 00:48:12 » |
|
mne ten "stary buzeratnt" znelo celkom familiarne, aj ked to bolo od Kurta
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 03. Marec , 2008, 02:06:21 » |
|
sak jasne, ze je to stary buzerant, ked pyta tolko za koncert. za koncert si asi moze vypytat tri litre len nirvana bez toho, aby bola stary buzerant.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 03. Marec , 2008, 11:08:19 » |
|
sak jasne, ze je to stary buzerant, ked pyta tolko za koncert. za koncert si asi moze vypytat tri litre len nirvana bez toho, aby bola stary buzerant.
ja som to pochopil že to Kurt napisal ako svoj podpis.."vstupne je drahe - tvoj stary buzerant"
|
|
« Posledná zmena: 03. Marec , 2008, 11:10:19 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 03. Marec , 2008, 14:43:11 » |
|
ja som to pochopil že to Kurt napisal ako svoj podpis.."vstupne je drahe - tvoj stary buzerant" no a je to jasne
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 27. Máj , 2008, 12:30:26 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 27. Máj , 2008, 12:41:28 » |
|
Nechcem byt zly a kazit radost, ale pred par rokmi som videl Santanu vo Viedni a bolo to tak slabe, ze som odisiel z koncertu. Same tie nove komercne songy a strasne malo gitaroveho hrania . Tak snad to teraz bude lepsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 27. Máj , 2008, 12:50:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 27. Máj , 2008, 12:54:10 » |
|
radsej pod s nami na judas priest ty pikolo....
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 27. Máj , 2008, 12:55:47 » |
|
radsej pod s nami na judas priest ty pikolo.... mam urcite zasady a nestotoznujem sa so svetonazorom ich frontmana
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 27. Máj , 2008, 12:59:28 » |
|
mam urcite zasady a nestotoznujem sa so svetonazorom ich frontmana halford moze trikrat jebat santanu do riti aj tak ma lepsi flow ako on .....judas je istota posledne albumy su uplne jeby.....
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 27. Máj , 2008, 13:06:43 » |
|
halford moze trikrat jebat santanu do riti aj tak ma lepsi flow ako on .....judas je istota posledne albumy su uplne jeby..... santana ma stokrat viac zarobene jak halford odtrtkane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 27. Máj , 2008, 15:02:21 » |
|
Nechcem byt zly a kazit radost, ale pred par rokmi som videl Santanu vo Viedni a bolo to tak slabe, ze som odisiel z koncertu. Same tie nove komercne songy a strasne malo gitaroveho hrania . Tak snad to teraz bude lepsie. Ved to. Navyse jeho trilkovanie otravne v tych popikoch.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Viktor
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 28. Máj , 2008, 19:03:56 » |
|
na santanu urcite nejdem, ani zadarmo. ja tie jeho riify uplne neznasam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|