proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #375 kedy: 03. September , 2008, 20:45:25 » |
|
nove foto z dnešnej skušky.. moje domace obrazy My toho mame v pivnici viac.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #376 kedy: 03. September , 2008, 20:46:46 » |
|
vyzera to vyborne, tiez sa mi paci ten napis a kde mas tu bielu RR signature ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #377 kedy: 03. September , 2008, 20:48:24 » |
|
a to tam nemamam svoje tri strakače,milujem vela gitar a aparatov na kope,valat sa po nich ,značka je jasna,nabuduce odfotim zo študia gitary a marshaliky su tam asi za 2 melony
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #378 kedy: 03. September , 2008, 20:49:24 » |
|
a to tam nemamam svoje tri strakače,milujem vela gitar a aparatov na kope,valat sa po nich ,značka je jasna,nabuduce odfotim zo študia gitary a marshaliky su tam asi za 2 melony
pocuvaj joe dja mi jeden..sak budes mat 99 ne 100 no..snad to prezijes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #379 kedy: 03. September , 2008, 20:49:43 » |
|
Cervene ci zlte melony?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #380 kedy: 03. September , 2008, 20:50:40 » |
|
pocuvaj joe dja mi jeden..sak budes mat 99 ne 100 no..snad to prezijes nezobri som zvedavy ked ty budes velky ci niekomu das ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #381 kedy: 03. September , 2008, 20:53:16 » |
|
vyzera to vyborne, tiez sa mi paci ten napis a kde mas tu bielu RR signature ? ta je v študiu je mojho kolegu co hra basu....aj študio je jeho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #382 kedy: 03. September , 2008, 20:54:19 » |
|
do pici joe musim nekedy sa stavit ked pojdem k temovi
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #383 kedy: 03. September , 2008, 20:55:24 » |
|
dnes som uneho bol a u griglaka som kupil JTM45ku čo je v pravo hore
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #384 kedy: 03. September , 2008, 20:58:10 » |
|
to je nova co teraz predavaju v obchode alebo je to nejaka vintage rucne robena
|
|
« Posledná zmena: 03. September , 2008, 21:10:55 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #385 kedy: 03. September , 2008, 21:16:42 » |
|
nova a je super...ručnu mi predaš ty a dufam že bude aspon na 50% z origošu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #386 kedy: 03. September , 2008, 21:25:58 » |
|
jasne ze predam ale nechapem co myslis 50percent z origosu cakam na tema kedy mi to privezie aby som to dokoncil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #387 kedy: 03. September , 2008, 21:28:27 » |
|
kupis si 3 kusy a bude ti to hrat na 150%
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #388 kedy: 03. September , 2008, 21:29:57 » |
|
rad by som opacil vsetky tie Marshally
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #389 kedy: 03. September , 2008, 21:30:42 » |
|
kupis si 3 kusy a bude ti to hrat na 150% robis si picu ale ta hlava fakt hra po pici rasto ju pocul
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|