super super bolo
ta biela gitara sa nelubila velmi ani mne, ale kedze mam doma tiez bielu (ehm slonovu kost) tak budem ticho uz
velmi som bol prekvapeny predskupinou ktoru som vobec nepoznal, o to viac ma prijemne prekvapili, zvuk mali lepsi (zdalo sa mi ze este lepsi ako satch na zaciatku), slapalo im to super.
hviezdami vecera boli taktiez obaja basaci, ked stu hamm si vysluzil po asi 5 minutovom sole asi vacsie ovacie ako samotny satriani:D (uz boli mozno divaci aj trochu unaveni tolkymi 32-tinovymi utokmi po hodine)..
kedze som na nejakom vacsiom koncerte zatial velmi nebol, tak moj jednoznacne najvacsi zazitok, stal som od neho asi 4 metre v 2. rade na stanie. Hlasitost bola akurat, aspon na mojom mieste, mavam problemy s tym ze mi vzdy piska v usiach ale tentokrat sa to dalo zniest, takze stuple som ani nemusel pouzit.
hral dost novych veci, divakov bola kopa, vlastne plna hala tusim som dakde uz dnes na idnes (rym
) cital ze asi 5000 prevazne umiernenych rockerov v strednom veku
inak hral vyborne, povedal by som ze skoro bez chybicky ziadne kiksy,
akurat jemne fauX pas bolo na konci myslim ked nejaky poliak mu tam hodil polsku zastavu a jemu asi velmi nedoslo ze to nie je ceska
, tak sa tam snou prechadzal a taaak...
, no to asi v oficialnych recenziach sa nedocitate:D
(mimochodom dokonca bolo na nej napisane ze "Poland is waiting for you") ale tak mohol to povazovat za ine ceske mesto
hral dost dlho, predskupina len 40 minut, joe asi 2 hodky, s jemnym hodinovym oneskorenim to cele zacalo.
kedze som bol s kamosom autom (ktoremu som vdacny ze ma nahovoril) tak problem s dopravou ma nejak nevyrusil osobne
tak zase priste..