Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 10:04:33
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: M audio fast track - problém s brumom  (Prečítané 9557 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15 kedy: 22. December , 2007, 11:32:04 »

co tie repraky ? v nich to neni ? fakt ?

nemas v kompe TV kartu a v nej kablovku ?

nemas v kompe grafiku s TV out, pripojenu TV a v nej kablovku ? mas vsetky veci zapojene z jedneho zasuvkoveho obvodu ?

mas v poriadku kable ?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #16 kedy: 22. December , 2007, 11:35:41 »

no je divne, ze to v reprakoch nebrumi, ak by to bola signalova zem, tak by to brumelo aj tam. mozno maju potlacene prave to pasmo. ta TV karta by to nemala rusit. skor si myslim, ze zemne slucky. pokial nieco prepajal
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #17 kedy: 22. December , 2007, 11:50:22 »

zemna slucka sa da chytit aj od kablovky, ja som mal hnusny 50Hz brum v monitoroch (ale iba na posluchu, v zazname nie) akonahle som pripojil TV s kablovkou. TV samozrejme z toho isteho okruhu, ako vsetko ostatne. akonahle bola zastrcena do TV kablovka, tak hnusnych 50Hz, v plnej krase. nepomohlo nic na svete, tak som zacal monitory pripajat do odzemnenej rozdvojky a je klud a ticho.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #18 kedy: 22. December , 2007, 12:05:24 »

aha Žmurk ja som nevedel, jako to myslis. no preto som napisal, ze nech to skusi zapojit na inu cast bytu. pretoze v bytoch to je robene tak, ze sa dovedie 3-fazovych 400V. kazda faza ma oproti PEN vodicu 230V. a zapaja sa to tak, ze napriklad svetla na jednu fazu, zasuvky na druhu, a na tretie nejaka kombinacia z toho dovodu aby to bolo "sumerne" zatazene. cize ak ma komp na fazu L1 a zvukovku zapoji do L2, tak by to malo pomoct
« Posledná zmena: 22. December , 2007, 12:08:07 od mario bross » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #19 kedy: 22. December , 2007, 12:11:07 »

alebo uplne sa galvanicky oddelit od siete.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 22. December , 2007, 12:11:54 »

no uplne naopak. najistejsia cesta, ako sa vyhnut zemnym sluckam je zapajat vsetko z jedneho okruhu, najlepsie jednej zasuvky. zapajat veci z roznych miest (roznych faz) je presne dobre akurat na vznik zemnych sluciek.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #21 kedy: 22. December , 2007, 12:14:15 »

ako? sak zem je spolocna, pre vsetky fazy. ale neskoro som vstal, takze este mi to nemysli Zdravíčko
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #22 kedy: 22. December , 2007, 12:27:37 »

a este dodam, ze zem jednotlivych pristrojov by bola co najkratsia. cize - zem kompu a reprakov prepojena, len fazy by boli rozdielne. jasne, ze tu zem by som netahal az z inej vzdialenej zasuvky. tak som myslel
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #23 kedy: 22. December , 2007, 12:36:02 »

zem je spolocna teoreticky. v praxi su ale tie zeme rozne, maju nejake cosi ine potencialy ci co - nie som elektrikar, mozno taram.

cize ked sa zapajaju audio veci z roznych okruhov, su zemnene roznymi zemami a je vtedy uplne najvacsia pravdepodobnost sluciek
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #24 kedy: 22. December , 2007, 12:46:24 »

ale ja som myslel, presne tu istu zem, a rozne fazy. je to dost pokkt riesenie, ale mozno by sa overilo, ze co to sposobuje. ano zeme su rozne, ale nemali by byt. to zavisi od zemneho odporu atd. ale do toho isteho baraku, ide jedna zem. teda aspon do naseho domu. a este zavisi aj na velkosti, rozmerov tej slucky. cize jedna zem v tej istej zasuvke, len pre kazdy spotrebic ina faza.
Zaznamenané

lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #25 kedy: 22. December , 2007, 14:01:20 »

Nepisal, ze mu to brumi len v jednom kanali? Neni to divne? Skor ci ma v poriadku kabel/konektor, ci tam neni studeny spoj... Nebrumi to prave vtedy ked nie je dobre tienenie?
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #26 kedy: 22. December , 2007, 14:45:26 »

vidis - pisal nejako sa nato pozabudlo, moze to by aj v tom...len to je tazko ked sa sem prisieva, a lacrosse neodpoveda. to je potom tazko
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #27 kedy: 22. December , 2007, 20:18:09 »

nie nemam kablovku na kompe...vobec..nic take...a v reprakoch to nebrumi...a kable mam normalne...nijake specialne ako pozlatene konce a tak
« Posledná zmena: 22. December , 2007, 20:18:33 od lacrosse » Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #28 kedy: 22. December , 2007, 22:00:01 »

no to je jedno, ci su pozlatene, na tom nezalezi...to nema nejaky badatelny vplyv :) striebro je lepsi vodic, ako zlato. ale zas, zlato je stalejsie a preto sa pouziva
« Posledná zmena: 22. December , 2007, 22:08:35 od mario bross » Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #29 kedy: 16. Február , 2008, 12:47:29 »

no...vykaslal som sa na to...ale teraz mi uz moj fast track prestal hrat uplne..ci uz na sluchatka alebo cinc...iba chrci a nic nehra...takze bduem tam musiet skocit
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.045 sekund, 22 otázok.