Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 08:29:55
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 61 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: JOE HAJšO  (Prečítané 174546 krát)
0 užívateľov a 43 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #225 kedy: 01. Júl , 2008, 23:05:21 »

no a jimi mi až zavolal že Joe to je super ked to počul..je to taka hovadina a tak to treba brat nič viac,tam nejde o duchaplny text je to metalovy punk....
Bank of Joe

Ved jasne, sranda, nadhlad, zapamatatelny refren, poctivy rokec, fakt dobre  Zdravíčko
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #226 kedy: 01. Júl , 2008, 23:09:43 »

a zložil som to v jeho veku 19 ročny kapela ma s tym poslala do riti že kokotiny nehraju Bavím sa skvele to trvalo kym na to došlo že je to duchaplna vec Bavím sa skvele
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #227 kedy: 01. Júl , 2008, 23:29:00 »

a zložil som to v jeho veku 19 ročny kapela ma s tym poslala do riti že kokotiny nehraju Bavím sa skvele to trvalo kym na to došlo že je to duchaplna vec Bavím sa skvele

Tak to uz potom ten song ma aspon tak rok, dva :).
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #228 kedy: 02. Júl , 2008, 00:00:06 »

Bavím sa skvele
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #229 kedy: 02. Júl , 2008, 07:20:29 »

Vsak ved to je normalne dobry song :), a normalne mam z toho zle stavy, lebo sa ma to tyka, par ciest za more a mam sto kil :). Vyborne :).

Pokiaľ nenosíš pred sebou kotlík, je to v pohode, ku chlapovi patrí aj nejaké to kilo, to len gayovia si myslia, že všetci musia vyzerať ako vešiaky na tie ich úchylné textilné kreácie, čo si normálny človek na seba nedá a každý jeden kus stojí šílené prachy  :).

Ja mám tiež cca 100 kilo a pupok pred sebou nenosím. Nie som samozrejme žiaden "slamka husár", ale rozhodne sa necítim byť obézny. Ak ti nie sú malé dvere, vmestíš sa do svojich gatí  a vidíš si na oné, tak to nerieš.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #230 kedy: 02. Júl , 2008, 07:23:05 »

Pokiaľ nenosíš pred sebou kotlík, je to v pohode, ku chlapovi patrí aj nejaké to kilo, to len gayovia si myslia, že všetci musia vyzerať ako vešiaky na tie ich úchylné textilné kreácie, čo si normálny človek na seba nedá a každý jeden kus stojí šílené prachy  :).

Ja mám tiež cca 100 kilo a pupok pred sebou nenosím. Nie som samozrejme žiaden "slamka husár", ale rozhodne sa necítim byť obézny. Ak ti nie sú malé dvere, vmestíš sa do svojich gatí  a vidíš si na oné, tak to nerieš.

Ved neriesim to nijak dramaticky, len som sa par krat prebehol za more, zil si na "urovni", lebo som cestoval so zakaznikmi tak som sa musel o nich postarat, same dobre restauracie stale kazdy den a hned je tu desat kilo navyse :).
Chudak Joe, takymito blbostami mu tu zasieram temu :).
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #231 kedy: 02. Júl , 2008, 07:29:17 »

keby s tymi kilami rastol aj vtaaak,to by bolo Bavím sa skvele
ja sa držim stale rovnako dve tri hore dole treba to na javisku zamaskovat a nechodievat o 22h a neskor žrat do mekača
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #232 kedy: 02. Júl , 2008, 07:33:56 »

naš klip k tej dementnej pesničke,inak ten chlapec nepochopil že to bol zamer ten debilny text a vymyslel som ho ja lebo v srdci som pankač Bavím sa skvele
tak isto moje ody na zlaty mok to normalny textar kruti hlavou

Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #233 kedy: 02. Júl , 2008, 07:37:40 »

joe, dam ti namet na dalsi text: dieta  ha ha ha

btw daj nejaky plan trasy kade chodis koncertovat, na take nieco by som sa isiel aj pozriet :) Na zdravie!
« Posledná zmena: 02. Júl , 2008, 07:42:20 od styrioci » Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #234 kedy: 02. Júl , 2008, 08:27:56 »

vymazal som to lebo mna zaujima moj projekt nie Queen mania...
Toto  je naš novy klip a už dorabame dalši

BANK OF JOE

« Posledná zmena: 02. Júl , 2008, 08:28:50 od joe » Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #235 kedy: 02. Júl , 2008, 08:32:31 »

vymazal som to lebo mna zaujima moj projekt nie Queen mania...

To si dobre spravil. :drink:Lebo som to pokukal a skoro som sa z toho Pačmagu dopukal. Bavím sa skvele
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #236 kedy: 02. Júl , 2008, 08:37:30 »

Toto  je naš novy klip a už dorabame dalši

BANK OF JOE

Toto si TY. Na zdravie! Toto je pravy Joe. Na zdravie! V tomto si najlepši.  Je to frajer  Zdravíčko   
« Posledná zmena: 02. Júl , 2008, 08:39:07 od udry » Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #237 kedy: 02. Júl , 2008, 08:39:44 »

udry potrebujem nemeho bednaka nemaš zaujem,podmienka nerypat Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
ako sa ti pači klip?Huh! a neviem sa ti dovolat čo sa bojiš že ta idem zbit?Huh!? mam nove aparaty a ktože im viac rozumie a generalny riaditel kultury Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #238 kedy: 02. Júl , 2008, 08:41:37 »

Toto si TY. Na zdravie! Toto je pravy Joe. Na zdravie! V tomto si najlepši.  Je to frajer  Zdravíčko   
tak už sa nemusim na teba rozcvičit Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele maš ešte ten prepinač od boss zoberem ti zan pivo a velku čerešnovicu Na zdravie!
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #239 kedy: 02. Júl , 2008, 08:45:37 »

mam nove aparaty a ktože im viac rozumie a generalny riaditel kultury Bavím sa skvele
Odkedy si mi predal ten skur....ny POD, tak nepotrebujem žiaden aparat. V nom mam všetky aparaty na svete. A vždy ked idem okolo neho,tak mu jednu drb....m a predstavujem si teba. ha ha ha Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 61 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.053 sekund, 23 otázok.