Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 08:42:18
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 61 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: JOE HAJšO  (Prečítané 174678 krát)
0 užívateľov a 46 Hostí prehliada túto tému.
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #270 kedy: 04. August , 2008, 16:16:15 »

mne sa to nepaci
nemam moc rad takyto styl rocku.  jednoducha linka . spev ide presne podla linky a je na mna kapke afektovany
v strede tie kukurice
a charakter zvuku pre man tiez nic moc

inak joe v pohode   Bavím sa skvele (to aby sa neurazil)

a ostatni dufam ze su to vase nazory a neleziete joovi do riti  Na zdravie! lebo to uz vyzera tak
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #271 kedy: 04. August , 2008, 16:21:25 »

mne sa to nepaci
nemam moc rad takyto styl rocku.  jednoducha linka . spev ide presne podla linky a je na mna kapke afektovany
v strede tie kukurice
a charakter zvuku pre man tiez nic moc

inak joe v pohode   Bavím sa skvele (to aby sa neurazil)

a ostatni dufam ze su to vase nazory a neleziete joovi do riti  Na zdravie! lebo to uz vyzera tak

dufam ze mi joe teraz kupi aparat za 100 000sk a pozve nas robit predkapelu po europskom turne.... Cmuk chlapci
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
brko
miestny štamgast

« Odpoveď #272 kedy: 04. August , 2008, 16:23:48 »

myslim ze keby ti kupil pivko tak to bude az az  Bavím sa skvele
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #273 kedy: 04. August , 2008, 16:25:23 »

aky by bol dovod liezt mu do riti Huh!  ked budes hravat 20 rokov aj ty mozno tak zahras ako on.  ja som tu este nic nepochvalil medzi nami ale toto sa mi paci.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
brko
miestny štamgast

« Odpoveď #274 kedy: 04. August , 2008, 16:29:33 »

nevjem aky dovod ludia su rozni
cakal som podobnu reakciu  Bavím sa skvele "som zvedavy ako by si to zahral ty " "najprv dokaz to co on a potom daco vrav "
hadam si nazor mozem povedat ci nie ?

na nikoho som neukazoval prstom tak co sa ozyvate  Zdravíčko .  to ja len tak

nic v zlom  Na zdravie!
« Posledná zmena: 04. August , 2008, 16:30:10 od brko » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #275 kedy: 04. August , 2008, 16:36:08 »

pripajam sa k brkovi. mne tam tiez prekaza spev... vobec neni vyrazny, polke textu som skoro nerozumel. farba tiez mi tam nesedi.

chcelo by to nieco pekne melodicke, pekne spravena melodia na spev, dobry podklad. a pripomina mi to punk so solom :) inac solo je dobre :)

Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #276 kedy: 04. August , 2008, 16:41:25 »

Dobra pesnička. Na zdravie! Len ja by som pozmenil text. Namiesto " nebojim sa smrti" by som tam dal "najeb.m sa k smrti". Bavím sa skvele Nech to ma šmrnc.
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #277 kedy: 04. August , 2008, 17:26:53 »

pripajam sa k brkovi. mne tam tiez prekaza spev... vobec neni vyrazny, polke textu som skoro nerozumel. farba tiez mi tam nesedi.

chcelo by to nieco pekne melodicke, pekne spravena melodia na spev, dobry podklad. a pripomina mi to punk so solom :) inac solo je dobre :)

dobre ti to pripomina... a pusti mi teda niečo dokonale a pekne melodicke rad sa podučim Bavím sa skvele
je to demač teraz ho budeme počuvat a upravova  to čo sa Nam nepači
« Posledná zmena: 04. August , 2008, 17:29:49 od joe » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #278 kedy: 04. August , 2008, 17:44:51 »

ved ja som to nemyslel v zlom :)

nevravim dokonale - to som nepovedal. napriklad teraz pocuvam Nightwish - amaranth a taku melodiu spevu mam rad ( hlavne ten refren ) take hymnicke. ja viem, ze to neni Vas styl, ale to je priklad. Team ma dobre melodicke linky, Tublatanka...

a aby som dodal ja nemam nic take melodicke, teda spev urcite tiez nie - kto by mi to naspieval :) ukazky skor, ale to musim este poriadne nahrat a domastit  Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #279 kedy: 04. August , 2008, 18:06:20 »

ja zas nemožem Nighwish ja to neznašam..Tublatku a Team nemožeme napodobnovat..Antalik je naš velky fanda a pomaha nam puštat veci v radiach v česku
Určite budu upravy  možno aj cela prarabka ale mne sa to pači a o to ide ... V rychlej veci treba rychle solo, ked to teda gitarmen" zvladne a ja sa v tom vyživam mam to rad ked si možem zakapustit kukuričku Zdravíčko
Rudy Nezahrávaj sa taky text si nahraj na svojej dvojplotenke ty Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 04. August , 2008, 18:07:11 od joe » Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #280 kedy: 04. August , 2008, 18:45:37 »

Takyto text znie divne z ust rockera Bavím sa skvele Inak je to ako Slayer.
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #281 kedy: 04. August , 2008, 19:09:35 »

ja som romantik a mam rad pozitivne texty  o laske nie o negativnych nezmysloch ...potom si robim moje uletene texty ako obezita a o mojom oblubenom pive Na zdravie! vela ludi sa hra na bombarderov a pritom zavonaju samičky a su hned romantickí maznaci
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #282 kedy: 05. August , 2008, 00:02:49 »

ja zas nemožem Nighwish ja to neznašam..
Ja tiez, odkedy sme sa v cechach pobili na motorkarskom zraze s Nightwish revivle..  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

FALLGRAPP
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #283 kedy: 05. August , 2008, 10:30:12 »

preco ?  ha ha ha ani ja ich nepocuvam, ale henta pesnicka mi smakuje  Som frajer
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #284 kedy: 05. August , 2008, 10:50:31 »

Vypocul som si Žmurk Skladba rychla, nadupana, trochu punkovo naladena a solo je fajn. Paci sa mi zvuk, vibrato trochu malmsteenovske - teda vynikajuce, musim pochvalit...aj zvukovo sa ti to blizi a to mi reze. Vzdy som mal rad jednoducho rieseny zvuk gitary, niekto raz povedal, ze v style "mäso so zemiakmi"...ziadne vymysly a zlozite retazce efektov..
Zaznamenané
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 61 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 23 otázok.