joe
|
|
« Odpoveď #690 kedy: 16. Jún , 2009, 11:45:35 » |
|
tomu nerozumieš zvuk je super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #691 kedy: 16. Jún , 2009, 11:53:36 » |
|
podla mna je to celkom fajn pesnicka len ten zvuk je total napicu zvuk je fajn pesnicka je fajn len mladym to uz nic nehovori ako sa hralo v 80 rokoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #692 kedy: 16. Jún , 2009, 11:59:37 » |
|
hej hej v takom 84tom by to mozno aj triangel vyhralo, len este trochu viac pakovat na sole
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #693 kedy: 16. Jún , 2009, 12:11:28 » |
|
zvuk je fajn pesnicka je fajn len mladym to uz nic nehovori ako sa hralo v 80 rokoch Aj tak sa hralo v 80-tych.Ale väčšinou o trochu lepšie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #694 kedy: 16. Jún , 2009, 12:16:55 » |
|
čo mam hrat to čo hraju teraz? ved na to nik nechodi a na ACDC sa chodte pozriet alebo na Topfest na Kabat ,naopak mlady ked sa idu bavit idu na takuto kapelku, chodime po koncertoch a vidime ako ludia reaguju,a tieto trapne argumenty 80rokov si strčte konečne niekam ,nebudem predsa hrat tie podladene chujoviny bez melodie na koncerty nechodi nikto. hlavne na neznamu kapelu absolutne nikto. holt je ina doba. mladi racej sa hraju na pocitaci hry.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #695 kedy: 16. Jún , 2009, 12:18:24 » |
|
na koncerty nechodi nikto. hlavne na neznamu kapelu absolutne nikto. holt je ina doba. mladi racej sa hraju na pocitaci hry.
tak podme vyrabat hry ...ako zabíjaju jebnutych muzikantov
|
|
« Posledná zmena: 16. Jún , 2009, 12:19:25 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #697 kedy: 16. Jún , 2009, 12:55:49 » |
|
je uz totiz viac skupin ako fanusikov to je ale aj teraz v piatok som bol v porote ,sutažili 4 kapelky a čo hrali klasicky rokec a ludi bolo kopec bavili sa o život to len v Ba to stoji za hovno,nik nehral henten novodoby metal to niieje na zabavu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #698 kedy: 16. Jún , 2009, 13:24:22 » |
|
to je ale aj teraz v piatok som bol v porote ,sutažili 4 kapelky a čo hrali klasicky rokec a ludi bolo kopec bavili sa o život to len v Ba to stoji za hovno,nik nehral henten novodoby metal to niieje na zabavu Jebte sa na porovnavanie Rokenrol je rokenrol a metal je metal ;)Mam pocit ze u nas ludia chodia na koncerty podla datumu vyplaty Inak Joe si ma prekvapil s tym hlasom, Ty tahas ako blazon,ta skadba ma stavu a to sa tento styl vobec nenachadza v mojej zbierke
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #699 kedy: 16. Jún , 2009, 13:40:22 » |
|
Jebte sa na porovnavanie Rokenrol je rokenrol a metal je metal ;)Mam pocit ze u nas ludia chodia na koncerty podla datumu vyplaty Inak Joe si ma prekvapil s tym hlasom, Ty tahas ako blazon,ta skadba ma stavu a to sa tento styl vobec nenachadza v mojej zbierke ja neporovnavam ,hudba je len jedna len neznašam ked tu niekto trepe kokotiny o nejakej 80ke pritom je to jedno ,niekto hra blues a to je čo 1800ka????hravam aj latino a barzčo ,len momentalne je to rakenrol tot vsjo ,majsa metlak šaleny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #700 kedy: 16. Jún , 2009, 14:02:12 » |
|
to je ale aj teraz v piatok som bol v porote ,sutažili 4 kapelky a čo hrali klasicky rokec a ludi bolo kopec bavili sa o život to len v Ba to stoji za hovno Presne tak, zije to v Londyne alebo v Namestove.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #701 kedy: 16. Jún , 2009, 14:51:44 » |
|
ja to snad ani nejdem pocuvat, ako citam o tych 80tkach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #702 kedy: 16. Jún , 2009, 15:11:32 » |
|
je to fasa heavy metal, uplne taky, ako ma byt, s drajvom jak hovado, bez zbytocnych poz a klise. pasikave gate, jezov na ruky, otrhanu bundu s nasivkami a odznakmi a pome hrozit pod podium
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #703 kedy: 16. Jún , 2009, 15:13:22 » |
|
je to narez jak hovado taketo musis hrat
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #704 kedy: 16. Jún , 2009, 15:18:31 » |
|
netreba to s tym afektom az tak prehanat by som povedal chuja rozumiem co sa mne/nam snazis povedat joe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|