Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 10:46:20
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: M audio fast track - problém s brumom  (Prečítané 9569 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« kedy: 20. December , 2007, 22:01:18 »

ked dam na fast track sluchatka..hra mi zaroven cinc vystup a aj sluchatka...cize normalne stiahned potak na reprakoch a hra mi len slochatko...lenze v pravom kanaly mi nieco zacne vrcat...brbrr...dost nepravidelne...v poslednom case vsak hlasite a pravidelne...hlavne ked nahravam v cubase..ale potichu aj mimo...diky za rady jak to ddat prec...
« Posledná zmena: 20. December , 2007, 23:10:19 od Altostratus » Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 20. December , 2007, 22:55:38 »

Ja mam este horsi problem s Fast Track Pro, ale s tymto tvojim to nema nic spolocne. Uz len cakam, ci sa overi moja hypoteza a potom to slahnem niekam do temy.

Ale skusme sa aspon trosku zamysliet - robi ti to na vsetkych sluchatkach? Robi ti to aj ked odpojis reproduktory? Ked menis hlasitost zvuku potenciometrom na Fast Track-u, tak sa meni hlasitost toho vrcania?
« Posledná zmena: 20. December , 2007, 23:10:35 od Altostratus » Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #2 kedy: 20. December , 2007, 23:01:46 »

Ja mam este horsi problem s Fast Track Pro, ale s tymto tvojim to nema nic spolocne. Uz len cakam, ci sa overi moja hypoteza a potom to slahnem niekam do temy.

Ale skusme sa aspon trosku zamysliet - robi ti to na vsetkych sluchatkach? Robi ti to aj ked odpojis reproduktory? Ked menis hlasitost zvuku potenciometrom na Fast Track-u, tak sa meni hlasitost toho vrcania?
ano..na vsetkych sluchatkach..inac sluchatka mam akg k55...ano aj ked odpojim repraky..a hlasitost sa nemeni..ale ked zmensim mic input...cize preamp..stisi sa to..ale je to to iste akurat o nieco tichsie
« Posledná zmena: 20. December , 2007, 23:10:43 od Altostratus » Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #3 kedy: 20. December , 2007, 23:28:24 »

A v reprakoch to nie je? Si si isty? Nie je to tak, ze tam to len nevnimas? Sluchatka niektore taketo drobne detaily viac odhaluju. A aku frekvenciu ma ten zvuk? Je to riadny bas? Sietovy brum 50/100Hz? Alebo vyssie?

Tak ci onak, mne sa to zda ako HW chyba.

A pises, ze to zacina vrcat brrbrr dost nepravidelne. Cize chces povedat - nepravidelne, ze sa to vseliak meni ten zvuk, alebo nepravidelne, ze hodinu nic a potom 2 hodiny to vrci?
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 21. December , 2007, 11:57:09 »

A v reprakoch to nie je? Si si isty? Nie je to tak, ze tam to len nevnimas? Sluchatka niektore taketo drobne detaily viac odhaluju. A aku frekvenciu ma ten zvuk? Je to riadny bas? Sietovy brum 50/100Hz? Alebo vyssie?

Tak ci onak, mne sa to zda ako HW chyba.

A pises, ze to zacina vrcat brrbrr dost nepravidelne. Cize chces povedat - nepravidelne, ze sa to vseliak meni ten zvuk, alebo nepravidelne, ze hodinu nic a potom 2 hodiny to vrci?
vrci to stale...ale nepravidelne..cize vrrrbrrrrrrgrrr..chapes...
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
brianlover
pravidelný návštevník
Príspevkov: 347

« Odpoveď #5 kedy: 21. December , 2007, 14:58:07 »

myslis, ze to meni ton?
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #6 kedy: 21. December , 2007, 15:00:15 »

Ved to skus povedat:

"vrrrrbrrrrrrrgrrrrrr" :)

lacrosse> A co iny pocitac? Robi to na kazdom pocitaci? Zatial by som stale povedal, ze je to HW problem. Snad este mas zaruku, chod ju vymenit za novu (alebo peniaze) Bavím sa skvele
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 21. December , 2007, 15:04:33 »

Ved to skus povedat:

"vrrrrbrrrrrrrgrrrrrr" :)

lacrosse> A co iny pocitac? Robi to na kazdom pocitaci? Zatial by som stale povedal, ze je to HW problem. Snad este mas zaruku, chod ju vymenit za novu (alebo peniaze) Bavím sa skvele
budem muset..skusim aj iny komp.-..uvidime...ale este som zistil ze ked sa dotken fast tracku..(/normalne dlanov z vrchu) tak to prestane
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #8 kedy: 21. December , 2007, 15:06:30 »

Cize je to nieco ako aladinova lampa. Urcite reklamuj, ak sa da, ved naco sa s tym babrat a vymyslat rozne sposoby, ako to odstranit.
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 21. December , 2007, 15:07:58 »

Cize je to nieco ako aladinova lampa. Urcite reklamuj, ak sa da, ved naco sa s tym babrat a vymyslat rozne sposoby, ako to odstranit.
tak tak..dik za ochotu...zbehnem do oneho..muzikera k odbornikom...ty mi uz poradia
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #10 kedy: 21. December , 2007, 15:09:08 »

Tak to ziadna vyhra. Aby ta nahodou neposlali na Staru Vajnorsku to reklamovat.
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 21. December , 2007, 15:12:01 »

Tak to ziadna vyhra. Aby ta nahodou neposlali na Staru Vajnorsku to reklamovat.
tak potom ich ja(moj foter) posle do riti...ale ne..uz som reklamoval a bez kecov dal novy tovar..takze dufam ze nebudu problemi
« Posledná zmena: 21. December , 2007, 15:13:12 od lacrosse » Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #12 kedy: 22. December , 2007, 11:00:56 »

mozno, tam je problem z uzemnenim. Aky mas monitor? klasicke CRT?
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #13 kedy: 22. December , 2007, 11:03:51 »

mozno, tam je problem z uzemnenim. Aky mas monitor? klasicke CRT?
monitor??? mam lcd... inac aj mne foter howoril ze to mam zle uzemnene...lebo ekd sa toho dotknem prestane to..teda sa to stisi
« Posledná zmena: 22. December , 2007, 11:04:22 od lacrosse » Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #14 kedy: 22. December , 2007, 11:16:33 »

alebo tam mas zemnu slucku. nezapajal si to nejako inac? myslim privodne sietove kable. zemna slucka sa to moze spravit aj takymto sposobom. niekedy pomaha aj odpojenie zemi, ale to sa samozrejme nesmie :) skus ju zapojit do inej zasuvky v uplne inej casti bytu. tam uz je vacsia pravdepodobnost, ze su zasuvky zapojene na inu fazu. takze potrebujes dlhu predlzovacku. a skus, ak mate radiatory, spojit ju s radiatorom, cez nejaky drotik, ci to pomoze. lebo toto moze robit uz aj vymenena.
ten monitor som sa pytal preto, lebo CRT monitor "vyraba" rusenie, ktore sa moze takto prejavovat
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.