Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #540 kedy: 18. December , 2008, 12:49:39 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 18. December , 2008, 12:51:30 od Rišo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #541 kedy: 18. December , 2008, 15:15:28 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #542 kedy: 18. December , 2008, 17:54:15 » |
|
Temovi stačia kurvy ,alkohol už nepotrebuje "Sukani je pro detska... ... Chlapy si vypiju." Bohumil Stejskal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #543 kedy: 18. December , 2008, 17:55:22 » |
|
"Sukani je pro detska... ... Chlapy si vypiju." Bohumil Stejskal
jaky bohumil stejskal ? to povedal ako uplne ina postava v peliskach
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #544 kedy: 18. December , 2008, 22:09:47 » |
|
a takto hra klasicka 800ka 2204milujem ten aparat
|
4.MP3 (688.98 KB - stiahnuté 165 krát.)
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #545 kedy: 18. December , 2008, 22:11:03 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #546 kedy: 18. December , 2008, 22:11:32 » |
|
a takto hra klasicka 800ka 2204milujem ten aparat
po pici joe to je ten spravny soud ja ho tiez milujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #547 kedy: 18. December , 2008, 22:12:18 » |
|
po pici joe to je ten spravny soud ja ho tiez milujem Ja nie, zabite ma.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #548 kedy: 18. December , 2008, 22:13:39 » |
|
Ja nie, zabite ma. zabi sa sam ,škoda patrona ja ta radšej nechtiac zrazim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #549 kedy: 18. December , 2008, 22:15:01 » |
|
Ja nie, zabite ma. sto ludi sto chuti ja milujem ten aparat ale aby som ho miloval este viac tak si ho spravim z malo upravou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #550 kedy: 18. December , 2008, 22:15:22 » |
|
zabi sa sam ,škoda patrona ja ta radšej nechtiac zrazim kdo ti bude potom auto umyvat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #551 kedy: 18. December , 2008, 22:19:51 » |
|
sto ludi sto chuti ja milujem ten aparat ale aby som ho miloval este viac tak si ho spravim z malo upravou akou ???bude zeleny???s červenymi knedličkami??? to prežijem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #552 kedy: 18. December , 2008, 22:21:07 » |
|
akou ???bude zeleny???s červenymi knedličkami??? to prežijem to by si chcel vediet bude sam capovat pivo a robit snicle ja mam taku malu fintu na 800vky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #553 kedy: 18. December , 2008, 22:31:42 » |
|
mala finta je900ka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #554 kedy: 18. December , 2008, 23:06:12 » |
|
mala finta je900ka to teda nie 900vka je uplne o inom
|
|
« Posledná zmena: 18. December , 2008, 23:09:01 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|